Nedir Bu Türk Kızlarının Zenci Merakı?

Son zamanlarda baya dikkat çekici hal aldı. Bu konuda mide bulandırıcı şeylerde duydumda buraya yazmayalım. Fazla film izlemenin zararları herhalde ama zencilerle ilgili orada gördükleriyle gerçek aynı değil o konu büyük bir masal sadece.

Avrupa'da fransa hariç çoğu kızlar bunlara yüz vermez sadece Türk ve diğer müslüman kızlar kolay bunlar için ondan sonrada bu lavuklar orda burada böyle şeyler yazıyor

Tipleri ortalama olarak Türklerin yanından geçmez bizde ki kızlar bunların kucağında sonra onun bunun artığıyla mı evlenecek bizim Türk erkekleri?

İyi ki Makedonya kökenliyim çok güzel kızlarla dolu bir ülke ben oradan biriyle evleneceğim bu ülkedeki kızlarla işim olmaz. Bu ülkedeki erkeklere üzülüyorum çok değersiz kalıyorsunuz bu ülkede ama suç erkeklerde büyük oranda çok şımarttınız bu ülkedeki kızları ve onlar sizi cepte görüyor esas sorun bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Zencilerin %90'ı çirkin ötesi mk ne kıskanıcam siz Türk adını or. spuya çıkarmış kaşarlarla işim olmaz sadece

Bizim erkekler ayakta uyuyor ve gurursuzlaştılar ama ben öyle değilim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu ülkenin kızları Türk adını whore, slut, prostitute vs gibi kelimelerle yan yana getirtiyorlar
sadece utanç kaynağısınız

Almanyadaki Türk erkekler çok fazla yabancıyla evleniyor artık oradaki kızlar burdan bile daha beter diye.
Türkiye'de alternatif çok yok olsa burda da aynısı olur benim gözümde hala sözde Türk kızlarıyla ilgilenen erkek gurursuzun tekidir.