susan kadın içten pazarlıklıdır en tehlikelisidir karamamba yılanı var onu bile zehriyle öldürür konuşsun ki zehrini akıtsın derdini bilelim dert ne kadar küçükken fark edilirse o kadar çabuk çözülür ama susup derdin büyümesini bekleyip susup susup o kadının patlamasını zehirlemesini beklersen o yılanın zehri erkeği mundar etmez ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Susan kadın derdim fakat erkekler bağırıp çağıran kadınlardan hemen uzaklaşıyorlar. Bağırıp çağıran kadın nettir, rahatlar ve önüne sunmaz.. Susan kadın bir patlarsa ne kadar şeyler biriktirdiğini, senin unuttuğun şeyleri bile pat pat vurur yüzüne, ne olduğunu anlamazsın ve bitmişsindir o kadın için.. Sonra en ufak şeyde bitirdi sanırsın, konu nerden nereye geldi dersin..
Susan kadın emin olun daha tehlikelidir. Çünkü susmak:içimizde biriken söyleyemediğimiz sözlerin her an bir kavgada tekrar ortaya çıkacak olduğunun garantisidir.
Bir kadın bir sorun varsa karşıma geçip sen bana şunu şunu yaptın kırdın üzdün beni diyecek hesap soracak öyle susup bir kenara çekilmeyle olmaz insanız biz bir sıkıntı sorun varsa oturup konuşarak halletmek gerekir ilişkilerde iletişim çok önemli
İkiside susarsa daha sonra bitersin çünkü biz erkekler unuturuz ama kadınlar asla unutmaz umadik en mutlu anında çarpar yüzüne tokati fitir fitir konustumu ise o an erkeğin bittigi andir 😂😂😂
En İyi Cevaplar