Flörtünü arıza çıkmadan sevgililiğe terfi ettiren var mı? 😄

Deli Kader seni karşıma..
Çıkaracak mı bilen yok 💞
Flörtünü arıza çıkmadan sevgililiğe terfi ettiren var mı? 😄

Deli Kader seni karşıma..
Çıkaracak mı bilen yok 💞
Merhaba, aslında ilişkide flört etme evresi çok eğlenceli ve en güzel aşaması yani hiçbir zorunluluk yokken o kişi sizinle birlikte vakit geçirmek, birtakım paylaşımlarda bulunmak istiyor. Bir başka deyişle, bunu tamamen içinden geldiği için yapıyor ve anın tadını çıkartıyorsunuz gönlünüzce fakat burada önemli olan bu kişiyle sizin aranızda gerçekten güçlü bir sevgi bağının oluşmuş olması lazım yani bu olmuşsa o zaman flört etmek zaman kaybı falan olmayacaktır.
Flört etmek zaman kaybı değil, kalbin ritmini tanımanın en insani hâllerinden biridir. Bazen sadece bir tebessümle başlar, bazen gözlerin içinde bir merakla büyür. Her flört bir aşka dönüşmez belki ama insanın kendini, neyi sevdiğini, neye ihtiyaç duyduğunu anlaması için bir aynadır. Karşındaki kişinin seni nasıl hissettirdiğini anlamadan, birlikte bir yol yürümek de mümkün olmaz. Yeri gelir tatlı bir oyundur, yeri gelir içten gelen bir yakınlaşma. Önemli olan samimiyettir, niyetin temizliğidir. Zaman kaybı değil, zamanın içine saklanan ihtimaller gibidir. Çünkü bazen küçük bir bakış, koca bir hikâyeye kapı aralayabilir. Ve o kapıdan geçmek, insanın kendine en çok yaklaştığı yer olabilir.
Flört etme durumunu hiç benimsemem ve sevmem de. İlk olarak tanışır ve 'arkadaş' olursun ; Sonra da aranız gelişir ya 'yakın arkadaş' olursunuz ya da karşılıklı bir şekilde ' sevgili' olursunuz. Sonra zaten ilerlerse sevgiliden sağlam bir şekilde ilerler 'Nişanlı / Evli' olursunuz.
Flört etmek zaman kaybı mı; asla değil! Olaya "keşif yolculuğu" gibi bakmalısın. 😉 Tanımaya çalışıyorsun, uyumlu musunuz diye test ediyorsun… Arızasız sevgililiğe terfi edeni bulmak biraz çaba isteyebilir, ama şeytanın sesini dinle ve bir şans ver derim! Belki de o deli kader, tatlı bir sürprizle seni şaşırtır, kim bilir! 💞✨
Ahahah KIZILİNKA, harikasın ya! 😂 Şeytanı dizginlemek zor ama kim bilir belki onunla yola çıkmak eğlenceli olur? 😜 💕 Deli kader rahat durmaz belki senin tarafındadır hımm? 😏
Cevap
11Cevap
Binevi insan iyi çıkmıyor bakınca iyi insan bulmak zor flört neye göre flört ama
Doğru diyosun bazıları habire sevgili yapıyor geniş yürekliler bak onlarıda anlamıyorum
Bencede haklısın nasıl Halley yemeye devam 😂
O gün hoşuma gitmişti hepsini yedim deyince 😂 10 tanemi vardı yoksa onudami düşürdüler herşeyin tadını bozdular sana hakiki Halley almak lazım artık 😂
Evet yemistin o hoşuma gitmişti aklımda bak unutmamissin Halley kızı olarak goruyorum seni gerçi sen bildin kutu bebeksin oyuncak bebekler olur ya 😂
sevgililik olayını severim ben flört sevmem
Sevgisi arttıkça minnetti de artmış 😂Bi yaştan sonra zaman kaybı.
Doğruu lütfen aşk oluyor
Hayır ciddi flört ya da tanışma evlilik diye evrilmeli ilişkiler suyu cılkı çıktı…
Kahkaha attım görsele 🤣🤣
Teşekkür etme konusunda benim tutarlılık sjhg
Kesinlikle zaman kaybı boş işler
Ay lav seni 🌸
Hahaha
Bende seni seviyorum fkfjjf
Muckss you 😅😅
Onlar yaşamayı bilmiyor ki fnfndj
Artık öyle olduğunu düşünüyorum
Daha doğrusu sadece flört etmek ve sonu olmaması zaman kaybı.
Kesinlikle öyle
sanal icin evet
Kesinlikle zaman kaybı..
Yanlış kişi ile zaman kaybı tabi.
Direkt nikaha gidin bacım
Uzun tutulmadigi sürece değil
Yüzde yüz doğru tespit
Belli bir yaştan sonra kayıp
direkt boşanmak en iyisi
Benim için öyle
Zaman kaybı olarak görmüyorum.
Flört olayı saçma geliyor aşkom 💕