Erkekler asla yola gelmeyen, inatçı, aşırı tuhaf, eğlenceli, kendi düşünceleri olan, verdiği tepkileri ve ne yapacağı asla belli olmayan maceracı kızları sever. Seksi ve doğal güzel olmayı da unutmayalım. 😂
Ben böyle biriyim en sırtlan olanı bile dize getirdiğimi biliyorum. Çocuk 2 yıl peşimde koştu. Sonuç ne büyük bir enerji kaybı yaşattım 😛 imana getirdik özetle 🧿😁
Kızlar size sesleniyorum: Zoru oynamaya başlayın. Mantıklı tezlerle kendi düşüncenizi söyleyin, tatlı tatlı her şeye muhalif olun. Yanınızdaki erkek kadınlara bakıyorsa sizde bakın hafif ama belli eden uzun bir bakışla. Benim eski sevgilim kadınlara bakıyordu ani ve hızla tabi bende oturduğumuz yerlerde ondan daha yakışıklı olanlara baktım hemen kendine çeki düzen vermiş meselaaaa
dişe diş göze göz güzelliğinizi artttırn dikkat çekin sevgiliniz sizi kaybetmekten korksun
O dediğin maalesef yalnızca sırtlan tipler için geçerli. Gerçekten seven erkekleri görmek istemediğiniz için gerçek aşkı zor kullanarak bulacağınızı sanıyorsunuz ve bu bana komik geliyor. Buradan ben de kızlara sesleniyorum:
Gerçek aşkı mı bulmak istiyorsunuz? Önce kendinize çeki düzen verin. Ne istediğinizi bilin. Sonra da bunu yapmış olan, "karşılık sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güven" yaşadığınız ve kafa yapınız uyuşan kişiyi alın hayatınıza. Pişman olmazsınız. Öyle gururla falan olmuyor o işler her zaman. O taktik sadece kıymet bilmeyip de kafası ancak dank eden insanlara karşı işe yarar. Gerçek sevenlere karşı değil.
@TC-Hiper Hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim... Ama gördüğümü sandım. İnan bana en düzgün erkekler (gözüken) bile fırsat bulduğunda kullanıyor... Senin dediğin erkekler çok eskide kaldı ne yazık ki. Erkekler artık kadına doymuyor. Güzellik, seks, popülerlik erkeklerin ilgisini çeken şeyler bunlar. Her erkek seksi kadın istiyor. Yatakta gördüğü prno filmleri gibi bir cinsellik istiyor şaka gibi ama gerçek bu. Özellikle Türk erkekleri resmen lisede cinselliği tatmaya çalışan oğlan çocukları gibi.
Sen inancını yitirmişsin. Bense öylelerini hala görmüş biri olarak söylüyorum sana bunları...
Bak bir zamanlar kızlar için ben de aynısını düşünmek üzereydim ama ben istisna olan kızların da varlığına hep inandım. Çünkü bazı istisna kişilerle görüştüğüm oldu ve hepsi de gerçekten birini sevme ve sevilme konusunda kıymet bilen kişilerdi. Erkeklerde de oldu bu ve kızlarda da. Ve tam inancımı yitirmeme ramak kalmışken ben de buldum öyle birisini. Bence umudunu kaybetme. Hala öyle kişiler var.
@TC-Hiper Bu ülkede zaten %99 çıkar ilişkisi gösteriş aşağılık kompleksi şeyleri vs. Aynen öyle çıkar ilişkileri için geçerli taktik ne ya oyun mu oynuyoruz çocukça ve ezikce zihniyet yazık böyle ilişki nereye kadar sonu ayrılık aldatma şiddet her şey...
O karşıdaki kadına göre değişir bence. Fazla ilgili ve iyi niyetli davranıysa erkek bir süre sonra onu cepte görmeye başlıyor , kaybedeceği bir şey olmayacağını düşünüp istediği gibi davranmaya başlıyor. Çoğumuz ilişkinin başında kendimizi birazcık farklı lanse ediyoruz. Tam olarak anlatmak istediğim şu bir süre sonra elde etmenin vermiş olduğu rahatlıkla asıl karakterlerine dönüyorlar ve o değişim biz kadınları afallatıyor. Yapılması gereken çok basit... O erkekten uzaklaşın. Hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşın.
Kişi sana nasıl yaklaşımda bulunuyorsa aynı sekilde sizde ona o sekilde yaklasimda bulunun egosunu tatmin ettikten sonra umursamaz tavirlarda ya da elde ettikten sonra kaybetme korkusu yasamiyorsa yasatin. kacan kovalanir her zaman... sevginizin ya da ilginizin azaldigini gösterin zaten pesinizden ayrilmaz. Kılasik erkek davranişları bunlar erkeklerin davranışları ya da saygı göstermesi birazda bizim elimizde bir kaç gün uzaklaşın ilginizi azaltın o zaman nasıl saygılı bir beye dönüşüyor.😊
Bu genelleme bana saçma geliyor. Bu suçu aslında sadece erkeklere değil, sevginin kıymetini bilmeyen tüm insanlara atmak lazım. Kızlarda da var böyle erkeklerin açık sevgisinin kıymetini bilmeyen tipler ne de olsa. Bu konunun bile "sadece erkeklere" yıkılması saçmalık.
Onun sebebi aslinda yinede biziz. Kendimizi kaptiriyoruz o erkege, güneşte dondurma gibi akip gidiyoruz o yükden "aman zaten beni seviyor napsamda artık benim "diyip gevşiyip tepemize çıkıyorlar
Kizlar nikahtan once kari koca gibi yasamaya ozgurluk diyorlar... Alin boyle ozgur ozgur yasayin hic uzulmuyorum oyle kizlara.. Adam senin her yerini seyini kullanmis niye saygi duysun ki gel hatce git hatceye kizlar kendi kendilerine yapiyolar kusura bakmasin kimse cogu mazosist ve asagilanmak hoslarina bile gidiyor.
Erkeğe çok fedakarlık yapmak bir süre sonra onun gözünde bu senin görevinmiş gibi algı oluşturmaya başlıyor. Nasılsa yapması gerekiyor diyerek saygı duymamaya başlıyor. Terk edilincede iki çorabını yan yana getiremiyor..
Elde ettikleri için nede olsa seviyo cepte kadınlar erkeklere gore daha sadık olduğu için bunuda erkekler çok iyi biliyo ve bir zaman sonra o saygı kalmıyor biliyor ki kadın affeder alttan alır onun rahatlığı ile yemedikleri halt kalmıyor ...
Bıktım erkeklerin veya kadınların adlarını kötüye çıkarmalarından bu ne genelleme ön yargıları cahillik herkesin adı farklı Mehmet suç işleyince barışta hapse girmiyor
Ölüm gibi birşey oluyor ama kadın ölmüyor, bizzat yaşadım 1 ay iş yerimi evimi kapılarını aşındıran bey ben tamam bari denetelim dedikten 2 hafta sonra elyın oldu arkadaşlar elyın erkekler ulaştıgının nankörüdür net.
Ulan kaşmer neden hemen saldırıya geçiyorsun? Andaval ben öyle bir şey mi dedim? Kendine de sordun mu neden böyle niye böyle diye dedim sende erkeksin ya hani..
Biz kadınlar onların vazgeçilmez olduklarını hissettiriyoruz onlara, basitleştikce basitleşiyoruz seviyoruz diye onlar da vazgeciyor çünkü kendine saygisi olmayana kimsenin saygı olmaz bence