İnternetsiz WhatsApp kullanmak artık mümkün! Bunun için birtakım ayarlar yapmak gerekiyor. Ancak internetsiz WhatsApp şimdilik sadece Android cihazlarda çalışıyor.
Saçma sapan watzupun doğasına aykırı bişey. Net olmadan watzup çalışmaz. Ne yapacak dumanlamı anlaşıcak data yolu nedir? Eve boru döşeme sonrada su aksın die bekle. Muma elektrik verince ampül olmuyor. Yok öyle bişey. Delinin biri kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz. Watzupta böyle bir özellşk olması cihazın sms altyapısını kullanması demektir. Yani varsayılan sms uygulamadı olarak watzup kullanılabilir. Beraberinde operatöre bağımlı kalırsın. Ne gerek var bötle bişeye. Aynısını messengerda yapıyor. Operatöeü kullanarak net olmadan sms gibi mesaj gönderebiliyor. Tabi tüm faaaliyetini operatör ay onunda sana fatura ediyor. Mevcut default sms aplicationu dururken watzup üzerinden sms gönderip almanın mantığı ne ola ki?
Bu kız cidden teknoloji uzmanı gibi. faydalanmaya çalışırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
apn üzerinden oluyor bu sistem yani her an engellenebilir kapatılabilir pek yararlı olacağını düşünmüyorum. whatsapp kullanacaksanız giden internette acımayacaksınız bu kadar beleşçi olmasın insanlar lütfen
@ptrck28 eskiden ücretsiz facebook falan vardı, operatör sağlıyordu. Onda mesela özel operatörün bağlantısını giriyorduk yanlış anlamıyorsam. Burada öyle birşey göremedim. APN internet yazıyor ya kullandığın internete yöneliyor ya da çalışmıyor. Bu tabi benim tahminim
@ptrck28 Mobil internetin açık çünkü, he opreratörler whatsapptan para almayacaksa ozaman olur. Sonuçra data hattını her şekilde kullanıyorsun. Hücresel mesaj değil bu gidiş dönüş çift taraflı.
En İyi Cevaplar