+1 yılBana yeniden hayata dair umut verdi. Karsi cinse guvenilebilecegini gosterdi. Bana huzur verdi. Sevilmenin nasil bir sey oldugunu hatirlatti. Eski sevgilim belki ama hayatimin hic bir doneminde onu unutmayacagim. Hep iyi olmasini isterim. Hayat bu bakarsin yeniden baslar her sey. Yarim kalan guzel seyler yeniden denenir. Umuda gidilir, daha guzel hic yasanmamis guzel gunlere gidilir beraber... Bunlarin hic biri olmasa da hep mutlu olsun isterim🙏Hayat hep guzel insanlar cikarsin karsisina isterim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili = GEÇİCİ insan demektir.
Her sevgili olup ayrıldığında insanların içinden duygusal olarak birşeyler eksilik azalıp aynı telefonu pili gibi zaman geçtikçe içindeki aşk sevgi enerjisi biter.. doldurmak şarj olmak uzun yıllar alır , bizler telefon pili değiliz.. çokk uzun süre yalnız kalmak gerekir o sarjı doldurabilmek için ! ama çoğunluk bunu gözardı ediyor ve tam tersi sürekli sevgili değiştiriyorlar , sürekli kısa süreli ilişkiler yaşıyorlar , kendi kuyularını kazıyorlar..
Buyüzden dinen insanlara flört edip sevgili hayatı yaşamak yerine ! EVLENMEK birbirne bağlanmak aile olmayı istemek , tavsiye edilmiştir ama insanların çoğu dinsiz modenr mednei kapitalist şehir hayatını yaşadıkları için birbirleriyle TOP gibi oynayıp dururlar.. sonunda evlenecek birilerini aramaya başlarlar ama ozamanda içlerind esevecek bağlanacak bir aile olacak enerji sevgi aşk kalmaz hepsini daha önce BOŞA harcamıştır..
Düşünmen gereken eski sevgilin değil , aşkı sevgiyi karını ya da kocanı aile kuracağın bir bütün olup bağlanacağın insanı bulmak ve bulana kadar beklemek ! maceralarla yalan dolan ilişkjilerle içindeki enerjini boşa harcamamak.
"ALLAH (cc) insanlara zulmetmez/haksızlık etmez , insanlar kendi yaptıklarıyla kendi kendilerine zulmeder/haksızlık ederler" .. [ Yunus.44 ]42 Yorumla- +1 yıl
Tam Eic seçilecek yoru. , katılıyorum
- +1 yıl
@Gizemmmmmli Aşk karın doyurmuyor diyen kızdan olur muydu Acep?
+1 yılAcı veya tatlı bir gerçeği gün yüzüne çıkarmak gerekirse hiçbir şey katmadı. Ben kendi tırnaklarımla kazıyarak kendimi geliştirdim. Ama yine de teşekkür ediyorum kendisine, onunla geçirdiğim süre boyunca her ne kadar kötü ilişki deneyimlemiş olsam da kendisini suçlamayı kendime yakıştırmıyorum çünkü herkes kendi hayatından sorumludur, onu suçlamam demek kendimi suçlamam anlamına gelir bana göre. O da bir kul olarak neticede hayattaki görevini yerine getirdi. Allah’ın da izniyle yaptıklarını unutmasam da kendisini affettim. Bundan sonra artık bir araya gelemeyiz ancak ben kendisine gelecek hayatında mutluluklar diliyorum. Yine büyük bir ciddiyetle söylüyorum, bana uzak Rabbi’ne yakın olsun. Bunu birkaç defa daha dile getirdim, yine ingilizcesiyle dile getiriyorum “OVER”
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilim olmadı ki olsa da şimdi kitap gibi yazsaydım 😂 gerçi yine yazarım sorun yok. eski sevgilim olmamış olabilir ama hiç sevgilim olmaması genelde bana şunu öğretti aşk o kadar değerli ki bunu ben sürekli yaşasaydım yani sürekli sevgilim olsaydı ve ayrılsaydım bu kadar önemini bilmezdim. çünkü bir duyguyu yaşayan değil bence yaşamayan daha çok bilir. mesela tok insan değil aç insan yemeğin değerini bilir. sürekil sevilen değil sevilmeyen kişi sevginin değerini bilir. ama tabi ki de bazen bir şeyi hiç yaşamamak insanın için de ki duyguları da öldürüyor...
22 Yorumla- +1 yıl
Yokken kitap gibi yazıyorsun birde olsa yandık Allah😂😂🤎🎈
- +1 yıl
Dimi knk gerçekten onun için saatlerce yazı yazabilirdim :D :D <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalanı, pisliği, ihaneti, iki yüzlülüğü vs sayısız kötülük
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yapılan yanlışları sindirme söyle bana bunu kattı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmenin bir çok farklı yansımasını öğretti..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni motive eden birisiydi kariyer anlamında sağolsun tezime çok yardım etti hsjdkdklsls bir kere de araştırma yöntemleri ödevimi yapmıştı 80 aldım geçtim.. yalnız işin komik yani eski sevgilim dr öğretim üyesiydi ve onun yaptığı ödeve doçent 80 verdi bunu sen yapmamışsın belli diye iskdllelese
38 Yorumla- +1 yıl
İyi kıyak 😂😂
- +1 yıl
@Jöh06 kopya değil ben verileri girdim programa o da analizi yaptı hskkdkdl yardım etti diyelim ahısjsjsj
- +1 yıl
@Jöh06 inanma yaa valla öyle jajsjsja 😂😂🥲
- +1 yıl
@Jöh06 🥲
+1 yılKimseye güvenmemeyi, yalanı , kimseye bağlanmamayı...
İki tanesi de saf sevgiyi, güveni, huzuru, geçmişteki ilişkilerimizde yaşadığımız güvensizliği başkalarından çıkarmamayı ve aslında benim de hatalarım olduğunu, herkesin aynı olmadığını, küçük sebeplerden tartışmaların gereksiz olduğunu vs öğrettiler. Bunlardan birisi evlendi Allah mutluluğunu daim etsin. Öbürünü de dün gece rüyamda gördüm. Bana bir şeyler söylemek istiyordu. Allah onu da her daim mutlu etsin. Umarım ikisi de haklarını bana helal etmişlerdir.10 Yorumlatanıdığım herkes bana bir şeyler kattı. Hangi insan değerlidir hangisi değersizdir farketmemi sağladı. Tecrübe oldu yani. Hayatımdaki kişinin kıymetini böylesine bilip ona bu kadar bağlı olmamın nedenlerinden biri onun ne kadar değerli biri olduğunu görebiliyor olmam, kendisi olduğu için değerli. Onun haricinde geçmişteki şeyler geçmişte kaldı ve bundan başka hiçbir etkisi yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. en eskisi... hiç bir kadına kafa olarak tam bağlanmamayı çok değer vermemeyi ve kendi dünyanda sadece merkezde "kendinin"olmasini... asla ve asla kelimelere ve cümlelere güvenmemeyi öğretti.. Allah yolunu açık etsin, o olmasaydı bunları öğrenemezdim..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılSilah kullanma (tamirat-bakım), ileri seviye sürüş teknikleri, sadece temizlik malzemeleri ile el yapımı patlayıcı hazırlama, bakır kablo, çay kaşığı ve plastik bardak kullanarak dijital düzenekli bir bombayı imha etme, istihbarat toplama, yanlış yönlendirme, kamuflaj, harita okuma, yakın dövüş teknikleri ve anatomi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Nasıl sevmek gerekir onu öğretti. Önemli olan sevmek değil sevgini nasıl yansıtacağını bilmekmiş.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar da o ne yaptığını bilmeden yalancı oluşu, saygısızlığı, değer bilmemezliği, umut verisi , verdiği sözleri tutmayışı hep hayatımda olacakmış gibi devam edişi belki Anlıyorum onunda kendine göre sıkıntılara vardı ama geleceğim diyip gelmemesi verdiği sözleri tutmayışı ve bana kötü hisler bırakışı ve benim ona bağlanmam çok fena ve sonunda hayatta senden kimse değerli değil deyişi benim hayatımı guzellestirdi sonunda çünkü ben mutlu bile olsam onu sevsem o bana zarar veriyordu
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe ben şunu anladım hayatınızda insanları atın kim zarar veriyorsa onlardan uzak durun canınız bile yansa onlar hayatınızda oldukça sizler hayatınızı yaşamayacaksiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun uzadıya ilişkilerim olmadı , bir tanesi lise zamanlarımdı bana pasaklı insanlardan uzak durmam gerektiğini çok güzel öğretti sağolsun kendisi.. 2 kere görüştüm hadi ilkinde anlamadım galiba ama ikincisi neydi o öyle ya.. hâlâ kızlarla anlatır güleriz.
Diğeri ise 1 sene konuşup görüşmediğim birisiydi o da bana asla kendimden başka birine %100 güvenmemem gerektiğini öğretmiş oldu.
20 Yorumla
+1 yılBana çok dersler verdi kimseyi affetmemem gerektiğini sınırlarımı geçirtmemeyi gururumu ön planda tutmayı. kimseye güvenmemeyi. yanındayım laflarına inanmamayı ve daha çok şey. neyin doğru neyin yanlış olduğunu gördüm
30 Yorumla
+1 yılEski sevgilimin bana kattığı çok tatlı bir çocuk oldu.
23 Yorumla- +1 yıl
Wooowwwa❤️
- +1 yıl
Şey eski sevgilim kocamda fjfgg.
Yanlış anlaşılmasın lütfen. - +1 yıl
Bilmiyorum sağol 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılKendini mukemmel sanıp keyif yapan ve ben en iyisiyim egosu ile hala dolaşıp popona tekmeyi koyunca daha iyileri ile şuanda günümü edip keyfime bakıyorum. Bazen gerçekten mükemmel sanmak kişinin en büyük aptallığı
10 Yorumla En yeni eski sevgilim, bir insanın yanında kendim olduğunda ne kadar özgür hissettiğimi öğretti.
Ondan bir önceki sevgili eskisi, erkeklerle defteri kapatıp sadece kadınlarla ilgilenmem gerektiğini öğretti, sağolasıca.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. yani sanaldı ama hayatımın bi kısmını güzelleştirdi her şey yalanmıs gibi hissetsem de o zaman yalnız hissetmiyordum şu an da yalnız hissetmiyorum demekki boşluk oluşturamamıs ama bikaç ay olsa da güzeldi sadece bu kadar
10 Yorumla
+1 yılVarlığı bir şey katmadı, zaman kaybıydı. Toksik bir ilişki olsa bile suçlanmayı hak etmiyor. En fazla hayatımda nasıl birini istemeyeceğimden emin oldum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılSon ilişkim bana gerçekten çok şey kattı kendisinden şu an nefret etsem de bi yandan teşekkür etmem lazım hayatın farklı tarafı varmış onun sayesinde öğrendim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnat ile azim arasındaki farkı zor yoldan öğrendim. Olmayacak bir şeyi oldurmaya çalışmak, mutsuz olsan da boşa kürek çekmek azim değil inattır.
10 Yorumla
+1 yılBana şu an ki beni kattı. O gözlerimin içine bakarken, adımlarıyla beni takip ederken, benden kaçıyormuş gibi gözükse de her daim ilgimin etrafında dönerken asıl beni ortaya çıkardı. Onu sevmek çok canımı yaktı ama bu acı çok güzeldi. Aşk onda güzeldi; onun gözlerinde, şiir gibi sesinde, rüzgarda dalgalanan saçlarında güzeldi. şu an ki halimde ondan bir parça aslında.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsanların bambaşka birine dönüşebileceğini ve kolay kolay kimseye güvenmemem gerektiğini anlamamı sağladı.
Çaldıklarının yanında kattıkları hiç kalır10 Yorumla
+1 yılÇok şey kattı en önemlisi insanları kendin gibi bilme derdi.. ama bunu kendisi için de düşünmem gerektiğini hiç düşünememisim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye güvenmemeyi, herkesin ümit verip yarı yolda bırakabileceğini ha birde insanların sadece çıkarı için kullandığını öğrettiler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yıl
sevemez, güvenemez, kimseye eskisi kadar değer veremez etti
öğrendiklerim de var
sayesinde erkekler hakkında çok şey öğrendim10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılFevrilikten kurtulmam oldu işin iyisini kötüsünü düşünerek gözü kara olmamayı öğretti. İyi ki öğretti. Umarım mutludur şu an.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha gösterdi.
Aslında bu soruyu onun cevaplaması daha anlamlı olacak.
Belki bir gün.10 Yorumla Değersiz olduğumu bu hayatta bana ögrettiği tek duygu sevdi sevmedi bilmem ama kimse onun kadar çok değersiz hissettirmedi bana
10 Yorumla
+1 yılEski sevgili doğrusu eşim bana kendi kendime değer vermeyi öğretti tekrar burdan teşekkür ediyorum 😅
10 YorumlaSevmenin, sevilmenin ve fedakarlığın nasıl bir şey olduğunu ondan öğrendim. Umarım mutluluğun en güzel tonları onunladır.
15 Yorumla- +1 yıl
Senin manitan mi vardı kız 🤪
- +1 yıl
Pandemi seni de mi çarptı yeğenim? Lanet olasıca Çinliler 🤪
- +1 yıl
Allah bilir ne cadilik yaptın masum çocuğa 🤪
Çok fazla şey kattı. En önemlisi kimseyi içinden gelmiyorsa ilgi alaka göstermeye zorlamamak gerektiğini öğrendim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbir şey, bir kaç günluk tanışma bir kez görüntüle görüşmede bitirdi beni, yoksa yanılmadığımi insanlardan uzak yaşamanın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha kanıtladı yeterli
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru mu yaş aralığın
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 ya senin gibi öküz diğer hesaplarında da olduğu gibi gizli de olsam şıp diye beni buluyor bu nasıl iş, emekliyorum yine senden kaçış yok
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞeref, siz insan nedir nasıl olunur 😂
Şak diye tanıyorum sayesinde 😂😂
20 Yorumla 2 tatlı söze,2 gülen göze inanmamamı ögretti sağolsun...
20 Yorumla
+1 yılSevilmek tabiki, herşeye rağmen güzel şeyler yaşadık, ayrılmış olmamız bunu değiştirmez.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Rengarenk boxerlara sahip olmayı ondan öğrendim sağolsun🤭
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmadı. Eğer eski olabilecek durumda olsaydı, zaten bir şey katmamış olurdu.
27 Yorumla- +1 yıl
Neden şaşırtıcı olabiliyor?
- +1 yıl
26 yaşımdayım. Mutlu olmam için sevgilimin olmasına gerek yok. İşimle, arabamla, ailemle ve arkadaşlarımla olunca da mutlu olabiliyorum. Gerçek anlamda yanımda olabilecek, olgun, sadakatli, saygılı ve kültürlü bir kadın olacaksa olsun istedim ve karşıma da çıkmadı açıkçası. Yazanların da niyeti belliydi ve ilerlemedim.
- +1 yıl
Önemli olan, doğru kişiyi aramak değil bence. Böyle bir ihtimal varsa, zaten elbet bir gün karşına çıkıyor. Fakat ben bir ilişki yaşayarak tecrübe etmek yerine, değer verdiğim insanların ilişkilerine bakarak kendimi durdurabilmeyi başardım. Geçmişte ne yaşarsan yaşa, önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek ve kimseye o toleransı vermemek.
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılAsla kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti sağ olsun
21 Yorumla- +1 yıl
Hayatının en büyük yanlışını yaparsın. Psikolojik olarak çöküşe girersin. O yüzden doğru kişiye güvenmek gerektiğine inanmanı tavsiye ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnce ben demeyi aglamalar yerini iyi ki olmamislara birakti ama ogrenmek icin aci cekmeye gerek var miydi yasarken uyutacak biri lazimdi, Bi daha biri beni bu dunyadan koparabilir mi acaba onun kadar iyi uyutabilir mi uyanisim cok aci oldu bir cok seyle en basta kendimle yuzlesmek zorunda kaldim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin ne kadar gamsız ve yüzeysel olduğunu tokat gibi çarptı yüzüme. Kattığı şeyse koca bir pişmanlık oldu
43 Yorumla- +1 yıl
Bende koca bir hayal kırıklığı oldu😢 hala acıyor içim hayal kırıklığı acıtıyor ama onunla konusmayı çok özledim içimde bi yerlerde arıyorum onu ondan bir haber gelse mutlu olcağımı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı duygular, aynı istekler... Ama benim gözümden düştü
- +1 yıl
Benimde gözümden düştü zaten gururum istemiyor ama içim biraz istiyor sanki ve ben ona özlem hissediyorum hiç haketmediği halde...
+1 yılBeklenti içinde olmamayı ve insanlara güvenmemeyi öğretti ama bu güzel oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı kişiyle mi sevgiliydik acaba kdkdjfkdkkcd
- +1 yıl
Hahhahsdhd toxic insanlar çoktur
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insandan yeni tecrübeler edindim. Son sevgilimden de gerçeklerin hayaller gibi olmadığını, masumiyetin ardında bile bazı hatalar barındığını öğrendim.
10 Yorumla
+1 yılBişey katmadığı için eski sevgili oldu zaten.
10 YorumlaBir insanda nasıl tüm kötü huylar toplanır, onu göstermiş oldu
10 Yorumla
+1 yılAlkolik ve sigara bağımlısı oldum sayesinde teşekkürler ibocum
10 Yorumla
+1 yılİlk sevgilimdi yalancı, ukala, ana kuzusuydu igrencti.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Onun duygularından da emin olamadıktan sonra kesinlikle bağlanmamayı öğretti bana
10 Yorumla
+1 yılTribi, siniri, sonradan görmüş biri, bide kıskançlığı..
10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun hiç kimseye güvenmemem gerektiğini , ihaneti, karektersizliği öğretti
10 Yorumla
+1 yılHerkes yalan söyler ve evlilikten önce yapılan her ilişki bir gün biter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yıloskarlık bir oyuncu olduğunu ihaneti aldatmayı güveni öğretti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanları ilk yanlışlarında silmeyi öğretti.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla fedakârlık yapmamam gerektiğini öğrendim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılHer ne yaşanırsa yaşansın susmamam gerektiğini öğretti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılBen ona çok şey katmış olabilirim. Mesela dünya mutfağı konusunda çok tartıştık 😂
10 Yorumla
+1 yılBıraktığım küba prosundan borç yaparak faydalanma isteği oluşturması...
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey katmadı , çünkü eski sevgilim yoktu . İyi ki de yoktu 😅
10 YorumlaEskinin varlığından çok yokluğunun katkısı oldu: Sevgi yoksa ölünmüyomuş. Ben bana yetermişim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimseye güvenmemem ve sevmemem gerektiğini öğretti.
10 Yorumla
+1 yılHerkese güvenmemem konusunda çok bilinçlendirdi beni sağ olsun. Arkadaşlarımdan kendi isteğim doğrultusunda olmadan uzaklaşmama sebep olmuştu. Yapmamam gereken bir çok şeyi onun yüzünden yaptım. Kendi benliğimin kaybolmasına sebep oldum kısaca.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Kendi dunyasi olan biriydi kaliplasmis birndunyasi vardi bu konuda bir tecrube kazandim bununla nasil basedebilecegime dair
10 Yorumla- Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat