Sinirlendiğinde susan kadın mı tehlikelidir yoksa erkeğin burnundan fitil fitil getiren mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Susuyorsa yavaş yavaş bitiyor demektir o daha kötü bence, kadın öyle bir susar ki o dırdırlarini bile özlersiniz..
Şahsen ben susuyorsam karşımdaki bitmiştir benim için uğraşmaya değmez. Ama canımı sıktıysa burnundan getiririm
Susan kadın kendinden bile korkuyordur valla, allahım sen bizi koru çok amin
Teşekkürler
Bir kadın susuyor ise fırtına yakındır gadası
Cevap
55Cevap
susan kadın içten pazarlıklıdır en tehlikelisidir karamamba yılanı var onu bile zehriyle öldürür konuşsun ki zehrini akıtsın derdini bilelim dert ne kadar küçükken fark edilirse o kadar çabuk çözülür
ama susup derdin büyümesini bekleyip susup susup o kadının patlamasını zehirlemesini beklersen o yılanın zehri erkeği mundar etmez ;)
Susan kadın derdim fakat erkekler bağırıp çağıran kadınlardan hemen uzaklaşıyorlar. Bağırıp çağıran kadın nettir, rahatlar ve önüne sunmaz.. Susan kadın bir patlarsa ne kadar şeyler biriktirdiğini, senin unuttuğun şeyleri bile pat pat vurur yüzüne, ne olduğunu anlamazsın ve bitmişsindir o kadın için.. Sonra en ufak şeyde bitirdi sanırsın, konu nerden nereye geldi dersin..
Susan kadından daha çok tırsarım. Ama konuşmayı da bilmeli
Susan kadın emin olun daha tehlikelidir. Çünkü susmak:içimizde biriken söyleyemediğimiz sözlerin her an bir kavgada tekrar ortaya çıkacak olduğunun garantisidir.
Bir kadın bir sorun varsa karşıma geçip sen bana şunu şunu yaptın kırdın üzdün beni diyecek hesap soracak öyle susup bir kenara çekilmeyle olmaz insanız biz bir sıkıntı sorun varsa oturup konuşarak halletmek gerekir ilişkilerde iletişim çok önemli
Susan kadın daha tehlikeli. Çünkü sustumu demek ki onda bitmişsin ki susuyor.
Burundan fitil fitil getiren hiç olmazsa hıncını alır zamanla sakinleşir
Susan kadın gitmiş kadındır.
Kadınlar susarak gider
Kendi adıma ben susarım. Telefonu kapatırım konuşmam tamamen iletişimi kopartırım. Bağırmaktan daha kötü kesinlikle
Her zaman susan insandan korkarım; diğerinin hırsı dilindedir ama susan insanın potansiyeli kesinlikle kıyas kabul etmez.
Tabii ki Susan kadın, yanardagda patlamadan önce uzun yıllar sessiz sedasız hafif hafif duma çıkartır ama sonrası felaket
Kadın susarsa kıyamet kopar. Asıl susan kişilerden korkacaksın.
Bunu bayanlara sormak lazım.. Ama kadınımın sessiz kalması beni ürkütmüyor değil..
anında erkeğin burnundan fitil fitil getirenden korkulmaz ;
ama susanın ne yapacağı belli olmaz bence tehlikelidir )
Bir insan susuyorsa kesinlikle çok tehlikelidir😂 intikamını her türlü alır yarına bıraksada yanına bırakmaz😅😅🐒
İkiside susarsa daha sonra bitersin çünkü biz erkekler unuturuz ama kadınlar asla unutmaz umadik en mutlu anında çarpar yüzüne tokati fitir fitir konustumu ise o an erkeğin bittigi andir 😂😂😂
Eğer ki bir kadın susuyorsa aman tanrım kıyamet yakalaşmış demektir
Susan kadın bomba gibidir biriktiriyordur bir hatan daha olsa kafana vura vura patlatır bombayı
Susan kadın büyük adımlar atacak kadındır. Atalarımız ne demiş. Havlayan köpek ısırmaz.
Susan kadın. Olsa gerek. Çünkü ne yapacağı hiç belli değildir.
Kadın değil mi? Her türlü tehlikeli, susan da nasılsa fitil fitil getirtecek
Ben sinirliysem sussmam icimdekileri söylemem şart.
😏😏
Susan kadın daha tehlikelidir ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
Sinirlendiginde susan kadin daha sonra bunu burnundan zaten fitil fitil getirecek demektir
Kadın susarsa kuzuların sessizliği başlayıp kıyamete hazır olun. 😀
iki kadında tehlikelidir güven olmaz. uzak durmakta fayda var.
Susması acayip sinirimi bozuyor bağırıp çağırsın o meseleye bir nokt koyalım en sağlıklısı o.
Susan kadınlar tehlikelidir.. Küfür etsin ama susmasın
Erkeğin burnundan fitille getiren kadın Çünkü acısını o an çıkarır sonra başka şeyler yapmaz
Susan kadın daha tehlikelidir. Ne yapacağı belli olmaz.
Susmasin burnundan getirsin 😂 her gün ölmektense bir gün ölmek daha iyi
Ikiside cok sıkıntılı allah kimsenin başına vermesin
Susan kadından korkulur
Susan kadın tehlikelidir konuşan Kadın zaten mermi gibi sözleriyle yapacağını yapıyor
Benim karım bana hayati zindan ediyor umarim hickimse bnmki gibi bir eşle evlenmez...
Bence her zaman her koşulda tehlikelidirler 😂
Susan kadın tehlikelidir.
Susan aşırı ölümcüldür :))
İkiside sinirleri tepesindeyse kaçın
Susuyorsa kaçın beyler.
susandan korkulmalı sonra bir patlar görürsünüz.
Susan daha tehlikeli.
kadın olsun da reis bizle uğraşan herşey serbest
Susan kadından korkmam lazım kuzum
Susan kadın tehlikelidir diye düşünüyorum.
Kadın her şekilde tehlikelidir...
susan kadın her zaman tehlikelidir..
ikiside vız gelir trıs gider
Adamına göre muamele ederim
Her ikisi de hahahahha
Susan. kadindan. kac canini. kurtar. f fkjddjjxx
Ben genelde susarım djdjdjd
Susabiliyorsa ne ala 😃
Susan insanlar her zaman tehlikelidir
😂😂 Bilemedim ki sinirlenmese olmazmı
Susan kadın 👍
Susan kesinlikle