İnternet & Teknoloji WhatsApp kullanmıyorum kullanayım mı , sizce? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kimse yazmor kimsem yok kullanmıyorum. Güncellemeler+1 yıl Bir sakin olun ben. Numara dağıtmak için sormadım bu soruyu WhatsApp kullanmıyorum kullanayım mı , sizce? Cevapla WhatsApp Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MoneyForNothing Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 773 cevap paylaştı. Tabii ki kullanma! Telegram varken hiç gerek yok gel sarılalım jdjdjf 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Corona var Yorumla MoneyForNothing +1 yıl Mecazendi. Yorumla
aşkçıkmazı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Sen bilirsin, kullanmak zorunluluk değil sonuçta. İhtiyaç duymuyorsan kullanma. 0 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ben kullanıyorum rehberimde 12 kişi var yazanda yok öyle boşu boşuna duruyor 0 0 Yorumla
QWERTY36 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl WhatsApp yok KS var al numaramı kulanırız beraber beybisi🌹 0 0 Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl kimse yazmıyorsa niye kullanasın zaten? 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl E yani aferim kız Yorumla
panalgine Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne amaçla kullancağına bağlı 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sohbet etmek için değil mi orası Başka ne yapılıyor Yorumla panalgine +1 yıl Nude falan 😂 Yorumla
Bir_____BƏÝ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ben yazarim ya sıkma canını 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sağol blue Yorumla Bir_____BƏÝ +1 yıl Vala yazam ekle Yorumla
TakeMySoul Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl benim de yok ama var belki birisi yazar diye 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Yazan olur belki kullan 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Kim yazacak Yorumla DevrimGenc +1 yıl Bul benim gibi geveze yazsın Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Gerekiyor ya 1 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Ne için Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Annem şey diyor kızın özel bilgilerini çalışacaklar iş kadını diyor 🤣 Yorumla Uzeyy +1 yıl Ailem ve arkadaşlarımla görüntülü görüşme için pratik oluyor Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yok diyorum Yok kimsem yok Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bende var da bir işe yaramıyor lazım değil o kadar 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Kullanırsan yazarlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tabii ki kullanma! Telegram varken hiç gerek yok gel sarılalım jdjdjf
Corona var
Mecazendi.
Sen bilirsin, kullanmak zorunluluk değil sonuçta. İhtiyaç duymuyorsan kullanma.
Ben kullanıyorum rehberimde 12 kişi var yazanda yok öyle boşu boşuna duruyor
WhatsApp yok KS var al numaramı kulanırız beraber beybisi🌹
kimse yazmıyorsa niye kullanasın zaten?
E yani aferim kız
Ne amaçla kullancağına bağlı
Sohbet etmek için değil mi orası Başka ne yapılıyor
Nude falan 😂
Ben yazarim ya sıkma canını
Sağol blue
Vala yazam ekle
Kullanmadan da kur dursun
benim de yok ama var belki birisi yazar diye