Böyle ara ara aklınıza gelen ve tebessüm etmenizi sağlayan anılarınız varmı? paylaşırmısınız?
İNSAN OLAN YORUM YAPSIN SAÇMA SAPAN YORUM YAPMAYIN.
İNSAN OLAN YORUM YAPSIN SAÇMA SAPAN YORUM YAPMAYIN.
bir gün süpriz yapmıştım anlatayım bız farklı sehırlerdeydık yıldönumuzdu ben gelemıcem dedım ona halbukı gelecektım süpriz bozulmasın deye demıstım nese o gun geldı ben bı vıdeo yapmıstım resimlerimizden onların orda bı sinema vardı gıttım konustum tamam yayınlarız dedıler sora telle aradım dedımkı sıze sınema izletmek istıyorum süpriz sinema ben gelemedım ama git orda sen izle dedim arkadasını almıs bu geldı sınemaya ben izliyorum tabe vakıt gecıyo hala meraklı sora sinemaya aldılar görevliler bunu ve arkadasını ikisi var bitek sora ben yukarı sinema yayınlanan yer varya oraya cıktım bunları izliyorum sora aşagıya geldim ışıklar acıldı video bıtımınde süprizzzzz dedim boynuma sarılısını :(
hayatımda ilk defa böle bişey yapmıştım ne cılgınmışım benya severken daha neler var neler :)
sora bir gün gene yanına gitdim geri döncem calıştıgı işyerının önune bı boya aldım seni çok seviyorum yazdım :) bide gülücük yola diyodu her gun cıkısta o yazının yanına gıdıp bakıyodum dıye
hayır bitti 3 seneden sora
öyle işte hayırlısı artık
Geride bıraktiğım sayflar var sadece her sayfada bir göz yası her satırdada bir keder var elbet ama gözlerimi kapattigimda anilar degil yüzundeki o masum tebbessum uperiyor gözlerimde ama nafile ne hatirladiğim bir ani kaldi nede bir tebessum onun nefesiydi nefesim onun gözleriydi anilarim onun kokusuydu bir papatya kadar icten masum...
Aşk cekilir müsibet degil basima gelmeden evvel bilmezdim iliklerime kadar üşüyecegimi.. simdi ise tek yapabildigim sevdigimin gözlerini kokusunu mısralarima soguk yalniz duvarlarima dökebilmek baska bisey gelmiyor elden..
Ayni magazada calisiyoduk. Depoda ben sfra hazrlardm cayini dokerdm sonra mesaj atardm gel hazr dye berabrr yemek yerdik hatta ben yedirirdm :D
Tek tabak tek ctal bicak olurdu bn kesip yedrirdim gnelde. Onun elnde btek cayi olrdu :)
Beş altı saniye yakından göz göze bakışmamız tabii utançtan ben yüzümü çevirmesem iyiydi:D
Cevap
11Cevap
Gerçekten sevince yaşadığın her dakika bir anı olarak kalıyor zaten de.. Beni ne kadar seviyorsun dediğimde kobacaaaaan derdi çocukcasına hala gözümün önünde gözleri..
Öyle işte..
Bir tavla oyunu üç saat sürdü kahkaha atmaktan. Hatta son eli oynayamamıştık 😊
Tebessum ettirmiyoda aglatiyo kederlendiriyo lanet olsun o guzel anilara..
Kar Yağarken Kar Topu Oynayıp Elma Şekeri Yemiştik :DDD
ilk buluşmamızda salak salak bakışıp gülüşmemiz
çok güzeldi çokk
sevgilime sümüğümü yedirmiştim :D
utanarak sarılmamız :)
yağmurda el ele yürüğmek
Turkiye kupasi finali.
Kar yağarken Salzburg maçına gidmistim sevgilimlen
pikniğe gitmiştikk çookk güzeldi bee :))
sevişmek.:)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar