AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Kimseye güvenmemeyi her gelenınn gideceğini kalbın taş olmazsa cam gibi kırılacagını ve sevsende sevdıgın için vazgecmeyi ögretti
Ah, ne acı bir tecrübe. Her şeye rağmen devam öyle değil mi? Görüşünüz için teşekkür ederim.
Tabi ki herseye ragmen devam 😌rica ederim
tabiki karşılıklı olarak çok şey tecrübe ettik ayrıldık diye nankörlük etmeyelim 😂
İyimser insanları seviyorum. Görüşün için çok teşekkür ederim:)
Rica ederimm
sevmenin aşık olmanın 2 kişininde sevmesi gerekmediğini öğretti zalimin kızı
Tek kişiyle yürümüyor haklısınız, görüşünüz için teşekkür ederim.
Zihnimdeki Sevgili olunabilecek insan profili sayısını azaltması.
Seçicilik olarak ele alabiliriz sanırım. Görüşünüz için teşekkür ederim.
Aşk gerçek değildir gerçek değilse de nasip değildir.
Sizin yaşadığınız olayları az çok biliyorum. Umarım "gerçek kuyumcu" rast gelebilirsiniz en nihayetinde.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim. :)
İnanç, umut bunlar hakkında daha dirayetli ve şüpheci olmalıyım
sevgilim olduğundan değil ha sevdiğimden arada fark olduğunu geç anladım
Bu iyi bir şey, görüşünüz için teşekkür ederim.
Valla o bana bir şey katmadığı için "eskidi" zaten..
Tam bir Miranda Kerr cevabı 💪
Mutlaka bir şeyler katmıştır size, lakin yine de dediğiniz gibi evet "eski".. Görüşünüz için çok teşekkür ederim. :)
En sevdiğide olsa kimseyi çok iyi tanıyorum demeyeceksin. olanak tanımayacaksın!
Haklısınız kimse, kimseyi %100 tanıyamaz. Bu vasat bir kuramdır.
Lakin bir tecrübe olduğunu da unutmamak gerekiyor. Görüşün için çok teşekkür ederim, yeni benceni henüz okuyamadım ama aklımda okuyacağım.
Rica ederim. Azizim.
İlham geldikçe daha farklı Benceler üretmeye çalışıyorum. :)
Bir daha kimseye guvnmemem gerektigini ogretti sagolsun.
Aslına bakarsan bu bile güzel bir şey öyle değil mi? Teşekkür ederim görüşün için.
Rica ederim. Kotu gunlerdi ama onunla gecirdigim guzel bir saat bile kotu butun zamana bedeldi. Ilk ask unutulmuyo bir yerlerde hatirasi hep kaliyo.
İlkler unutulmuyor, lakin çok azdır "ilk aşkıyla tanışıp evlenen" nasip böyledir, kader hayırlısı diyelim.
Umarım "gerçek kuyumcuya" rast gelirsiniz. :)
Bir insan hem severken acı da çektirebiliyormuş gerçi sevgiside esasmıydı oda muamma.💫
En demlisinden tavşan kanı bir acı çay, yanına da azıcık mutluluk desek, yanlış olmaz sanırım. Görüşün için teşekkür ederim:)
Yok yok çok doğru oldu gönder gelsin ordan ikisi bir arada güzel gider. Rica ederim 💫⚜🎨
Her ilişkimde bir şeyi tecrübe ettim hiçbir sevgilime karşı pişmanım demedim hepsi hayatıma sevginin en güzel anlarını kattı nasıl insanlara güvenmem falan iyiki bu 7 8 kişiyle tanışmışım sanırım bu kadar konuyla pek bir ilgisi yok ama sevgilerini tecrübe ettim
ne zaman onun icin güzel bişeyler yapsam o zaman kavga ederdik ve ben ondan sonra kimse için kılımı kıpırdatmamam gerektiğini tecrübe ettim
"Kimse için fedakarlık yapmam " olarak ele alabiliriz sanırım. Görüşünüz için çok teşekkür ederim
Evet üç beş gün bir hediyeyle uğraşırdım sırf mutlu olsun diye ama o 3-5 günde edilen kavgalar hep yapım aşamasında beni pişman ettirmiştir
Kuyumcu hikayesini biliyor musunuz? "Gerçek kuyumcuya" rast gelin, inşallah.
Bilmiyorum ama araştıracağım
Google'den arattırın , kısa ama anlamlı. İyi günler:)
Okudum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sizde kuyumcuya rast gelirsiniz :) iyi hünkar
İyi günler*
Teşekkür ederim. :)
İnsanların merhametimi çok kolay sömürdüğünü fark etmemi sağladı
Ah o tip insanlardan nefret ediyorum. İyi merhameti, suistimal edip/kullanmaları çok acı.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim
Rica ederim
O orda sigara yakarken külünün beni kor ettigini ögrendim...
Umursamamazlık olarak ele alabiliriz sanırım. Bu en acı deneyimlerden birisi, üzüldüm. Görüşünüz için çok teşekkür ederim. :)
Rica ederim, acısı gecince umarım bende umursamam.
Kimseye güvenmemem gerektiğini bir kez daha öğretti bana
Daha önce tecrübe ettiğiniz bir şeyi, yineletti yani. Sağlamasını geçti, anlıyorum görüşünüz için çok teşekkür ederim. :)
Erkek zihniyetini tek bakışta çözmemi sağladı sağolsun
Erkekleri tanıdım bitti, kalıbı. Anlıyorum görüşün çok teşekkür ederim. :)
"Sakın ilk buluşmada kapalı alana gitme!" Benim için ilk ve en büyük tecrübe bu🤷♀️
Vuuu, bu aslında tecrübe edilmemesi gereken bir şey, yani bilinmeli lakin olsun öğrenmiş oldunuz. :) Görüşünüz için çok teşekkür ederim
Yok pek bir şey olduğundan değilde işte..
Eski sevgilim yok eski eşim var. O da bana hep acı ve hayal kırıklığı dolu günler yaşattı.
Ah, üzülüyorum böyle durumlara. Ne desem bilemedim, Görüşünüz için çok teşekkür ederim
Birini böylesine sevecek cesaretin bende olduğunu bilmek
"Vay delikanlı gönlüm vay" şarkısı aklıma geldi, bu iyi bir şey.. Görüşünüz için çok teşekkür ederim
😕 o da severdi bu şarkıyı ne demek Rica ederim:)
Hiç kimseye güvenmemem gerektiği ve seçimlerimi sadece kendime göre yapmam gerektiği.
Tabi öncelik kendimiz olmalıyız. Dünyanın merkezinde her daim biz bulunmalıyız. Bir nevi, bu güzel bir şey öyle değil mi? Teşekkür ederim görüşün için. :)
Güzel, ama bunu iyi bir yolla öğretseydi keşke...
Bu tür şeyler "acı" ile ögretilir, öğrenilmeli diye düşünüyorum. Belki öğrenmemizin en hızlı ve etkili yolu budur, ne dersiniz?
Belki de... Neyse ki hayatımın altı, üstünden daha güzelmiş de sıkıntı olmadı çok fazla :)
Kesinlikle, her işte bir hayır vardır mutlaka. Tekrardan görüşün için çok teşekkür ediyorum. :)
Rica ederim 🌺
Hemen Umut bağlamam güvenmemem hemen sahiplenip hayatımın merkezine almamam gerektiğini öğrendim
"Dünyanın merkezine kimseyi koymayacaksın." Bunu tecrübe edindim olarak ele alabiliriz sanırım. Görüşünüz için çok teşekkür ederim
Rica ederim
Her eski sevgilimden birşey öğrendim..
Onlar sayesinde kadınları tanıdım..
Çok güzeldi, görüşün için teşekkür ederim abi :)
Bir insanin gerçekten nasil sevebilecegini ve deger verilebileceğini ogretti bana..
Vuu, ilk kez "olumlu" bir yoruma şahit oldum. Beklemiyordum, şaşırdım. Zihninizde güzel bir anı olarak kaldı sanırım. Görüşün için çok teşekkür ederim.
Severek ayrildik cunku😭
Yarım kalan bir aşk hikayesi, üzüldüm. Umarım "tekrar bir araya gelmenin" bir yolunu bulabilirsiniz. Başka ne denir bilmiyorum?
İnsallah😭
Ne olursa olsun saygı duy empati kur bunları öğretti bana çok sağolsun yeni bir ilişkimde o kadar faydası oluyor ki yaşanılan tecrübelerin yeterli iyi insanlar denk gelsin
Eski sevgilim olmadığı için kazandığım bir tecrübe yok. Ama güzel dost kazığı yedim. Hem de birkaç kez. Daha da yerim u gidişle
Valla eskilerin hepsinden en az 1 2 tane tecrübe edinmiş oldum iyi veya kötü fark etmez tecrübe tecrübedir
Aşkın yalan oldugunu ve nasil ustaca yalan soylenir onu ogretti. Saygilar
Bunlar elbet size bir şeyler katmıştır. Görüşünüz için teşekkür ederim. :)
Kimse için o yapmaz dememek kesinlikle herkes herşeyi yapabiliyor
Yanlış kişileri haksız yere harcamışım. Bana kazandırdığı tecrübe buydu
Erkeklerin cinsellikten başka bişey bilmediğini anladım
Kuyumcu hikayesini bilir misiniz? "Gerçek kuyumcuya" rast gelmek dileğiyle.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim. Hayır bilmiyorum
Dışarıdan güçlü duruyor olması aslında öyle olduğu anlamına gelmezmiş
Bir maske sezdim, evet bu doğru. Dış ile içimiz her daim farklı, görüşünüz için çok teşekkür ederim
Rica ederim 🌼
İnsanla insan hayvanla hayvan olmayı tecrübe edindim
Şiddet dolu bir tartışma seziyorum, vahşet görüyorum. Kurtulduğunuza sevindim, görüşünüz için çok teşekkür ederim
rica ederim
Beni benden baska kimsenin kosulsuz sevemeyecegini ögretti
Koşulsuz şartsız sizi seven birisi var aslında "Aileniz" o. Diğerleri evet çıkar/menfaat ilişkileri ön planda..
Görüşünüz için çok teşekkür ederim.
Sayesinde Agoniyi tanıdımm
Ve hiç lanet olsun ki alkol :((
kimsenin ahını almamam gerektiğini ve sevmeyi öğrendim
Hiç Sevgilim olmadı. beni seven biriside. O Duyguları yaşayamadım..
Evet oldu. En büyük tecrübe de asla annenle tanıştırma.
En büyük tecrübe birdaha kimseye güvenmemem gerektiği kazandırdığıda kalbimde bir acı daha 😑
İnsan ne kadar severse sevsin, sevilmediği gün sevgisi hemen yok oluyor.
35 yaşın üzerindeki yalnız kadınların vakit kaybı olduğu
Ilgi yoksa ben de yokum. Ilgisizlige tahammül edemiyorum. Onu öğretti.
Tecrübe tabii ki. Artık kimseye sınırsız güvenmiyorum. En sevdiklerim e dahil buna. Teşekkürler ex.
Güvendim sana dediğin anda yerle bir olan güven duygusu güvenmeyeceksin.
Asla ama asla ama asla kimseye güvenme, yoksa güvendiğin kişi seni kullanır ve bir varmış bir yokmuş olur ve giderrrr
1 tane Kız arkadaşım oldu bir daha sevgili yapmama sebep oldu güvenimi bitirdi
Hayatımda hiç awvgilşm olmadığı için hiçbirşey kazandırmadı
Körükörune kimseye bağlanmayacaksın ve önce kendini seveceksin.
Karakter olarak beni sakinleştirdi. En çılgın olduğum zamanlarda bana hayatımı kontrol etmeyi öğretti. Onu her zaman iyi hatırlarım
Ben duygusuzum hiç sevgilim olmadı ama yorumlari okuyunca iyi ki de olmamış dedirtiyor hepsi kötü tecrübe
Evet, sevinmelisiniz. :) Görüşünüz için teşekkür ederim.
Eyvallah
Eski diyebilmem için en az 1 tane sevgilim olması gerekirdi
150 tane yorum okudum, bence sevinmelisiniz şu an buna.
Hiçbir tecrübe kazandırmadı
Ben onun şimdi öhöm öhöm, görüşünüz için çok teşekkür ederim
Kaçıncı leveldi o yaa yolda yürümesini ben öğrettim ne tecrübesinden bahsediyon 😄😄
Tecrübelerin/Mekanı sahibi benim, hayırdır kardeş? Ehuehe, görüşün için çok teşekkür ederim.
Bana öğrettiği şey şuydu
"Asla kimseye hak ettiğinden fazla değer verme."
Ve bunun için minnettarım.
Acimasizligi ve hic kimseye guvenmemem gerektigini cokkk iyiii ogretti
eskileri, ne kadar kötü insanlar olabileceğini öğretti... şimdiki biricik aşkımsa , mükemmel pamuk kalpli erkeği beklemekten asla vazgeçmemem gerektiğini...
Seversen kaybediyormusun bunu ogrendim 😊
Kuyumcu hikayesini biliyor musunuz? Umarım bir gün "gerçek kuyumcuya" rast gelebilirsiniz. Görüşünüz için çok teşekkür ederim.
Bilmiyorum yazarmisiniz hikayeyi
Buldum hikayeyii :) cok tesekkur ederim hikaye icin insallah hepimizde gercek kuyumcuya rastlariz :)
Rica ederim, umarım. :)
Ondan sonra daha inatçı ve pek bişeyleri takmayan oldum ama en önemliside sevmeyi öğrendim aslından 2 yıl boyunca çok şeyi öğrendim 🙄🙄
Kızlara dahi güvenmemem özellikle kardesim dediğim insanlara ve kendimden çok başkasını düşünme konusunda...
Or. pulugun yatakta olmasindansa karakterde olmasının daha acı olduğunu öğretti.
Güzel ifade edişi biçimi, sanırım az çok bir şeyler sezdim. Görüşünüz için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim bizde yaşayınca gördük umarım yaşamayazsın 😊
Çok da önemsememek gerekiyormuşşş
Evet, fazla ciddiye alınmaması gerekiyor. Görüşünüz için çok teşekkür ederim