Ben flört falan anlamam benimle baş edebilir misin edemez misin

Ben flört falan anlamam benimle baş edebilir misin edemez misin

Flört etmek, genellikle bir ilişkinin başlangıç aşamasında, bir kişiye olan ilginizi ifade etmek ve onları daha iyi tanımak için yapılan sosyal etkileşimlerdir. Bu süreç, genellikle bir ilişkinin temelini oluşturur ve çiftlerin birbirlerine olan uyumluluklarını değerlendirmelerine yardımcı olur.
Flört etmenin "zaman kaybı" olup olmadığı tamamen kişinin bakış açısına bağlıdır. Bazı insanlar için, flört etmek eğlenceli ve heyecan verici bir deneyim olabilir ve potansiyel bir partnerle derin ve anlamlı bir bağlantı kurmanın bir yolunu sağlar. Diğerleri için, flört etmek stresli ve zaman alıcı olabilir, özellikle de sonuçta istenen ilişkiyi bulmakta zorlanıyorlarsa.
Sonuç olarak, flört etmek genellikle kişisel deneyimlere, beklentilere ve hedeflere bağlıdır. Eğer flört etmekten keyif alıyorsanız ve bu süreçten memnun kalıyorsanız, o zaman bu sizin için zaman kaybı olmayabilir. Ancak, eğer flört etmek sizin için stresli ve tatmin edici olmayan bir deneyimse, belki de farklı bir yaklaşım denemeyi düşünebilirsiniz. 😊 Benim için gereksiz
Burada kişinin niyeti önemli.
Amaç sadece hayatına karşı bir cinsten basit bir arkadaşlık mı kurmak. Yoksa onunla keyifli bir zaman geçirip gününü gün etmek mi. Ya da asıl amacı ciddi olup onu gerçekten tanıyıp hayatına alıp evlenmek mi?
Eğer niyet arkadaşlık ve gönül eğlendirmekse bu zaten zaman kaybıdır. Gençliğini ve ömrünü ne diye anlamsızca birine teslim edesin ki. Sana hiç kıymet vermeyecek biri için ömrüne yazık değil mi?
Bunu ancak insan yaşı ilerlediğin de ve yalnız kaldığında anlıyor. Ve yaşta kemâle ermiş oluyor. O vakitten sonra da düzgün birini bul, bulabilirsen. Sen geçen o günleri iyi ki yaşamışım derken bir de bir bakmışsın yapayalnız kalıvermişsin. İşte o zaman beyhude geçen yıllarına özlemle arayacaksın.
Sözüm sana dair değil. Sadece soruna istinaden temel kaygılarımdır bunlar.
Hayır değildir. Aksine karşı tarafı tanımak için önemli bir şeydir. Kafalar uyuşmazsa daha duygular olgunlaşmadan biter gider işte tertemiz.
Zaman kaybetmek değil, aksine zamanını kurtarmanı sağlayabilecek bir dönem.
burada ki amaç evlilik yolunda ilerlemek ise tamam ama vakit öldürmek zaman geçirmek niyetinde ise gerçekten boş vakit harcamaktan başka bir şey değil
Cevap
37Cevap
Hayır aksine güzel zaman için flört edilir...
Bence kiminle flört ettiğine göre değişir.. eğer gerçekten seven doğru kişi ise değil. ama zaman gösterir bunu da. yani tanımak gerekiyor illa kimse direk bir günde aşık oldum diyemez
Bu sorunun cevabı kişinin odak noktasının "sadece" evlilik olup olmamasına bağlıdır.
Odak noktası "sadece" evlilik ise 30 yaşına kadarki flörtlerin zaman kaybı olma ihtimali, o yaşa kadar hayat doğrultusunun "tam" olarak netleşmemesi ve kişinin kendini "tam" olarak tanımamış olması nedeniyle fazladır.
Eskiden erken yaşta evliliklerle çiftler, sadece istisnai durumlarda boşanabilme anlayışı ile bir anlamda beraber büyüyor, sonrasında da karakterleri farklı olsa dahi, alışılmışlıklarla uzun süre devam ediyordu.
Günümüzde ise boşanabilme gayet olağan bir durum olduğu için, tavsiye edilen 30 yaşına kadar flörtlerle kendini keşfedip, 30 yaşından sonra hayat doğrultusunun netleşmesi akabinde ciddi kararlar alınması uygun olacaktır.
Bende pek yok zaten. Birisiyle 2-3 hafta yüzyüze normal yavşamadan görüşme sonrasında ya herro ya merro. Flört olayı sakat bir şey zaten.
flört olaylarını hiç sevmiyorum flört kelimesinden bile nefret ediyorum
insanların birbirlerini tanıma evresi olur sonrası zaten ya sevgili olursun ya olmazsın
Tarafların birbirini tartması, ölçmesi biçmesi diye de adlandırılabilir bence
Belli bir süre gerekli diye düşünüyorum
Flört durumu arafta kalmak gibi bir şey.
Zaman kaybı olmasada netlik olmadığı için tatlı ama sıkıcı bir evre.
Evet zaman kaybı. Büyük zaman kaybı.
Flört adı altında herkes takılıyor
Yani biraz öyle de flört etmeden de olmuyor gibi garip bişey
Keşke herkes senin gibi düşünse, flört boş bişey ve anlamıyorum gerçekten sürgit eden bir hikaye🤣
Napalım tanışıp isimleri söyledikten sonra nikahımı basalım 🤔
Flört kelimesini sevmiyorum, belli bir çerçevesi yok, cok öylesine.
Hayir tanima evresi diyelim bu yanima diger zaman kaybini önler
Tanımak güzeldir konuya lap diye atlamak zaman kaybı
evet düpedüz zaman kaybı ve saçmalıktan ibaret
Değildir. Flört ilişkinin başında birbirini tanıma aşamasıdır.
Çoğu zaman istediğin kişi çıkmıyor karşına ondan evet
Tanıma evresi geçildiyse bence de flört etmek zaman kaybıdır.
Bana da sıkıcı geliyor niyet neyse baştan belli ederim
Uzarsa tadı kaçıyor evet
Kendimi bildim bileli flört işini çok anlamsız bulmuşumdur seviyorsan seviyorum de kimin vaktini çalıyorsun. 6 ay flört edip sonunda biz uyumlu değiliz yaa diyerek konuşmayı kesen insan tanıyorum.
Evlilikte il evre nasıl söz ise ciddi ilişkilerde flört zorunludur
Evet abi ertesi gün evlenmeyende ne bilim
Kesinlikle zaman kaybı
Flört muhabbet boş bence
flörtlük bana göre degil ya
Oynaşmanın adında flört oldu
Yoo değildir, iyidir iyi.
Değil ama öyle oluyor
Oyalandığın her şey zaman kaybıdır
Çok gereksiz flört etmek
Bencede ya sevis ya evlen
En iyi evre lan, ne zaman kaybısı