AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Tecrube deneyim kadınlık hissi tam oturmuş cekicilik ne istedigini bilen genc kiz tripleri olmayan hepsi olgun bayanlarda :)
Trip ve nazi olmuyor ne istediğini biliyor sürekli kararsız halleri yok ve yasamayi seviyorlar tabi hepsi boyle değil.
Sadece erkeklerde değil, kadınlarda da durum farklı değil..
Farklı bir kişilik olarak görüyor çünkü kendinden olgun olanı.
Olgun kadınlar daha akıllı ve çekicidir, erkeğin neyi istediğini ve ne beklediği çok iyi bilirler
Pınar harika bir kadın, zeka fişkırıyor kadın dan.. 😂
Genç kaptı işine bakıyor..
Hayatımın hiç bir döneminde kendimden büyük kadınlara yönelmedim, ben hep çıtırcıydım
kendımden buyuk kadınlardan hoslanıyorum ne istedını bılen kadındır buyuk kadın
Hiç öyle bir hevesim olmadı Küçükleri daha çok seviyorum kendimden16 yaş küçük biri ile olmuştum 5 sene gayet iyiydi, yeterki performans iyi olsun
Ne kadar ataerkil bir toplumdan geliyor olsakta erkek içten içe yönlendirilmeyi sever ondan olgun kadın tercihidir yönetilmek ister kısacası
İleri gidebilecek ilişki demişşin ama attığın resim ileriye giden. Bir ilişkinin örneği farkındamısın 😂😀😀
bu herzaman normal.
kadınlarda kendilerinden yaşça buyuk ve olgun adamları tercih ediyorlar..
evlenmek için olmasada
Olgun seviciligi var🤣
Olgun düşünceli dersek daha anlamlı olur çünki bayanların büyük bir çoğunluğu hoppa
Genç erkekler, olgun kadınlarıtecrübeli gördükleri için ister
mantıklı bir şey bence insanın kendisinden büyük birine ilgi duyması, arzulaması.
Olgun ve doyurucu olduğu için. Gençler, olgunları sever. Olgunlar da gençleri sever
Sen genç mi seversin
Banada oluyo anlamadim. aileyle alakali olabilir belki
bendede aynı durum var şu yaşıma kadar hep sevgililerim benden büyüktü kendi yaşıtlarıma veya benden küçüklere ilgi duymuyorum. cıvık samimiyetsiz görünüyor gözüme
Mature Fantasy. . Bu kadar.
Tecrübelerinden faydalanmak için. Çünkü onlar her şeyi tecrübe etmişlerdir ve erkeğini mutlu etmeyi bilirler. Naz yapmazlar tiril atmazlar onlarda bir ikinci bahar ararlar diye düşünüyorum
Bulamadık öylesini
Olgunluk ve tecrübe
olgunluk ve tecrübe bence
Tecrübeli olması nedeni ile ayrıca. Bu süreç ergenlik dönemi ve kendine güven duyana kadar olur
hiç kendimden büyük biriyle olmadım, olmayı da düşünmüyorum
Olgunkuk dusuncesinden dolayi adi ustunde flort evlilik ciddiyeti degil olamazda
Yoo alakasi yok
Bir kac kisi istiyor sadece
Genel egilim tam tersi
Şimdi devir.. Genç olgundan olgundan gençten hoşlanıyor
Olgun sevmek ayrıcalıktır ergen kız tipleriyle uğraşmak istemiyor
Trip naz bahane alinganlik gibi durumlar olmadığını düşündükleri icin.
Çoluk çocukla mı uğraşıcaz gerçi kadınlar her yaşta çocuk orası ayrı da nispeten olgun oluyor ruhen
Şakamı bu
Kadınlar soru yanlış hatun 😊
Kadinlar olmasi gerek o
Yaşı büyük kadınlar mental anlamda daha olgunluk gösterebiliyorlar
Sizce de doğru mu
Olgun kadın goze hoş gelıyor benı alsın buyutsun benı kollarında :))))
Ya kadınlar kendilerinden küçük erkekle birlikte olmak istiyorlarsa bide o acıdan bak
Her erkek istemez. Çoğu isteyende zaten ergence şeylere katlanmak istemedikleri için
yoo kimseyi aşşalyp küçmsememk lazm ben bile olgunlardan hoşlanyorm olgn gibisi var mı ya candrr onlarr cannnn bn bile 42ym kndi yaştm ya da bikaç yaş daha büykte olablr yani
ama hakszmym yaa olgun gbisi yok canddrrrrr
keşke benim yaştm ya da büyk olsa hayr demm yani
Çünkü daha olgun olurlar. Kendilerinden küçük hemcinslerine nazaran daha güzel sohbet ediyorlar. Daha yetişkinler ve daha anlayışlılar.
Doymuşlukları güven veriyor sıkmıyor özverili oluyor ve fazlası ile sahipleniyor ufak şeyler problem olmuyor hazzı veriyor ve alıyor kıymet biliyor
Güzelden anladıkları için.
Ya olsun bir tane de olgun olmus olgun olmas farketmez
Herzaman cok ilgimi cekmistir. Hayata bakis acilariyla erkege cok sey ogretirler her anlamda
Olgunluk düşüncesi etkiliyor olabilir.
Olgun insanlar cinsiyet fark etmeksizin daha tahammüllü, hoş görülü, anlayışlı ve mantıklı. Tripsiz, ekonomik olarak güçlü ve her konuda tecrübeli
Ben yaşca 2-5 benden büyük kadınları daha çekici buluyorum
Çünkü erkekler olgun kadınları sever, aklı havada kadınlarla boşa vakit geçirmek istemez
Hayır. Olgun kadın her yönden daha iyi. Yatakta da, sosyal hayatta da.
aynn naz trip ego yok kadin herseyi biliyor olsada sevgilim olsa keske biri
daha tecrübeli ve kendilerini daha mutlu edeceğini düşünür. benim tecrübem güzeldi.
Olgunlar tecrübeli oluyor bu yüzden.
çünkü cinsel tecrübesi ve yaşına göre fiziği güzel olanlar daima çekici ve azgındır
Olgun kadın sevdikleri için😅
Bence doğru! Ama olgun olanında ileri gitmek isteyeceğini de düşünmüyorum 😄😄
Ya sen ne güzel anlatmışsın. Buna benzer bir soru da mızmızlanmazlar demiştim 😁 Sende aynısını düşünmüşsün
Olgun seviyorlar cünkü
Zevksiz oldukları için
Çünkü olgun insan herzaman yeri ve bıraktığı iz düzgün ve güzel dir 😉
Tecrübeli oldukları için
Tecrübeli ve olgun olması etkileyici olabilir
Olgun kadın tatlıdır hayat görüşü daha iyi yedikce tadına doyum olmaz
Olgun, tecrübelidir ve haz verir
Yaşıtları hiç büyümemiştir o yüzden