Çok konuşan insanlardan korkun bence çok konuşan insanlar yalan söylemeye daha musaittirler çok sessiz de olmak iyi degil orta olmalı bence yerine gore. Ama cok çok konuşan insanların kesinlikle dürüst olduğunu düşünmüyorum. çok konusanlarda hemcinslerimden bahsediyorum daha bir çok dikkat çekme çabası ön plana çıkma çabası varmış gibi geliyor yani bir nevi sendrommus gibi..
Kendimden pay biçersem konuştuğum sürece tehlikeyi saçıyorum demektir. Sustuysam derin kırgınlıklarım vardır. Bu durumda karşı tarafın tek korkusu beni kaybetmek olmalı.. Başka tehliye yok.
Dusan tabiki 😂😂😊
Fazla konuşmayan kadın cana minnettir lakin konuşması gerektiği yerde susan kadın en büyük ömür törpülerinden 1idir.
Sürekli sinsi, içinden pazarlıklı, intikam duyguları besleyen 1i hissini verir.
Cevap
35Cevap
Iki turlu de tehlikeli. Kadin bu.. ne onunla ne onsuz.. ama iste.. onlarin varligi yasama sevincimiz.. o tum satafat pahali arabalar luks restoranlar sunlar bunlar. Kadinlar yoksa ne anlami var? Tepki icin susuyorsa kotu.. cok konusursa yine kotu.. yanimizda olsunlar da.. her turlu kabul edecegiz yapacak bir sey yok :)
Çok konusa kadin unutmayin ki korkaktir kendini hep savunmak zorundaymis gibi hisseder aslinsa bisey bildihinden degil sacmaliodur tedirgindir unutmayin ki cok konusan herzamn suçludur.
Susan kadinal gelince oyle kadinlardan korkun ama onlari sevin de onlarin yaralari vardir muhakkak konusmaktan yorulmuslardir artik heveslri kalamamostir konusmaya uzmetin onlari ha bide sinirlendirmeyin susar susar ama bir pataldi mi onu kimse tutamaz.
Bu nasıl bir görüştür Yarabbi. Konuşmakla korkaklığı, suskunlukla yarayı bağdaştırmış.
@çikolatayiyenpandaaa 😂😂 yorumları okudukça konuşmayan kadından içten içe. Korkmaya başladım
Kork zaten 😂😂
@çikolatayiyenpandaaa aklın varsa kork diyosun ve bende ciddiye alıyorum bunu 😀
Hem konuşan hem de susan da var onlardan hiç arkana bakmadan kaç 😂😂
@çikolatayiyenpandaaa sporu bırak direk kadın görünce kaç diyon olimpiyatlara. Hazırlanmak için güzel taktik 😂
😂😂
@çikolatayiyenpandaaa sen anlamassın ya seviyen yetmez anlio olsaydin en iyi seçilen görüşe mal gibi bir yorum yapmazdın. ya seviyeni zorlama bence mazallah olmayan beynin de ganmasın
Tatlım EIG'de 2 kelimelik bir yorum bile varken seninkini takmam bile kusura bakma zcdjwhqkwjfnmg
Ayrıca yorumun EIG değilmiş bile qochcnsbakqbdb
Susan kadın yoktur aslında, size susuyorsa arkanızdan konuşuyordur, o yüzden size susup başkalarına konuşan kadın daha tehlikelidir
😊😊
Yanlış bir düşünce ikisinden de korkulmaya gerek yok tanımadan. Susan kadın içine atıyordur veya söyleyip kırmak istemiyordur bu kendisine zarar verir karşısındaki insana değil korkmaya gerek yok yani
Susandan tabikide sinsi sinsi ne düşündüğünü bilemezsn neler kuruyrdr aklndan Allah bilir😏
Çok konudansan korkma
Durabilen kadından kork ne domuzdur onlaaar
Doğru ama susan kadın içten pazarlıklı şeytandır 😂insanı suya götürür susuz getirir😂
Ama konudan kadından zarar gelmez manyak gibi aklında ne varsa söyler yılanlık yapamaz😂😂
Öyleler olmasalar demezfim😂
Her şekilde kadından korkcan kadın bu işimiz belli olmaz 😉
ben susarsam dünya yerinden oynar, dikkat etmek lazim
Susan kadın bekliyordur saldırmak için doğru zaman ve doğru yerde konuşacak ve bu sefer insanları susturucak. Konuşan kadın ise oyalıyordur kafs karıştırır ve etkisiz hale getirir beyni ve onu savunmasız anında vurur.
Kadının suskunluğu fırtınadan önceki sessizlik gibidir, tehlikelidir
Bence susan kadindan, cok konusan kadin ztn herseyi söyliyor susan kadin sinsilik yapiyordur 😂
kardeş kadıın her türlüsünden korkacan. ''. mı olanın dini imanı olmaz derler
Susandan konuşan kadın kizdigini ifadeye adet sessizlerin ne zaman ne yapacağı belli olmaz insana doğal afet sendromu yaşatır tehlikelidir
Susan insandan korkmak lazım. Nerde ne yapacağı belli olmaz.
Bence insan susuyorsa bazı şeyler eskisi gibi değildir.
konusandan kacin
susandan korkun
konusan kadın genel olarak içindekileri döker yani kafanız şişe bilir ama ne olduğunu bilirsiniz. sürrekli sessiz olan bir kadından korkulur çünkü ne olduğu bilinmez
Sana sunu soyliyim bir kadin cok susuyorsa kac ondan eger bir kadin sessizse kesin sinsice icinden igneliyici seyler dusunuyordur
Ohoo durmakta hata ediyorsun tabanlari yagla topukla topukla 😂
Iste buu 👏👏
Suskun kadın sinsidir. Konuşan kadından zarar gelmez aklına ne gelirse onu söyler
Kadin artik susuyorsa ozaman kork sana olan sevgisi vs bitmistir
Susan kadından korkulur sessiz atın tekmesi agir olur
Kadindan korkulur susması konuşması birsey ifade etmez
Korkma bakımından degilde sessiz kadın asil olur kendinden emin bir o kadarda havalı
Susan kadın kendi içinde savaşan kadındır.
Sessizden her zaman korkacaksın, sinsidir çünkü.
Sessiz atın çiftesi pek olurmuş...
Önemli olan boyu değil işlevi... 😏😏😏
1.75 lik en az uzağa fırlatır ama 1.55 lik olduğun yere mıhlar...
Psikopatlıkla alakası yok arkadaşım sıradan bir atasözü ile karşılık vermek istedim.
Kime dersen aynı atasözünü söylerler... Ayrıca boy takıntısı olan, insanları küçümsemek için yer arayan biriymişsin belli. Psikopatlık kimde acaba?
Açıkça izah edeyim o zaman; sessiz kadınlar kork derim. Çünkü içinden geçenleri (eğer o kadını nefesinden aklından geçeni bilmeyecek kadar tanımıyorsan) bilemezsin. Çekip gidebilir de, kalıp savaşabilir de, gidip dönüşü muhteşem olabilir de... Ha bunlar iş ciddiyse tabi. Ama ufak tefek birşeyler de seni olduğun yere gömer de. Ve bütün bunların boyla da ilgisi yok maalesef...
Susan Sarandon iyidir ama susan kadından kork :)
Bence susandan kork çünkü susan kadın pek hayra alamet değildirrr
Dememişler galibaaaa
Inşalllahhhh😂😂😂
Çok konuşan kafa şişirir bilemedim şimdi 🤕
ikisinden de korkucan :)
#hacıemre
susandan korkmak lazım
Susan kadının ne yapacağı belli olmaz
2 side
#Marshall Mathers
Bu susan kadın Napıyorda herkes ondan Korkuyor?
Ben 2 sindende korkmuyorum Gelsinler 😎
Susan kadın en tehlikelisidir
Hiç birinden korkmam..
Susan ve ağlayan kadından korkarım.
Çok konuşan kadın çekilmiyor gerçekten.
Susan tabii ki.
Susan kadından
Susan kadın daha korkutucu
susan kadın. Çünkü yaralıdır.
Susuyorsa büyük sıkıntı
Susandan
Susan kadından korkacaksın.