Nişanlımdan ayrılmayı düşünüyorum?

5 yıldır sevgiliyiz anne babası vefat etti abisi ve yengesiyle yasıyor bu zamna kadar herşeyinde yanında oldum. 2 aydır nisanlıyız henuz bir işe girmedi 2 aydır surekli bizim evde oturuyoruz bir dışarı çıkıp hiç bişey yapmadık. ve evliliğe dair hiç bir planı yok bir duzeni yok ilerde ne kadar parayla geçinceğimi dugun tarihimi nasıl bir geleceğim olacagını planlamak istiyorum ama hiç bir çabası yok kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. bir işe girmeye pek çabası yok gece yarılarına kadar sokakta anlaşamıyoruz ve bide benim herşeyime karışıyo kendiside benim sözümü dinlemiyo kendi bildiğini yapıyo kafasının dikine gidiyo. çevresinde ondan buyuk insanalrla takılıyo ve onların doldurusuna da geldiğini düşünüyorum kadın evde otururur simdiden alıştırma gibisnden ne yapıcagımı bilemedim bana deger vermiyo her kavgada ben anne babamı kaybettim sen gitsen bişey değişmez ayrılmak istiyosan ayrıl eger şunu yaparsan yuzzugu veririrm gibi. 4 gundur kavgalıyız hastalandı evine gitmek istedim gittim hastaneden sonuçlarını aldım gelme istemiyorum dedi ayrılmayı düşünüyorum?
Nişanlımdan ayrılmayı düşünüyorum?