Müge Anlı şöyle bir cümle kurdu ve gerçekten ilgimi çekiyor bu kadının sözleri. aynen şu cümleyi kurdu : " Siz erkekler, elde ettiğiniz kadınlara bir süre sonra saygı duymuyorsunuz." Ahh Mügoşş sanırım haklısın:\
Erkekler, elde ettiği kadınlara bir süre sonra saygı duymayı bırakıyorlar mı?
"Birbirinizi çözene kadar özelsiniz. Çözdükten sonrası hep sıradanlık" der Ahmet Batman. Yani bu erkek ve kadınla ilgili bir durum değil. Eğer ki mutlaka bir tarafı suçlu çıkarmak gerekiyorsa da özsaygısını yitirmiş taraftır. Çünkü bunu yitiren saygılı davranmayı da yitirir. Saygılı davranana saygılı davranılır.
İyi de bu sadece erkekler için geçerli değil ki, kadınlar da elde edene kadar kırk takla atabiliyor ve elde ettikten sonra saygı duymayı bırak adamdan saymıyor..
Bence kişilik-karakter meselesi bu. Adam ya da kadın sevdim mi tam sevmeli, elde ettiyse kıymedini bilmeli..
Kızdan kıza degisir nasilsa sevgili olduk diye hareketleri rahat yani sanki daha evvel lac senelik arkadasin gibi davranir san basitte derler saygi duymayida birakirlar zor kız her zaman erkekler icin ön plandadir
Kadınlar elde ettikleri erkeğe saygı duyuyor mu peki? Birşeyi eleştirirken taraf tutmak pek sağlıklı bir düşünce sistemi olmasa gerek! İnsanların birbirine saygısı kalmamış, cinsiyet fark etmeksizin.
Bu Müge tam Türk kezbanlarının zihniyetlerinin temsilcisi. Sokakta denk gelebileceğin kadın zihniyeti neyse, Müge’nin zihniyeti de o.. Kalite sıfır, buram buram paçozluk kokan kezban zihniyeti..
benim de bazen bir hanfendi bana çok ilgi göstererek muhabbet etmeye başladıysa benle sonra bende ona çok ilgi gösterip şımarır da beni bırakırsa düşüncesi olabiliyor kendimi üzüyorum.
En İyi Cevaplar