Valla ya ulaşmak isteyen napar eder bulurdu bir yolunu hanım kizimizin gonlunu calmak icin elinden geleni yapardi hem orda burda bir baskasiyla daha gorusmeye yeltenirse de daha acik secik olurdu insanlarin niyetleri diye dusunuyorum simdilerde dmlerde millete yardiriyorlar ask sozcukleri sanal alem tık kapatım etti bitti gittiye getiriyorlar arkamizdan is cevirseler peh şeytan olmuşlar hey gidim heeeey
Aslında mesajlaşmak bir nevi zamanı hızlandırıyor. Yani belki karşı tarafla yan yanayken konuşarak 1 yılda öğreneceğin şeyleri mesajlaşarak 1 günde öğrenebiliyorsun. Bu yüzden daha hızlı gelişip bitiyor her şey.
SMS beklemenin stresi/heyecanı İMBD de 8 puanı çok rahat geçer. Öyle gerilimli dakikalar geçirirdik kız acaba Ne mesaj atacak diye beklerken. Şimdi son görülmeler, engeller vs. Suyu çıktı her şeyin.
Kesinlikle olurdu. Yaşim geregi o gunleri gordum ve o zamanlar elimizdekinin kiymetini bilirdik mucadele ederdik en ufak şeyde silmezdik şimdi amaan o gider digeri gelir nasilsa yedekte cok var mantigi oluştu
En İyi Cevaplar