Sevgiliniz gözünüzün önünde dayak yer ise ondan soğur musunuz?

Sevgiliniz gözünüzün önünde dayak yer ise ondan soğur musunuz?

Bence hayır. Ben oldum olası ağlayan erkeklerden hoşlanmışımdır. Çünkü olmadıkları gibi davranmıyorlar. Bir kalıba göre hislerini saklamıyorlar. Dayak yiyenler de aynı. Bazıları merhametten bazıları ise güçsüzlükten dayak yer. Ben de bazı kadınlar gördüm dövüşebilen. Her erkek dayak atacak diye bir şey yok. Dayaktan yenilebilir. Her oyunda kazanmak ve kaybetmenin olduğu gibi.
Neden düşsün hemen ilk yardıma gelirim iyileştiririm onu 😄
Bir tekme de sen at sjdjjsd
Hakediyosa tekme atmam damardan veririm zehiri jsjd
Damarı bulursan verirsin jxjdg
Ben mi bulamıcam jsjdjdf
Bilemiyorum kdjdd
Bilene kadar öteki tarafa gönderirim adamı ksjdjd
Gönderirsin sen sjsjdj
Aferinn jsjddn
Cevap
7Cevap
Bence öyle olur :D kadınlar gücü sever çünkü Bir kişinin dayak yemesi veya şiddet görmesi, bu kişinin ilişki içinde kötü muamele gördüğü ve tehlikede olduğu anlamına gelir. Bu tür bir şiddet, hem psikolojik hem de fiziksel zarara yol açabilir. Dayak yiyen bir erkek, kadının gözünde düşebilir, ancak bu durum, kadının kişisel değerleri, deneyimleri ve toplumsal bakış açısına bağlı olarak değişir.
😂😂😂 benim yanımda dayak yemesi hoş olmaz tabii ama dayak yerken korktuğunu belli edecek davranışlarda ve söylemlerde bulunmazsa onun alnından öperim.
Gerçi ben de boş durmam kadın olmanın avantajları olabilir böyle durumlarda onu sonuna kadar kullanırım.
Jxjjxx sen köşede bekle
Yok valla beklemek bana göre değil kafa göz dalarım 😂
Bire karşı iki sjjdkd
Allah ne verdiyse 😂
Sjsjsj çok hırpalamayin djjdd
Tamam 😂
Kavgada dayak atmakta dayak yemekte var. Bunun için hiçbir kadın erkeğinden soğumaz. Hatta yaralı erkek kadına her zaman daha çekici gelmiştir. :D
Onu da geçtim, erkek mecbur kalmadıkça kadınının yanında kavga etmemeli.
Kadın kendisi için kavga eden erkekleri sever mi?
Konunun ne olduğu önemli bu hususta. Eğer değmeyecek bir konu için kanka yaparak kavga çıkarmışsa, kadına itici gelir. Ama işin içinde laf atma, taciz varsa kesinlikle seni süper kahramanı olarak görür. :D
Kadınlar kavga eden erkek sevmiyoruz diyorlar. Neden öyle diyorlar
Yalan la inanma :D İlk çağdan beri kadınlar kendileri için savaşan, direnen erkekleri hep sevmiştirler. Savaşı kaybedip kazanman hiç önemli değil. Burnuna iki peçete tutsun, başını iki okşasın bak nasıl kendine geliyorsun. :D
Kadınların yapma dediği her şeyi yapmak lazim o zaman kdkxkx
İsabetli ve yerinde olursa evet... Yeter ki alakasız olmasın. :D
Zamanında adamın birini neredeyse ortadan ikiye bölecektim. Herifi havaya kaldırdım, boks maçı izler gibi izledi ya la... :D
Dayak yemiş olması soğumama neden olmaz. O herkesten güçlü değildir ya da ne bileyim hazırlıksız yakalanmıştır vs. illa önüne geleni dövebilecek güce sahip olmak zorunda değil. Aksine dayak yese onun üzerine daha çok düşerim, erkeklerden dayak yedin deyip ayrılmam gerekli yardım, pansuman vs yapabilirim yani.
Soğumam. Ama çok güzel eglenirim kendisi ile. İlk sevgilim ve yakın arkadaşı yanımda çok güzel dayak yemişlerdi. Adamlar sepet atar gibi tutup tutup firlatmisti bunlari 😄😄 Çok eglenmistim sonra ikisiyle de 😄 tabi o an korkuyorsun bir şey olacak vs diye ama devamında sevgilin de alıngan değilse baya eğlenceli oluyor taklidini yapmak vs.
Düşer valla en küçük bir kavga tartışma olduğunda iki gün önce adamlardan dayak yedin şimdi mi adam oldun derse yerin dibine geçeriz 😂
Znjxxa hep lafını ederler djdk
Kesinlikle
Ooo kıyamam, okurken bile pis bir sırıtma belirdi yüzümde.😂 Hemen bir şevkat..
Gözümden düşmez ama kavgadan uzak durmalı. Hele benim yanımda hepten uzak durmalı, gözümün önünde olursa ikimizde dayak yeriz. Üzer..
bence düşer biliyorum cok acımasız ama kızlar acımasız oluyor genelede çünkü hayat acımasız her ne kadar modern toplumda yaşasak da hala o beynin küçük bir yerlerinde ilkel dürtüler duruyo
O durtulere hepimiz esiriz
ama yine de aklı başında düzgün bir kızsa bir şey olmaz ama öyle birini bulmak da cok zor bence
Kavgadan kaçmayacak cesareti gösterirse asla düşmez gözümden , dayak da yerse sorun degil yararlandığında ben bakarım ona 🙃🙂🤪😜
Duruma göre değişiyor dostum tecrübeli biri olarak yazıyorum
Duruma göre derken hangi durumlara göre değişir?
Yo düşmez çünkü o da insan ama kendini savunabilmeli
istemem böyle bir şeye şahit olmak, emin değilim galiba ne hissedecegimden.
Niye düşsün yardım etme isteği duyarım pansuman için 😂
Hayır tabi ki. Bu gözümdeki değerini asla etkileyemez.
Soğumam dayak yerken görürsem bende karşı tarafa dalarım😄
Kadın kadin olsa varya asla izin vermez ama benim sevgilim olsa asla izin vermez girer araya çeker alır 😬
Ancak narsistler soğur 🤣
Yani sen djdjjf
Yoo hiç de 🙃
Itiraf et artik jdjdx
😅😅
Kavga etmesi gözümden düşürür.
Neden sjsjd
Ya duruma bağlı bence kendini savunan atacak kadarsa illaki bı tık
Kimisi dalga geçiyor
Psikolojim bozulurdu
Hayır, kavga etmesi düşürebilir ama.
Abez bi soru yorumsuz..