Görseldeki arkadaş sevgilisinin ısırık izini dövme yaptırmış mesela 😂
sevgilinize ait bir şeyi vücudunuza dövme yaptırır mıydınız?

Görseldeki arkadaş sevgilisinin ısırık izini dövme yaptırmış mesela 😂
sevgilinize ait bir şeyi vücudunuza dövme yaptırır mıydınız?

Sevgilime ait hiçbir şeyi dövme yaptırmam. Ben, beni anlatan beni özetleyen bir şeyleri dövme yaptırırım. Sevgiliye dair bir şeyi dövme yaptırmak benlik değil.
Evet ben yaptırırdım tabi ki de ama bu şekilde değil.. yani onun gözleri olabilir ya da o tür bir şey ama bu tür ısırık aşırı saçma olmuş. benim de zaten 3 tane dövmem var dövmeleri seviyorum güzel oluyor
Ben parmak izini dövme yaptırmayı düşünebilirim ama büyük bir sorun var, kızın parmak izini nasıl alacam? Gerçi bu çok da büyük bir sorun değil zira bil bakalım hayatımda ne eksik? 🥲🥹😭
Hayır yaptırmam. Dövme yaptıracaksam hayatım boyunca bendeki kıymetinin, anlamının değişmeyeceğine emin olduğum bir değer veya çocuk sahibi olursam onlarla ilgili bir dövme olabilir.
Cevap
10Cevap
Dövme hoşuma gitmiyor açıkcası ayrıca sevgili aşamasında böyle büyük şeyler gereksiz geliyor ortada ciddi bir şey yokken ciddi değişikliklere gerek yok bnce.
Dövme yaptırmasına gerek yok sevdiğim adam olursa eğer her saat ıssırırım gerek kalmaz
O kadar beyinsiz degilim sevgili ne oluyor eşim olsa da yaptirmam
Yaptırmam çünkü sonsuz bir şey yok hepsi bitiyor
Ay bu arada iğrenç duruyor ya ne alaka ismini anlarım parmak izini falan anlarım ısırık ne yara gibi duruyor 😅😅 sevgilim bunu yapsa kafa yok der ayrılırım
Bu ne yav sjsj
dolunayda kurda donusuyo mu
Hayır ben kurbanlık koyun muyum
Dövme sevmem ama bu olabilir
Çok çok çok saçma bence
Böyle şeyleri saçma buluyorum
Gelip geçici şeyler için dövme yaptıramam
Yaptırmam zaten sevgilim de yok
Cok seviyorsam evett
Saçmalık
Kız vampir miymiş
Hayır