Ruslar bize bayılıyooooo
Türk Kızlarının Sizce Yüzde Kaçı Güzel?
Ruslar bize bayılıyooooo
Suriyelilerin kadınları
Rusların kadınları
Türklerin kadınları
Daha güzel 😂😂 Gerçekten bir bakın etrafınıza. Türk erkekleri diğerlerine göre daha yakışıklı evet ama kadınları yine daha güzel.
Ay rusya ve suriye erkekleri iğrenç. Rus erkeklerinden de nadir güzel var.
Güzellik kadınlarda da erkeklerde de eşit bence paran varsa bakım yaptığın için daha bı güzelsin ama doğal güzellik oranına bakarsak %30 diyebiliriz çünkü güzellik kavramı kişiden kişiye değişir tek bı tıpe mensup değiliz sarışını esmeri kumrali her türden var ayrıca Ruslar gibi tek tip değiliz sarışın ve renkli gözlü olmak kendi aralarındaki güzellik oranını düşürüyor.
Yakışıklıyım 40 yaşındayım ama güzel kız arayışım yok
Gerçekten bizde güzel kız ortalaması düşükmüymüş ya da benim gençliğimden bu yana bir düşüşmü yaşandı benim haberim yok 😃😃
Temiz ve bakımlı her kadın güzeldir. En çirkin sanılanına bile tüm vücut olarak özel bakım yapsan özel makyaj yapsanız dünya güzeli olur. Param var mı, senden güzeli yok. 😎
Cevap
9Cevap
Fiziki olarak %70 guzel bence.
Yuz olarak ise, bu makyaj olayi abartildigi icin tam emin olamiyorum.
Ona da %50 demek istiyorum.
Aslinda makyajsiz guzel olduklari halde makyaj yaparak cok farkli gorunume sahip oluyorlar.
Zaten sorunun yaniti istatistikde kayitli Turk erkegi ile evlenen yabanci kadin sayisi ole Turk kizi ile evlenen erkek sayisindan da bellidir buna itirazda ederlerde biz istemiyoz diye ama avrupanin bir yerine evlenip gitmek icinde can atarlar
Paşam çünkü sizi ülkeye giriş bileti olarak kullanıyorlar
Ben seviyorsam o en güzeldir ve geriye kalanlarda sevdiğimin hemcinsi olduğu için hepsi güzeldir.
Türk erkeklerinin yüz de kaçı yakışıklı ise kızlar da o oran da güzel çünkü babamızın kızıyız ya halaya ya babaya ya babanneye benziyoruz
Yuzde 99.99 u cok guzel amerikada yasayan bir insan olarak soyluyorum
Apla ABD ye nasıl gittiniz?
Bugün dikkat ettimde Türk erkeklerinde popo yok kadınlarda var😬İnce g. t😂
Troller kralı.
İroni yapmadığın bir soru göremeyecek miyim ben 😁
Sen daha iyi bilirsin tabii 🤣🤣🤣🤣
Benim sevgilim olan. bütün türk kizlari güzeldir. Gerisi tırt.. 🎶🎵🎼🍹
Kızlarımız çok güzel vallahi.. Tek bi kalıpta değiller. Avrupalı gibi sarışın ağırlıklı ya da uzakdoğulu gibi tek torna değiller.
çirkinim valla yalan yok seven böyle sevsin sfdfsfdfs
%20...
Erkeklerimiz de o kadar şahane değil. Bakmayın boncuk vizyonsuz Rus karılarına...
Bencede haklısın... Bende hiç beğenmezdim tr de iken de
%30 u güzel, ama erkeklerde aynı %30 oranında yakışıklı.
Rus kızları beğendirememiştik sana 😅
Ya bi git sabah sabah
Her koşulda yerli malı yurdum malı diyorum 😁
100ü
Türklere bayılmayan yok😀
%50 den daha azdır. Aynı şekilde erkeklerde
Erkeklerde pek farkli degio
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?