Kendi yağımızda kavrulan iki insandık ama mutluyduk. Her şey eşime dedesinden miras kalınca başladı. Tarlalar için o zamanlar 1 haftalığına köye gitmişti. Geldiğinde bambaşka bir insan oldu dışarıya çıkmayan adam her gün arkadaşlarıyla gezmeye başladı beni hep yalnız bırakıyor. Henüz çocuğumuz yok, nasıl bir yol izleyeyim? Ne yapsam düzelir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl aynı benim eşim daha dün bile konuştum evleneli 7 sene olacak bu hafta sonu ama konuştuysamda alttan aldıysamda fedakarlıkta yaptm ama olmuyor hiçbişey sürekli sorun kibirli işim var die çıkıyor evden uyandığı gibi giyinp , gece geliyor eve ben aramasam arayacağı bile yok. İlk zamanlar susuyordum hep sorgu sual sormazdm ilgilenirdim sürekli şiddet başladı azcık ses çıkardığımda sonra çock olsun die çabaladım oldu ama daha beter şuanda herşey. Kendisi beni seviyordu o şeklde evlendim ve gayet güzel kadınım ona göre fazlaym bile her konuda düşünceliyim ama küçücük şeyleri bile büyütüyor sorun ediyor sıyrılmaya çalışıyor asla özür dilemez hep kibirli davranıyor takmıyor ağlasam kârı yok. Arada bir ben dersem yemek yeriz dışarda oda sanki yanımda değil gibi davranır yemeğini ye uzatma der. Bide beni bunaltma sıkma diyor halbuki sıkmıyorm zamanla böyle oldum haliyle yalanları yüzünden. Ve kaç kez aldattı benim gibi kadını. Ben yaklaşmadan yaklaşmaz sabreder Seksi bile çok isteyince yaklaşır yoksa umrunda değil tavır yapmam asla ama yapsam asla yalvarmaz bakar işine. Ağlamaktan düşünmekten gözlerm şişti. Ailesinede dedim babası yok zaten vefat etti gençken. Nolcak bilmyrm böyle inanın çok yorgunum.. Cuma günü hangi kadının böyle derdi sıkıntısı varsa rabbim öyle mutlu etsinki bu erkek müsfetteleride bin pişman olsun Allah fırsat vermesin.
315 Yorumla- +1 yıl
Cidden çok zor bir yaşam allah yardımcın olsun Ama hayat bu ziyan etmeye değmez
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. Bir adam neden böyle olur soruyorm dünde sordum sinirlendi hemen uzatma takma beni bunaltma normal yaşıyorm ben diyor. Benle zıtlaşma emirli konuşma ne dersem onu yap ozaman die kızdı başka oday geçti.
- +1 yıl
O artık senin kocan degil senden ve kalbinden gitmiş uzatma gereği yok bence eğer yanlız ya da ailenle kalabilirsen çekme
- +1 yıl
Değer bilmez laf anlamaz sorumsuz insanla yaşanmaz bu hayat
Cevap sahibi+1 yılBende onu sordum dün sevmiyorsan söyle dedim sus uzatma diyor sinirlenip. Ne hissettiğimi tarif edemiyorm dedi bana
- +1 yıl
Bak göreceksin ki onun iki dünyası var biri gerçek diyeri kafasının içindeki dünya birinde mecburen varsın ama ikincisinde sana yer yok olsa bir kadın anlamazmi sevildiğini
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun. Herhangi bir sebepte sunmuyorlar. Tamamen haksızlar ama kabullenmiyorlar. Evet benimki de her sorduğumda tersler niye beni götürmüyosun dediğimde hak etmiyorsun der. Ne alaka yani insan dışarı çıkmayı hak edip mi çıkar, sevgiyi ilgiyi hak edip mi yaşar? Çok saçma ya
- +1 yıl
babam hep şöyle söylerdi kadın altın gibidir ne kadar toza çamura batsada genelevden bile çıksa sonunda gerçek bir ev kadını olabilir Ama erkek bir cam Misali bir kere bozuldu mu çizildi mi ya da kırıldı mı Bir daha asla düzelmez bu çok doğru bir sözdür
- +1 yıl
yorumlarını okudum gerçekten durumun hiç iyi değil eşin senden vazgeçmiş görünüyor kendi kafasına göre takılıyor başka kadınlarla yatıyor. Bir yerden sonra sende ondan vazgeçeceksin başkalarına kayacaksın haliyle ben öyle oldum eşimden dolayı seni çok iyi anlıyorum bu konuda dertleşmek istersen yazarmısın
Cevap sahibi+1 yılKim böyleyse kim üstüne alınıyorsa ona bu laflarım. Sen neden bu kadar taktın ki? Öylesin herhalde..
- +1 yıl
Yaşayan bilir gerisi bos
Cevap sahibi+1 yılBen evlendiğimdede ondan öncede iyiydi durumu zaten o seviyordu beni öyle evlendim bunla.
En İyi Cevaplar
+1 yılZenginle evlenirsiniz parası olduğu icin aldatır. Fakirle evlenirsiniz sonradan parayı bulduğu icin aldatır. Demek ki neymiş? Her zenginden adam olmadığı gibi her fakir erkek de adam olmuyormuş.
Sizin yerinizde olsam "para bitsin düzelir" diye dusunmem. Bu gurursuzluktur. Aldatma varsa çocuk da yoksa hemen boşanın. Para bitince hem siz olmayacaksınız hem de o yiyici kasarlar onun hayatında olmayacak artık. Sakın geri de dönmeyin. Tek başına kalsın. Hatta mümkünse ondan daha iyisini bulup evlenin.64 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarda bir sürü it kopuk "orkok poroyo bolonco onco oroboyu sonro kodono dogostoror" diye o terbiyesizi yaptığını normal göstermeye çalışmışlar. Kadinin darlikta bozulmasi cok ayip ama erkegin varlikta bozulmasi ayip degil onlara gore. Biriyle parası icin evlenen kadın para bitince toz olsa o zaman kadın suçlu olurdu tabi değil mi?
- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👍👍🤗
- +1 yıl
@acelyasuu @Lonelyness
Her zaman söylerim. Evlenecekseniz erkeğin parayla olan ilişkisine bakın hanımlar. Zenginle evleneyim rahat ederim ya da fakirle evleneyim beni aldatmasın diye düsünmeyin sakın. Parasına ya da parasizligina bakmayacaksınız. Parayla olan ilişkisine bakacaksınız. Erkekler burada surekli "kadinlar paraya bakiyor karaktere bakmiyor karakter daha önemli" diyorlar ya karakter bu işte. Siz de darlıkta sabredeceksiniz. Sadece erkekler icin konuşmuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan Herkez yoluna hayatına bakasın diyebilirsin Ugraşdıgına üzüldü güne degmez bırak Hayır asla affetme TakılmaZamanla Unutmalısın Konuşmak ister misin Kendini üzme bırak peşini nereye isterse gitsin Boşver unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin Vaz gecmek en iyi si doğru olanı yapmışsın icin rahat olsun gelmeyenler utansin,
Degisme hic kimse icin,
Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yureginden kavra butun sevdiklerini,
Sonrasini hic dusunme arkadas,
Birak kiymetini bilmeyenler utansin.00 Yorumla
Yokluğun ve varlığın ne kadar iyi kötü olduğunu ifade et parasına da sahip çıksın bir birikim yapsın , dılardaki arkadaş çevresinin de sadece paran olduğu için senle ilgilenip takıldığını ifade et, dene bakalım de paran olmasa kim senle bu kadar ilgilenir diye, geleceğimiz için yatırım yap de, Allah korusun işin gücün olmasa da kim bize destek olur diye yol göster
03 Yorumla
Soran+1 yılsöylesem de anlamıyor
- +1 yıl
Oluruna bırak para bittiği zaman iş güç olmadığı zaman calış der sende harcamasa idin olanı elinden kaybettin bana yüklenme kimle harcadı isen onlar destek olsun dersin , ses çıkartma evde kafanı dinle hayatına devam et, burda her konuşanın yüzünden de üç kuruş beş kuruş para bulundu o oldu bu oldu diye Aldatmadığı sürece boşama eşini
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
133Cevap
+1 yılEvli olmadığım için uzmanca net tavsiyelerde bulunmayacağım. Ama mantıken; rahatsız edici bir durum varsa, ne olursa olsun bunu belirtip açık açık konuşmakta, endişelerinizi paylaşmakta fayda var sanırım. Kimi insanlar para ile değişmek gerektiğini düşünür ve herkesin de parayı bulunca değişeceğine inanır. Kimi de parayı bulsa da çok bir şey değişmez. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeye başladı diye hemen kötü yakıştırmalar yapılamaz belki ama sizi hep yalnız bırakması iyi değil. Sizi yalnız bırakmasından rahatsız olduğunuzu söylemiyor musunuz. Söylüyorsanız tepkisi ne oluyor. Bir de parayı nasıl değerlendiriyor. Sizin geleceğiniz için yatırım peşinde mi yoksa elimde varken harcayıp keyfime bakayım derdinde mi. Çocuğumuz yok diyorsunuz. Çocuğunuz olsa bu durumda bir değişiklik olur mu mesela. Evine ailesine ilgisi artar mı. Yoksa yine umursamaz mı. Bütün bunların cevabı nasıl davranmanız gerektiğini belirler sanırım.
10 YorumlaBaşlığı görünce aklıma hazin bir Ankara hikayesiymiş gibi geldi. 🤔
Eşin o paranın dibini görene kadar malesefki yerinde durmayacak. Sen sadece şuanki halinizden daha kötüsünü yaşamamanız için dua et. Bu bir sınav eşini tanımış olacaksın bu sınavla. Ve bu süreç netleşene kadar da çocuk yapma. İlla ayrılacaksınız da demiyorum. Parayı taşımayı bilmeyenler başlarına hep dert açarlar. O açılacak dertlere hazır olasın diye diyorum bunu. Konuş düzelmiyorsa gözlemle. Allah yardımcın olsun.
Umarım hazin bir Ankara hikayesi gibi sonlanmaz senin hikayende.10 Yorumla
+1 yılSeni de götürsün gezmeye? Neden hep kendi arkadaşlarıyla geziyor. Öyle insanlık olur mu? İnsan parasını her zamana ailesiyle birlikte harcamalı. Bu ne sorumsuzluk. Hemen önlem almalısın. Onunla konuş. ç, mücadele et. Baktın ki düzelmiyor, hazır çocukta yokken yol ver. Yoksa herşey için çok geç olabilir. Selametle...
20 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler parayı bulunca bunu yaparlar
Haftanin belli günleri size belli gunleri arkadaslarina vakit ayirmasini , bu sekilde mutsuz oldugunuzu açikca söyleyin20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımız bir soru da danışmak istemiş yangına körükle gitmeyin sizde aldatıyordur falan gözünle görmeden inanma sen yinede ama eşinin bu değişimi normal değil tabiki al eşini konuş daha da anlamazsa o zaman şüphelenirsin
41 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın aldattığını düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez
+1 yılHaddini aşmadığı sürece tolere et. Eskiden gittiğiniz yerlere götür Yediğiniz yemekleri, yedir eski hayatını özlediğini farkettir. Ancak bu durumu çok uzun sürer, katlanilamaz hale gelir veya haddini aşıp olayı şiddete aldatmaya vs gibi şeylere gelirse/geldiyse bir kereden bişey olmaz deme, gözünün yaşına bakma boşa gitsin. İster sev istersen aşkından öl ama ezdirme kendini. Anan seni nazını çek diye doğurmadı.
10 YorumlaYorumları okudum da, yok sabret yok çok normal yok çocuk yap... Saçmalık bunlar.
Önceden hiç böyle değildi demişsin ya, durum dengesizmiş ve belki de hiç öyle olmamaktan sıkılmıştır.
Normalmiş gibi karşılayıp alttan alırsan doğru yaptığını sanıcak ama ekstrem tepki verirsen de aranız bozulucak. Bence kendine vakit ayırmayı öğrenmelisin.10 YorumlaAcık acık sormalısınız. Tarla nrede kalmıs bılmem ama oyle tarla kalmakla zengın olunmaz cok kıymetlı bır yerde degılse tarlalar genelde cok dusuk fıyatlardan gıder esıne cok oyle buyuk para gecmemıstır muhemtmelen ama o parayı sonradan gprunce azda olsa dengeyı bozmus bence esınızle oturup net konusun oturup evını bkeleyecek degılım dıye ve ortada para varsa öyle etrafında yıyıcılere yedırıp sonra dukana gerı doner bırlıkte karar verın evınız ıcın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkini kurtarmak için çocuk yapmayı sakın düşünme. Çünkü işe yaramaz. Kadınsılığını kullan, eve bağla. Biraz seksi giyin, bakımlı ol, ufak yaramazlıklar yap. Arada da hep arkadaşlarınlasın aşkım biraz bana zaman ayırsan neler yaparız neler diye heveslendir adamı 😂 Ne biliyim işte yarın akşam erken gel süprizim var de sevdiği yemekleri hazırla en seksi halinle bekle onu. Adamı mutlu et. Evinde mutlu olsa dışarda bu kadar zaman geçirmez sanırım.
20 YorumlaErkeğin iyisi para çokken,
Kadının iyisi ise para yokken belli olurmuş.100 Yorumla
+1 yılAllah az verip baktırmasın, çok verip azdırmasın...
Eşinizle bu durumu açıkça konuşmanız gerek. Ondaki bu değişimin sizi mutsuz ettiğini, eski eşinizi geri istediğinizi söylemelisiniz ve tepkisine göre bir yol izleyebilirsiniz.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsan olan artık paramız var hadi karı koca birlikte yiyelim birlikte giyelim birlikte gezelim der insan olmayan da hep bana der sen hak sahibi olarak bile görmez bak nasıl da parayı buldu sana ihtiyacı kalmadı yokken seninle idi şimdi boş işler pesinde otur konuş ,çocuk falan da yapma nolur nolmaz düzeltmezse kendini artık yol görünür
10 Yorumla
+1 yılBizde bir laf var Allah erkeğin tırnağını uzatmasın diye tam uydu Allah herşeyin hayırlısıni versin paranın da insan oglu işte Allah yardım etsin inşallah.. Herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler erkek milleti işte
20 Yorumla
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
😂😂kıskanç
- +1 yıl
Sonradan görme insanlara müstehak😅
Selam çocuğun yokken iyi düşün çocuk yaparim iyi olur deme duzelmez sonra ayrilirsan sana daha kötü olur bu yüzden gözlemle bak ve yolunu çiz içinde varmış onun zaten sadece para olmadığı için değişmemiş şimdi para var senle gezmeyip arkadaşlarıyla geziyorsa o zaman sıkıntı büyük
00 YorumlaNeymiş seviyorsa onu yap ama ilk önce bir eşinin cinsiyetini kavra ne düşünüyor ne yapıyor ve neden yapıyor bak insanin hayatta bütün sorularının soğu psikolojide yatar. Edin dışarı neden çıkıyor diye bir soru soralım? Acaba mutlu değilmi? Yoksa evlilik den mi memnun değil? ya da huzurumu yok? Kaxiyirsa neyden kaçıyor? Bu kacisisin sana etkisi ne nasıl davranıyor bunlar önemli
00 YorumlaGecmis olsun bacim. Bu adam duzelmez hele icki varsa para bitsede devam eder sacmaya bakakalirsin elin avucun bos. Ailesine soyle mudahale etsinler. Baktin duzelmiyor seyma subasilik yap. Yap bir cocuk. Bosa herifi ye parasini.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Beraber cikin disariya belkide eskiden maddi zorluklar nedeniyle gezemiyordu adam artik biraz tadini cikarmak istiyordur
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYuvayı dişi kuş yapar derler..
Kocayı yöneten ve yönlendiren akıllı bir kadındır sizde eşinizi yönlendirin aksi takdirde yönlendiren birileri olacaktır...24 Yorumla- +1 yıl
👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼
- +1 yıl
@Merve1907777 teşekkür ederim...
- +1 yıl
Rica ederim kadin elde adam etmeye bilirse bir sorun yoktur
- +1 yıl
Tabi ki bu ezelden beridir. Böyle..
Annem eğer babamı yönlendirmemiş olsaydı şu an olduğu konumda olamazdı..
Boşuna demiyorlar her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye..
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Para olunca arkadaslariyla yiyip icip geziyor. para bitince yaninda gezicek bir tane arkadas bulamayacak
Bence parayı çarçur etmesine musade etme gelecek icin bir yatirim yapin . Onunla oturup tatlı bir dille konuşmalısın .00 Yorumla
+1 yılKadının iyisi yoklukta, erkeğin iyisi varlıkta kendini belli eder diye bir laf var.
53 Yorumla- +1 yıl
çok doğru bir söz
- +1 yıl
@behişti89 evet bunu da biliyorum. Bir de şöyle bir laf var. Şaka şaka 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bulunca da değişmişti büyük ihtimalle. O zaman sıkıntı yoktu da parayı bulup değişmesi mi sıkıntı oldu? Olabilir, gayet doğal bir şey bu. Para adamın adımlarını bile değiştiriyor.
20 Yorumla
+1 yılAnnem hep derdi para ve içki insanın mihenk taşıdır diye bir kez daha anlam kazandı bu söz eşin çapsızmış üzgünüm
32 Yorumla- +1 yıl
Senin adına sarhoş olmuş o artık seni duyamaz
- +1 yıl
O ziyan olacak senide ziyan etmesine izin verme varsa bir mesleğin tecrüben boşan bir işe gir çalış kurtar kendini ya da koparabildiğin kadar para kopar ondan öyle boşan
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence biraz daha sabredin ve konuşmayı deneyin. Tartışmak sadece aranızı daha da bozar. Anlayışlı olmaya çalışın. Alttan alarak asıl derdini anlayın öncelikle
10 YorumlaSende onu takmıyomuş gibi gözük işe yarar gece eve gelme mesela ama onu izlicek birini bul ya da sen izle bakalım nereye gidiyo diye eğer kadın yakalarsan tazminat alırsın
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzgün bir insan olsa hayatı seninle paylaşırdı, gittiği yerlere senide götürürdü ama işe yaramaz belliki. Kendini garantiye al ve böyle giderse boşanacağınızı ima et
40 YorumlaNe oldum delisi olmuş. Şimdi sen bu herifle zamanında parası için evlenseydin sana kaşar derdiler. Ama parayı bunca değişen adama hiçbir şey denmiyor. Umarım bir ahlaksızlık yapmaz.
10 Yorumla
+1 yılSen her zaman köşede sigorta edecek bir miktar birliktir ne kurtarırsan kardır yakında parası biter merak etme. Asıl karakteri buymuş ama fırsat verilince insanlar gerçek yüzünü ortaya koyar
20 Yorumla
+1 yılEskiden köye gitmek huzurla saflıkla eş değer tutulurdu halkı öyle bir hale getirdiler ki artık köylüde şeytan oldu senin adam bol oksijenin yanında kuru gürültüyle zehirlenmiş demek ki...
00 YorumlaYani kötü vesveseler vermek istemem ama para denen illet malesef mutluluk getirmiyor bir çok insan çok parası olunca mutlu olcağını düsünür aslında tam tersi allah yardımcın olsun gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin inşaallah senin için sadece sua edebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPara olan yerde huzur olmaz vede parası varsa arkadaşları yanında olur bunu güzel bir dille ifade et yoksa o paranın içinde kendide boğulabilir dikkat etsin.
00 Yorumla Umarım her şeyi kırıp dökmeden parayı çarçur etmeden düzelir
bir akşam yemekten sonra konuşmayı dene
Hatta bak anlıyorum diye söze başla etkili olur umarım00 Yorumla
+1 yılKadının huyu para yokken, erkeğin huyu para çokken anlaşılırmış
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPara girdiyse geçmiş olsun hayır gelmez o işten size ilgisi azaldiysa. Gider yer biryerlerde bitince kürkçü dükkanına
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Disarda arkadaslariyla tam olarak napiyor peki biliyor musun? Bence acikca söyle hep disardasin benimle ilgilenmiyorsun diye.
10 Yorumlasen de cik disari gez toz
kendine bak baska erkeklerle zararsiz flort et kıskandır bifaz kıymetini anlasın10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Para mı var eşin de artık? Hemen acılmaya başladıysa dikkat et bence parası var iki gün sonra belli olmaz kendini koruması lazım
10 Yorumla
+1 yılTavsiye verme konusunda iyiyimdir beni dinle. Bak çok sıkarsan bunalır, hiç bir şey yapmazsan daha kötüye gider
10 YorumlaYola çıktıklarını, yolda gördüklerine değişmesin. Yolun sonunda yalnız kalır.
20 Yorumla
+1 yılBoşuna dememişler kadın ve paranın karşısında bozulmayan adamı hiçbir şey bozamaz diye demek ki karakteri zayıfmış eşinin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşini karşına alıp ciddi bir şekilde konuşmazsan ipin ucu kaçar aldatmaya kadsr gider yolun başındayken al karşına konuş
10 Yorumla Erkekler parayı bulunca önce arabayı sonra karıyı değiştirirler zaten üzgünüm
21 Yorumla- +1 yıl
Hele de karaktersiz biriyse
+1 yılKarsktere soylenecrk soz olmaz sanirim. İnsanlar parayi bulunca degisiyorda yapacak birsey yok gibi
20 Yorumla
+1 yılParayı idare etmek kaybetmemek istiyordur hayaller kuruyordur bebeyim💃🏻
20 Yorumla
+1 yılAyh bu herifler üç kuruş para bulunca azıtıyor.
Dikkat et yani aldatmaya meyilli oluyorlar20 Yorumlasende onun ilgisini çekmeye çalış bende gezmek istiyorum de dedeyin tarlalarını tek başına yiyip bitirme de :D
00 Yorumla
+1 yılÇocuk meselesini aceleye getirme belki hayırlısı budur allah yol yakınken sana kocanın gerçek yüzünü gösterecek sen sabırlı ol hakkında hayırlısı olur inşallah
10 YorumlaSalla gitsin Gizli bacı. Yol olmaz ondan. Parası bitince geri döner ama sen o kadar değersiz misin acaba?
00 Yorumla
+1 yılYorumlara bak ne kadar dehşet verici. Eee bekara karı boşamak kolay demişler. Bu aptallara göre hareket ediyim deme sakın.
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor diyemeyiz ama aldatmıyor da
İçinde varmış demekki yarın bir gün boşanmak istiyorum derse de hazırlıklı ol seni üzmek için söylemiyorum ama durum ona doğru gidiyor...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Parayı bulunca ne yapacağını şaşırmış. Bu aralar sıkı korun hamile kalma. Bu işin sonu iyi değil
20 Yorumla
+1 yılciddi bir şekilde konuş. idare etme kopacaksa kopsun ya da eskisi gibi olsun
10 YorumlaParasız kalana kadar harca. Lüx yaşa. Villa al. Sonunda düzelecektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber gezmeye cikmak istedigini soyleyebilirsin..
10 Yorumla
+1 yılSen tut kolundan birlikte gezelim de hayır derse de bitir iliskiyi cocuk da yokmis zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. bizim türk insanı parayı bulduğunda ilk işi karıyı değiştirmek olur dikkat et sen yine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Miras yedilerin sonu kötü olur.
5 Kuruşsuz kalınca geri döner.
.10 Yorumla Duzelmez o..
Sen kendini garantiye al.
Altın vs yaptirt
Ev aldır
Kavga etme
Siyaset gut00 YorumlaBı laf var parayı bulan erkek önce arabayı sonra kariyi değiştirir diye inşallah seninki sadece arabayı degistirir abla
00 YorumlaBoşuna dememişler kadının huyu para yokken erkeğin huyu para çokken ortaya çıkar diye
10 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem