Erkeğin zevklerine, yaşamlarına, iş hayatına, erkek olmanın sorumluluklarına.. Sitem içermeyen normal bir soru o yüzden sataşma olmasın lütfen.

Erkeğin zevklerine, yaşamlarına, iş hayatına, erkek olmanın sorumluluklarına.. Sitem içermeyen normal bir soru o yüzden sataşma olmasın lütfen.

Bu erkeklerin kendini alçalmasından kaynaklanan bir sorun Tabi ki saygı duymazlar. Kadını elde etmek için ayak paspası olmalar Önüne gelene yürümeler her türlü pis ve iğrenç muammeleye tahammül etmeler sınır çizmemeler Onur Gurur Haysiyet Şeref gibi şeyleri önemsememeler günümüz Erkeğinde olan şeyler Böyle olursanız size saygı felan duyulmaz. maalesef o kadar çok ön yargıya neden olunmuş durumda ki Hayranlık duyulası adamlar bile işiyle kariyeriyle başarılarıyla Oluşan bu ezik zavallı ah, mak sürülerinin neden oldukları yüzünden saygı duyulmuyor.
Her iki taraf da maalesef farklılıkları gözardı ederek zaman zaman saygı duymuyor bence. Bu fazlasıyla yorucu, gerektiğinde anlayışlı gerektiğinde uyumlu olmalıyız. Tabi bu karşılıklı bir dengede olmalı, bir tarafın bencilliği devreye girdiği an olay saçma bir yarışa döner.
Gördüğüm kadarıyla saygı duyan her kadın, bir şekilde dengine mi denk gelmiyor nedir hep bir şekilde pişman ediliyor. Saygı duymayan kadınlar da baş tacı ediliyor erkekler tarafından, istisna vardır ama durum böyle. Ben de bunun mantığını çözemiyorum. 🤷♀️
Büyüyünce işler farklılaşır Zürafa 😂
Demek ki toplumda büyüme değil de küçülme söz konusu 😂
Yok baştacı olayı 😂
İşte dengine denk gelmek önemli ana fikir olarak, saygı karşılıklıdır çünkü 😄
Saygı duy saygı gör diyorsun
+ saygı duyulmadigin yerde durma 😂 evet
X3 olsun 😂
O kaddar önemli işte 😂
Bence soru tersten sorulmalı erekler kadınara saygı duyuyor mu diye
Evet duyuyoruz 😂
Öyle diyosan reis öyle dir😂
Bizde yanlış olmaz 😂
Teşekkürler
Bunu ben yapmıyorum 😂
En iyi cevp diye seçen sendeyilmisin
Hayır 😀
Aslında evet ama çsc olmuş
Demeki doğru cevap yazmışım😂
Her zaman 😂
Cevap
9Cevap
Bence bu ülkede kimse kimseye saygı duymuyor.. ama kadınlara daha çok haksızlık adaletsizlik yapılıyor.. kadınlar da kendi seçimleriyle kötüleri seviyor olay bundan ibaret.
Sitem içermeyen soru yazmasaydın başka şeyler yazabilirdim 😄 ben yeterince saygı duyduğumu düşünüyorum takıntılı olmayan rahat biriyim çünkü
Ne yazacaktın 😂
Önce erkekler saygı duymayı öğrensin sonra saygı beklesin diyebilirdim mesela ama demiyorum 😄
Bana niye diyorsun. Ben o kadar saygı duyuyorum ki fışkırıyor adeta 😂
Demiyorum işte desemde sonuç değişmiyor erkeklere 😂
Bu erkekler size ne etti ya 😂
Onu bunu boşverin .. Bir yetmiş yıl da geçse. Hizla gelişen değişen her çağda.. değişmeyecek tek şey erkeğin de kadının da birbirlerine olan yoğun arzusu.. En yüksek teknolojiyle robotlar donatip.. En müthiş programları yükleyip salın sokaklara.. yataklara.. dönüp de bakan insan değildir 😅
Genel konuşacaksak iki tarafta birbirine saygı duymuyor.
Uyu uyu zabah iş var.
Çayımı içtim inşallah başaracağım🥺
Adam olana , bana saygı duyana saygı duyarım valla, karşılıksiz durup dururken yok öyle enayilik ajsjf
Saygiya deger olanlara saygi gosteriyorum. Saygi hak edilen bir seydir. Erkek gibi davramiyorsa, haddini aşiyorsa saygi goremez.
Bence bu zamanda kimse kimseye yeterince saygı duymuyor çağımızın sorunlarından bir tanesi zaten bu...
Duyan war. en azından vardı. Paylaşanı daha iyidir tabi de, minimum beklenti saygı
Saygının cinsiyeti yok ki.. saygılı insan herkese her şeye saygılı.. olmayanda değil..
Kadın hayranlık duymadığı bir erkeğe kolay kolay saygı duymaz
duyuyor ama aynı eyi erkeklerden de bekliyor ama çok zor
Ben yeterince duyduğumu dusunuyorum. Bencil değilim.
Pek çok şeyine saygı duyuyorum ama konu kadınlar olduğunda saygı duymam.
Saygı gösterene saygı duyulur tşkler 🤪
Ne ekersen onu biçersin de var😂
Ya çeni üzdüler mi 😂
Yok niye üzsünler 😂
Hahahah bana öyle geldi demek ki 😂
Nasıl öyle geldi acaba 😂
Gelmiş işte 😂
Gelmesin 😂
Oldu başka isteğin 😅
Olursa söylerim o zaman 😂
tamam mutlaka söyle 😅
İletişime geçeceğim 😂
tamam 😂😂😂😂
Yeterli olduğunu düşünmüyorum
Sosyal medya etkisi de olabilir.
Tabi
Iki taraf da problemli be sadoo
What is the problem diyesim geldi be Kinghts Swordüm 😂
Jsjfjf kız olması problem
Sen şovelyenin kılıcısın bunları dert etme 😂
😂😂 kescen hepsini ndnf
Zinhaaar günah 😂
😂😂
iki tarafta birbirine saygı duymuyor
Yoo ben duyuyorum 😂
Genel konuşuyorum şurda ya😅karizmamı çizdin🥲
Tamam duymuyorum 😂
Öyleyse sorun çözüldü😂karizmam geldi 😎
Hoşgeldi 😀
😅😄
feminizm kadını erkekleştirdi o yüzden saygı duymuyorlar ve kadınlar değiştiği için evlilikler hemen bitiyor toplum düzeni bozuluyor
Kim küstürdü seni kimm
Kimse küstürmedi kardaşım. Öyle ayaküstü konuşmasından aklıma geldi, sordum.
Yo ben duymuyorum
Bu durum eşit olmalı bu arada
Erkekler kadınlara yeterince saygı duyuyor mu?
Duyanlar var
Çoğu saygı duyar
Hepsi değil ama evet öyle olanlar var
Hepsine değil
Hayır
Hakedene hakkettiği kadar
duymuyoruz
Ben duymuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?