Sevgilimin yaptıgı güzel bişeyi anneme söyledim diye bana güveni sarsıldı gevşek dedi ayrıldı ben şimdi ne yapacagım?

10 aydır sevgilim konuştuk bunun 7 ay arkadaş olarak 3 ay ilişki olarak başladık geçenlerde bir sorunumuz oldu saçma bişey ama neyse iş yerimden sıkıntılı ayrıldım kavgalı saglıgım bozuldu sevgilim kafamı dagıtayım diye bana para atmış hesabıma ben bunu anneme söyledim anneme söyledigimi de sevgilime söyledim işte erkek arkadaşım hesabıma para atmış diye annemin güzel karşıladığını filan söyledim sevgilim anneme neden söyledin diye bana kızdı agzı gevşek bir insansın daha annen beni tanımadan neden söyledin işte bundan sonra sen konuştugumuz herşeyi söylersin güvenmiyorum sana benim agzı gevşek insanlarla işim olmaz filan diye 4 gün ayrıldı benim yalvarmamla barıştık ama bana hala aynı şeyleri söylüyor sevgili degilde arkadaş gibi davranıyor işte ben sana güvenmiyorum sen yine herşeyi söylersin gevşek agızlı insanla yuva kurmam saç teli kadar degerin kalmadı filan diyor ben bu çocugun bu düşüncesini nasıl yok edeceğim kendime nasıl güvendirecegim inandırıp eski haline geri getirecegim ve anneme söyledigimi söylemek ile yanlışmı yaptım sizce
Sevgilimin yaptıgı güzel bişeyi anneme söyledim diye bana güveni sarsıldı gevşek dedi ayrıldı ben şimdi ne yapacagım?