Cevabın nedir?
Kırmadan, böyle bir şey yapamayacağını söylerdim. Ben dövmeyi sevmiuorum. İnsan bedeninde karalama yapılmış hissi veriyor bana
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
"Ben seni kalbime de aklıma da kazıdım.
Bunu birilerine kanıtlamak zorunda değiliz sevgilim."
Derdim ona. ☆34 Yorumla
Bu daha önce birliktelik yasamamış, başında kavak yelleri esen ergen jestidir.
23 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Yaptırmam kusura bakmasın
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla derim
22 Yorumla- +1 yıl
Ricalar :)
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılDövme konusunda korkularım var yaptırmazdim gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sevgilinin dovmesini gectim , dövme asla yaptirmam.. islamda haram olduğu ve efendimiz sav. in bedduası olduğu için.. yoksa emin olun simdiye kadar coktaan bir kac tane kocaman 3d dovme yaptirmis olurdum.. ama dovme bizlere yasaktir , yapacak bir sey yok. Hem işime de gelir bu. Bu gerekceyi suvndugumda gık diyemez zaten :))
11 Yorumla
+1 yılResim defteri mi benim vücudum derim sevgililik vasfı kalıcı mı ki kendi kalıcı iz istiyor
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim şekerim
+1 yılBen yaparim onun alninin ortasina "Perinin tapulu malı" diye😀
12 Yorumla- +1 yıl
Etraf kötü 😂😂ricalar :)
+1 yılböyle sa. l. a. k işlere gerek yok... yaptırana da Allah akıl fikir ihsan eylesin... Sevgilimin adını yaptıracağıma da kendi istediğim bir şeyi yaptırırım ya da hiç bir şey yaptırmam... O yaptıranları fazlasıyla gördük sildirmeye ya da üzerini örtmeye çalışırlarken...
10 YorumlaSevgili için yaptırmam kesinlikle. Eşim ise düşünürüm fakat böyle bir şeyi neden istedigi önemli. Kendisi yaptırsın gelsin desin ki ben de senin yaptırmanı istiyorum o zaman yaptırmam daha kolay. Fakat durduk yere damgalamak ister gibi bir yaklaşım söz konusu bile olamaz
10 Yorumla
+1 yılBenim yapmak istediğim şeydir. Kendisi bana yar olmamış ve böyle bir şey de istememiştir. Ne zaman adı geçse ciğerimin sol köşesine ağrı saplanıyor, tam o köşeye bir resmini yaptırmak isterim. Söylese tepki de vermezdim çünkü hayatımda yeri yok kendisi hayatım. Ama şimdiki aşklar gibi iki günde bitecek ya da yatakta son bulacaksa gereği yoktur.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Onu incitmeden bunu yapmayacağımı söylerdim. Yalnızca onunla aramızda özel olan bir simgr ya da sözü yapmayı düşüneceğimi söylerdim. Eğer o kişi eşimse.
12 Yorumla
+1 yıl"Saçmalama Allah aşkına nerden bileyim bir ömür benimle kalacağını" der konuyu kapatırım... yapmam ondan da istemem zaten dövmeye karşıyım ben...
11 YorumlaAsla yapmam sevgilimin yapmasını da istemem sevgisini bu şekilde ispat etmek zorunda değil bence kimse
12 Yorumla
+1 yılYaptirmam ya ilerde ayrilirsak sildirmek için uğraş dur hele asiksam bak bak ağla depresyon sebebi resmen 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, birde düşünün yeni bir sevgilin oldu o zaman nolcak vücudunda başkasının resmi var açıklamaya calissan o da olmaz bütün ilişkilerinde çuvallarsin mazallah
sevgiliysem pek sıcak bakmam çünkü ayrılma ihtimali var, o zaman da doğal olarak sildirmek isterim.
eşimse belki yaptırabilirim.12 YorumlaAsla ayrılmayacağına kesinlikle her türlü şekilde yemin ederse olabilir 😂
10 YorumlaOnun resmini dövme yaptırmıyorum diye boş yapacaksa başlamadan bitsin zaten
21 Yorumla
+1 yılKedilere nankör diyoruz ama nankörün en alası insandır.. ben senin için neler yaptım dediğinde pişkin pişkin yapmasaydın cevabını alma olasılığımız yüksek olduğu için böyle bir saçmalık yapılmaz tabiki de..
10 YorumlaHee oldu dovme acitir. Kalemle cizerim ben eh benzedigi kadar :)
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe isterim ne de yaptırırım.
Sevgisini başka yollarla da gösterebilir bir insan.11 Yorumla
+1 yılSaçmalık Çünkğ illaki bitecek o sevgi ya da aşk çok gördük boyle seyleri
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDövmeye karşıyım ve sevmiyorum ama kalemle ismini yazarız geçici birşey... 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim maksat gönlü olsun... 😉😄
yaptırırım ben dövme hastasiyim ama sevgilim değil karım olması lazım..
12 Yorumla
+1 yılHint kınasıyla yaptırırım demokraside çareler tükenmez
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim😂😂
Aklıma idonun kolundaki dövmr geliyor annesinin yüzünü yaptırmıştı 😂😂
11 Yorumla
+1 yılÖyle bir sevgili var mı ki ya? Ben en küçük sorunda trip atanlarla uğraşıyorum da :D
14 Yorumla- +1 yıl
ne demek :D
- +1 yıl
belki birileri örnek alır iyi olmuş paylaşımın :D
+1 yılAbartılı dövme sevmiyorum. O da haddinden fazla abartı benim için
13 Yorumla- +1 yıl
Kucucuk de olsa bir sürü detay var yüz nihayetinde onu gectim ölene dek hayatimda kalacagi ne malum? Ondan sonra biri olursa nasıl açıklıycam.. gördükçe benden soğusun istemem hdsjndbd
Hic bir türlü oluru yok yani. Kimsenin de yapacağını sanmam, resimdeki kadın ve adam evli, adam ölüyor karısına onunki normal..
+1 yılÜzgünüm. Bir erkeğin benimle ölene kadar kalabileceğine inanmıyorum maalesef ✩
11 YorumlaBen dövmeye karşıyım ama big bro da yengemin resmî var
11 Yorumla
+1 yılYaptırmam ne malum ayrılmayacağımız... En fazla ileride olursa çocuğumun dövmesini yaptırırım.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 🌺
+1 yılOlur mu öyle şey ya.
Ben yaptırmam o'da yaptırmasın.12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSevgilim böyle bir teklifte bulunmuştu istemedim şu an ayrıyız iyikide istemedim
11 YorumlaBen en fazla isminin baş harfini ufak yaptırabilirim. (Dövme sevmem pek)
11 YorumlaResmini ya da ismini yaptırmazdım kusura bakmasın.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tenimde sadece 2 tane dövme olacak o da malesef senin resmin olamaz derim
11 Yorumla
+1 yılGerek yok böyle abidik gubidik isteklere, kendisini çok görmek istiyorsa aynaya baksın 😛😅😅 Ben yaptırmam oda yaptırmasın gayet saçma buluyorum 😅
20 YorumlaBAsit bir dövme ile mutlu olacaksa neden olmasın. Ama geri dönüşü olmaz bunu da unutmasın
12 Yorumla
+1 yıl1. dövme yaptırmak istemiyorum
2. sevgiliden ayrılma ihtimali çok yüksek11 Yorumla
+1 yılOda yaptırcaksa kabul ederdim yoksa asla yaptırmazdım 😂
11 Yorumla
+1 yılKabul etmem be o kadar gördüğüm yetiyo bir de koluma bacağıma bakınca da mı onu görcem
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru bulmuyorum. Bir ömür o kişiyle olacağın ne malum.
11 YorumlaYaptırmam. Ayrıldıktan sonra bir de onu sildirmekle mi uğraşayım :D
14 Yorumla
+1 yılDovme sevmiyorum derim saygi duymasi gerekecek
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😊😊
+1 yılBu nasıl bir ego? Önce o benimkini yaptırsın sonra düşünürüz.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Yaptırmam canımı sokakta bulmadım niye kendime acı çektireyim ki?
11 Yorumla
+1 yılDuygular degisir bence mantikli degil sonrada ustunu kapatmaya calismak zorunda kalinir
12 Yorumla- +1 yıl
😊😊
Ona ben karar veririm sevgili değil vücut benim vücudum söz hakkı olan benim
11 Yorumla
+1 yılHayatımda kimsenin ne adını, ne resmini bedenime kazımam... Bir gün elbet gidecek. Neden yapayım ki?
10 YorumlaYani düşünsene Trabzonlu bir sevgiliyi koluna dövdürdüğünü.
10 Yorumla
+1 yılOnu çizerim dövmesini yaptırmam, kimseye o kadar güvenmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünmeden sevgili olmam, evlenmeyi düşünüyor isem ve evlenilecek kız ise hemen yaptırırım.
10 Yorumla Sadece kızımla ilgili dövmeleri yaptırırım sevgili es vs yaptirmam
10 YorumlaVucudun doğal güzelliğinin bozulmasına karşıyım derim konuyu kapatırım nokta
10 YorumlaSevgiliden daha farklı daha üstse sevgimiz büyükse onu kırmaz ikimizle olan figür şeklinde duran bir dövme yaptırırdım
11 YorumlaIsminin baş harfini yaptırdım bileğime, gayette yeterli oldu 😊
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapmam. Eşimin bile yapmam. Hiç kimse vücudumu kazacak kadar değerli değil.
10 YorumlaÖyle bir erkek çıkmaz bee😂
32 Yorumla
+1 yılYaptirmam dovmeye karşı biriyim onun da yapmasını istemem.
10 Yorumla
+1 yılOf isine bak be derdim
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederum beyfendi
+1 yılHadi lan tereyagi derdim
22 Yorumla- +1 yıl
Ben Teşekkür ederim 😊
+1 yılKocamın değil resmini baş harfini bile yaptırmam
23 Yorumla- +1 yıl
@decided ciğerimiz yanmasın gardaş sırt geçer
vesikalık bir resmini götüme yaptırırdım. ağız kısmınıda tam deliğe... sdasdasdas
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz; sizden kendi resmini dövme olarak yaptırmanızı isterse, nasıl yaklaşırdınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler