Flört bir oyundur. ilk caglardan beri insanin bilinc altina islenmis kodlari vardir. o kodlardan bir tanesi erkek gider avlanir , kadın klanlar halinde yaşar cocuk dogurur ve erkegin getirdikleri ile beslenir erkege sırtını erkegine yaslar. Bilinc altimiza islennis bu kod gunumuze aynen gelmistir, kadinlar neden parali erkeklerden hoslanir , cunki para avdır parali olmak guclu olmaktir. Flort oyununda kadin nasil bir dişi olduguni erkek nasıl bir erkek oldugunu gösterir. Bilinc altina islenmis kodlarin farkinda olmyan kisiler bu oyunu baskalari ile oynamaya devam eder. bahtiniz acik olsun., seytaniniz bol olsun :)))
kızlar erkekleri büyük kurumların işe alırken incelemesi gibi test edip durmasa aslında kimse bu kadar ayrılıp yenisini aramaz. bir de üzerine erkek bizi sevsin istiyorlar kendilerine gelince yok ben daha bakıyorum olunca erkek de bıkıyor tabi. bir kıza gidip iş başvurusu yapmıyoruz beğenmişiz ki gitmişiz ama o mu bu mu derken hep kızlar sebeptir ayrılıklara erkek zaten almaya gelmiş. hadi işe alır gibi inceledin bari kendini de tanıt da biz de seni tanıyalım yok sır her şey çok samimi olmamak gerekir di mi?
An- da olmak, kum saatinin tam da boğumunda bulunmak ve bunun farkinda olmak... Bir cok kisi sadece evlilikle sonuclanan bir aşkın gercek bir ask oldugu yanilgısına sahip. Peki aşk sonsuza kadar sürmese, sadece an- ı kapsasa yine de kutsal sayılmaz mi? Bir gün batimi sonlu oldugu icin kutsal olamaz mi? Bence sevdiginle guzel bir an -ı hicbir dükkandan satin alamayacagini idrak etmeli insan. Flört ya da başka bir sey yasadigi an- ı feda etmemeli insan.
Flört etmek zaman kaybı. İki tarafı da yıpratır. Ama niyeti ciddi olan karşı cinsi tanımak için zaman ister , süreyi uzatmaz ve bu ilişkiyi evlilikle taçlandırır. Erkek adama da böyle yapmak yakışır.
Flörtü pek doğru bulmuyorum kimisi öylesine takılmaca oynuyor öbürü ise zamanla seviyor umut bağlıyor ve hüsranla bitiyor sonu illa bir tarafın canı yanıyor bu işlerde iki tarafında birbirinden ilk başlarda etkilenme hoşlanma olmalı aksi takdirde sonrası pek yürümüyor
Flört dönemi zaten "Sevgili" dediğimiz ilişki dönemidir. kendi içinde kaleme alınmasına gerek olmayan aşamaları bulunur. Hoşlantı, sevgili olmak, nişanlanmak, evlenmek gibi. Zaten gönderide paylaşıldığı gibi flört dönemi ciddiye alınmıyorsa, bu döneme yeteri kadar değer verilmiyor demektir. Ciddiye alınmalıdır; zira iki tarafın da birbirini tanıma sürecidir bu süreç.
flirt zaman kaybimi olur ya, en guzel zamanlardir flirt zamanlari. kiymetini bilmek gerek. hayat yeterince ciddi ve zorken, evlilik denen ciddiyetin altinda o guzel duygu ve heyecanlariniz kacinilmaz bir sekilde yipranacakken, flirt paha bicilmezdir, kiymetini bilmek gerek.
O abla flörtken ciddiye almadığı seyi sevgiliyken de ciddiye almaz onun icin en hayirlisi flortken ciddiye alacagi kadar sevdigi birini bulmak sevdigi de onu o kadar severse tamam o is 😂
Benim için çok harika bir alışma süreci oluyor. Bu durumda notlar alıyorum. Eğer bana sabır göstermesei, beni anlayabilmesi ve bazı durumlarda nasıl ve ne tepki vereceğini ölçüyorum.
Zaman kaybetmek değildir. Genelde başından bir çok ilişki geçen veya büyük aşklar başlayıp biten insanlar zaman kaybetmek olarak malesef algılayabiliyor. İnanası gelmiyor bir türlü başka bir ilişkini oluşacağına.
Aslinda hepimizin tek derdi su kisa omurde huzurlu mutlu ve guzel bir zaman gecirmek degil mi? guzel gecen bir flort donemi neden kayip olarak gorulsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir tane flörtüm oldu gelen sana ya bir şey katar ya götürürya flörtün allahbelasını versin bu kadar flört mlört birdaha alzaymır oluncaa yaparım
benim bütün flörtlerim sevgilim oldu. Keşke hepsi flört olarak hayatlarına devam etseydi. Flört sonrası aşama saçma sapan beklentiler ve kişiyi kendine uydurmalarla geçiyor. Anlamsız, gereksiz, bir yığın saçmalık.
En İyi Cevaplar