Yeryuzunde 7 milyar insan var ve 7 milyar aşk var. her insanin ask tarifi baska baska. Sana gore ask aceleye getirilmeli bana gore aşk bekletilmemeli kim bilir bir baskasi nasil dusunur. Ha birde hic dusunemeyenler var tabi. senin yazdigini gercek zannedip benim yazdigima ya buda gercek deyip kafasi karisanlar var , onlar bir gun oyle bir gun boyle sacmalayip dururlar ortalikta. Aslina bakarsak bize gore sacmaliyor gibi gorunsede onlarada gorede aşk öyle :). Ortalik karisti yaffff :)
Bir şey yazmamıştım aslında. Teşekkür edip "ne yapacağınız senin o devre dışı kalan duyguların ile" diye yorum atmıştım. Önemli olduğundan değil, yorumum nereye uçtu diye merak edip sordum sadece 😊
Önemli değil. Benim de geç döndüğüm olabiliyor. İnsanlık hali sonuçta 😊 Ama dikkat ettin de sen işte olduğun zamanlarda da siteye fazlasıyla zaman ayırabiliyorsun.
Ya aslında bilmiyorum. Yani ne acele etmek gerekir ne de fazla ağırdan almak. Elbetteki bazı kararlarda alttan alınıp düşünülüş taşınılmalı ancak ikisinin ortasıdır yani böyle olmalı en azından.
Amacı cinsellik olan acele eder, gerçek sevgi peşinde olan ağırdan alır. Hangisi doğru kararı siz verin ben bu işlerden anlamıyorum lakin sevgininngücüne inanan kadın kalmadı artık. Herkes gelip geçici zevk peşinde.
En İyi Cevaplar