Bazıları sosyal medyanın ilişkileri öldürebildiğini iddia ediyor. Açıkçası günümüzde aldatmaların büyük bir çoğunluğu da sosyal medya üzerinden gerçekleşiyor. Burada güven duymak çok önemli olsa da bazı kıskanç insanlar Instagram gibi sosyal mecralarda karşı cins insanların fotoğraflarını görüp beğenmesinden rahatsız olabiliyor. Ayrıca bu tür sosyal mecralarda dileyen herkes birbirine mesaj gönderebiliyor.
Peki sevgilinizin sizinle iletişim kurduğu WhatsApp dışında bir sosyal medya kullanmaması sizin için bir avantaj olur muydu?
Sevgilimi ne kadar sevsem de karşı cinse tam güvenmem. Benim açımdan büyük avantajdır.
Karşı cinsin fotoğraflarını görüp beğenmesini kıskanacağımdan dolayı benim için avantajdır.
Sevdiğim insana tam güvenirim ve kıskanç birisi de değilim, benim için avantaj değildir.
Benim için dezavantajdır çünkü böyle birisi benim de sosyal medya hesaplarımı kapatmamı isteyebilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizin WhatsApp dışında sosyal medya kullanmaması sizin açınızdan avantaj mıdır?
Hem avantajları var, hem de dezavantajları var. Evet, güven problemim var. Ama olsa da, şifresini olmasını isterdim. Vermeyedebilir, bu yüzden en iyisi olmaması. 😄 Benimse Instagram, Twitter, KS ve kullanmadığım bir Facebook hesabım var. Yani ona laf söylemem ne kadar doğru olur, bilemiyorum.
Hee onu yapmam sanırım. Isterse şifrelerimi vereyim, hesabı ortak yapalım ama kullanırım gibi geliyor. Yine de küçük ihtimali bırakıyorum, olabilir diye.😄
Hemde çok iyi bir avantaj olur benim için. Boş boşuna kıskançlık yapıp ilişkimee zarar vermem. Bu sosyal medyayı ortaya atanların da Allah belasını versin. Onca güzel ilişkinin bozulma sebebi oldu.
Yok bilmem aktifmiş. Kız fotoğrafı beğenmiş, yorum yapmış, fotoğraf paylaşmış. 💩 yaparım böyle işin içine 😏😂
Bu bir avantajdır ancak aldatan erkek "Whatsapp" lada aldatır , diğerleriyle de. Gerçekten sana aşık olan erkek 100 kadının arasında bile olsa yalnız seni düşünüyordur. Esas karşınızda kişinin sevgisi , sizi gerçekten seviyor olmasıdır. Seviyorsa kaybetmekten korkar ve hareketlerine dikkat eder.
Bu tarz sorular da düşünceler de gereksiz geliyor bana. Kimse kimsenin hayatını kısıtlayamaz ya da bu böyle olsa daha iyi olur gibi şeyler söyleyerek bir dayatma yapamaz. Ben kendi ilişkilerimde bu yola hiç girmedim. Çünkü o bir birey ve kendi hayatı var benim gibi. Ben nasıl onun bana yapmasından rahatsız olacaksam o da aynı şekilde rahatsız olur. O yüzden gerek yok böyle prim kasmak için saçma sorulara.
Aldatmak isteyen sosyal medya ile sınırlı kalmaz, başka alternatifler de üretebilir kendine. O yüzden avantaj diye nitelendirmiyorum ben. Ama çok bağımlı ve aktif kullanıcı olmasını istemem.
Karşı cins açısından değil ama genel olarak sosyal medya kullanmıyor olması beni mutlu eder. Kendim de sosyal medyayı aktif kullanmadığım gibi karşımdaki kişinin de sosyal medya bağımlısı olmaması ona tekrar sevgiyle baglanmama yardımcı olur.
Avantajdan ziyade olmaması tercihimdir, ilişkiler de sorunların %90’ı sosyal medya kullanımından kaynaklanıyor. Özellikle şu zaman da sıkıntılı işler bunlar. Ne gerek var? Bir sorun doğmadan baştan önünü kesmek daha mantıklı geliyor.
Artık ortalıkta öyle kendini pazarlamaya hazır kız varki maalesef evli ya da sevgilisi var diye tinlamıyorlar. Benim için avantaj olurdu ama kullanma diye de baskı göstermiyorum çünkü zaten şifrelerini bana veriyor
Şahsen öyle çok kıskanıp karışan bir yapım yok o yüzden avantaj ya da dezavantaj olarak bir sıfat belirlemem. Ha ama zaten ben de sadece WhatsApp kullanıyorum o yüzden tam tencere kapak oluruz bence 😂
Benim kullanmama laf etmemesi yeterli olur benim için. Bir avantaj veya dezavantaj olduğunu söyleyemem. Ama kendi hesabı olmayıp fake hesaplar ile takılıyorsa yakarım çırasını. 🥲
Aslında kullanması avantajdır çünkü aslında sosyal medya onun kişiliğini değiştirmiyo olanı ortaya koyor, sevgilinin sosyal medyadan seni aldattığını görürsen acaba sosyal medya kullanmasaydı aldatmaz mıydı diye düşünme çünkü aldatırdı ama sen farketmezdin çünkü bu onun karekterinde var ve karekter öyle kolay etkilenmez..
Güvenirim evet kullanmasa daha iyi olur benim insta yok mesela var ama fake hiç girmem gerek duymam. Foto paylaşmak istiyorsa bana atsın instaya gerek yok.
Yani ben kendimden örnek vereyim benim instagram 1500 takipçim vardı ve sürekli yüzümü çekip story atıyordum, sevgilim bundan rahatsız olmuş ve benim instagramımı kendim düşünüp kendim kapatmamı beklemiş ama inanınki aklıma hiçte rahatsız olduğu gelmemişti ve ben ona instagram şifremi vermeme rağmen girmedi dahi instagramıma yani bu konudan onu rahatsız etmek istemediğim için de kapattım kendi instagram hesabımı onunkine giriyorum şu an
Bana göre Asosyal olmadığı sürece kendini sosyal medya dışında geliştirebildigi sürece yani İnsanlara soğuk olmadan yabani gibi davranmaması harici benim için çok iyi bir durum
Ben instagram tiktok kullanmıyorum bunu sevgilim için değil zamanımı daha verimli kullanmak için yapıyorum açık konuşmak gerekirse gerçekten sosyal medya zarar verir ilişkiye herkes mutlu olmanızı istemez
Ben istemiyorum sadece bizim fotoyu atmak şartı ile demiştim. Sonra tartışma çıktı. Benden gizli açtı. Kapattı. Ama şimdi içimde şüpha kaldı. İzin vermiyorum normalde.
Avantaj demeyelim de Instagram Facebook Twitter Tik tok gibi uygulamalar bana saçma geliyor en azından aynı fikirdeyiz diye düşünürüm hoşuma gider ama çok da önemli değil sonuçta kullanmayan kalmadı