Nişanlımla çok mutluyuz yakında evleneceğiz. Bundan 20 gün önce nişanlımın kızkardeşi bana "ablam büyücüye gidiyor. Sana kıskaca alma büyüsü yaptıracak dikkat et" dedi. Ben ihtimal vermedim tabi bu hafta nişanlım bende kalmak için ısrar etti normalde yapmaz. Sabah kalktığımda popomda çok kötü yanma vardı ve resimdeki şey çıktı içinden. Bunun nasıl bir açıklaması olabilir ki? Böyle bişey mümkünmü gerçekten? Öyle bişey varsa ben ayrılırım hemen. Sizce nasıl öğrenirim gerçeği?
Daha önce buna benzer bişey duymuştum. Komşumuzun oğlunun başına gelmiş ama onlar evliydi... komşunun dediğine göre eve bağlama ile ilgili birşey. Büyünün tamamlanması için bir gece beklemesi ve doğal yollarla atılması gerekiyormuş. Muhtemelen küçüğünü bulamamış sen de farkettin.. bişey olmaz umarım bununla geçmiş olsun ama konuş da ilerde daha tehlikeli şeyler sokmasın
Oha dostum cami hocasına git adam akıllı bildigin ve ilk önce bunun ne anlama geldiğini sor sonra imamın bilgisini ölçerek samimiyetini konuyu anlat bence
Ben arkadaşlarımı ve ailemi uyardım eğer ben buna geri dönmek istersem ne yapın edin engel olun hacıya hocayamı götürüosunuz napıosanız ayırın dedim. Bunuda kendiaine de söyledim. Artık tırmalamaz aklı varsa
En İyi Cevaplar