Dört ay önce bana küfür ettiği için ayrıldığım sevgilimin aklı başına yeni geldi. Benden af diliyor, annesi arıyor. Ne yapmalıyım?

İki buçuk yıllık ilişkimdi. Her kavgada bana küfür ediyordu s*kt"r git gibi ve daha ağrıları. En sonki tartışmamızda yumruklarını sıkıp bana küfür edip gitti ve ben ayrıldım. Ayrıldıktan üç gün sonra falan yazdı sadece. Sonra baktım ki connected2. me hesabı açıp oradan kızlarla konuşuyor. Sonra o hesabı kapatıp gelip benden özürler diledi. Değişmiş, çok pişmanmış, ayrıldıktan sonrasını ( yani kızlarla konuşması) pek hatırlamıyormuş öyle bir üzüntü. Annesi de aramış dün benimle konuşmak için. İnsanlar değişmez biliyorum. İki buçuk yıl boyunca değişir diye bekledim yeminler ettirdim. Ha bir de bana dedi ki senin değerini anlamam için böyle bir süre gerekiyormuş böyle Bi ceza gerekiyormuş ahahhshs. Sanki iki ay sevgili olduk da.. Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar. Benim arada kafam çok karışıyor yardım!!!

Güncellemeler
+1 yıl
Ha arkadaşlar connected olayını gördükten sonra yani ayrıldıktan bir ay sonra, ben ona sinirle yazdım ve engelledim. Sonra başladı bana yazmaları. Yani dört ay boyunca hiç yazmadı değil. Ben yazdıktan sonra yani ayrıldıktan bir ay sonra bana yazmaya başladı ahahha. Ama son zamanlarda her gün iyice delirmiş bir şekile yazıyor.
Dört ay önce bana küfür ettiği için ayrıldığım sevgilimin aklı başına yeni geldi. Benden af diliyor, annesi arıyor. Ne yapmalıyım?