AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Erkeklerin hepsi yalancı ilk başta sevmiş gibi yapıyorlar sonradan elde edince sevgileri de bitiyor aşkları da eski sevgililerimin öğrettiği tek ortak şey aşk diye bir şeyin olmadığı
O değil de ben ona kattım diye düşünüyorum...
Renksiz hayatına renk getirdik, fazla geldi...
Bende ona kattim sanki ona bisey ögretmek icin girmis gibi hissediyorum kendimi enayi gibi keske hiç konusmasaydım onunla ama bulundugum bosluk onu gerektirmisti iste o zamanlar. Ama koca bir hayal kırıklığı oldu ben çok üzüldüm
Aman boş ver, takma derim.
Giden gittiği gün bitmiştir. Sen gideni değil, giden seni kaybetmiştir.
Çok teşekkür ederim☺💕 aynen öyle benim gibi gerçekten seven kızı nerden bulcak bu zamanda. Sende takmıyorsun aferin😄☺
👍🏻
Kimseye güvenmemem gerektiği. Adam sırf cinsellik için 1 yıl bekledi evlenme teklif etti falan it.
Parasız aşkın olmadığı
Asgari ücret ile geçiniyorsan kız olayına girmeycen bu ülkede...
başlarda zaman kaybı gibi görünsede zaman be ayrılıklar arttıkca geçtikce somrasında doğru kişi analizi daha iyi yapılmaya başlıyor , tabi bile bile aynı karakterlere oynayan tiplerde var hep ama onu yapmayın
eski sevgilimin bana kattığı en güzel şey bir daha kimseyi sevmemeyi öğretti teşekkür ediyorum ona beni herşeyden soğuttu geçmişini s*ktiğimin kızı
Yorumlara bakın hele hahahaha hepsi melek eski sevgilileri kötü 😂😂😂😂 ah insan oğlu ahhhhh
kesin yargılarım artık yok, karşımdakine kolay kolay ses yükseltmiyorum. kırıldığım zamanlar konuyu biraz erteleyip yüzyüze konuşmayı tercih ediyorum.
İnsanları özelleştirmemem. bana bişey katmaması durumunda sevmemem gerektiğini öğretti
Akrep kadiniydi seks odakliydik
Gec bosalmayi ogretti diyebilirim
Beni ben olmaktan alıkoyan kişiydi herşeyimi kısıtladıktan sonra hadi ordan olup gitti beni bi başıma bıraktı asla bidaha eskisi gibi saf temiz sevmicem hic kimseyi
Banada öyle olmustu pislik hem beni ben olmaktan alikoydu hemde işi bitince bırakıp gitti. Hakkımı helal etmiyorum.
Çok şeyler kattı çok bazı konularda sorunlar olmasaydı demekten başka birsey gelmiyor içimden
insanların güven kazanabilmek için varabileceği nirvana konusunda beni oldukça aydınlattı. sağlam dolandırıldım.
0 yani hiçbir şey şuana kadar hayatıma giren kdınlardan öğrendiğim ve kullandığım tek bir şey var fransız tostu nasıl yapılır.
Her seviyorum diyene inanmama
Kadınlara güvenmeme
Bir insanın hayatının nasıl mahvediliyor olacağını öğretti
Çok sahtekardı merhum
"Bir daha sevmem" desen de sevebiliyorsun. Sadece düşüşte ilk şoktaki gibi yara almıyorsun.
Psikolojimi bozup beni aldatıp güvenimi kırıp ücretini ödediği uzman bir psikologla seans ayarladı MSJMSJXOQM
Ondan bin kat pırlanta gibi bir adamın sevgiye layık olduğunu gösterdi, ki ona yol şu an hayatımdaki insanda solumda sonumuz da Allaha emanet 🙏😌
Herkesle hayal kurulmuyormuş. Adam olması şartmış. Madamsa olmuyormuş. Madam madama nasıl olsun zaten 🤔
Hayat tecrübesi. İnsanlara hiçbir şekilde güvenilmemesi gerektiği. Herkesin iyi insan olmadığı gerçeği. Çok şey.
Herboku yeyip anı yaşa demesi 😀kendini millete arz etmiş enson bana evlenmek iş attı bazı şeyleri itraf etti benlede yattı sonra sen çpk avrupayisin diyince bana bacım diyosun olduk 😀😀kadınları gerçekten anlamak mümkün değil
Üzuntü rahmetli oldu. Hala da acısı geçmedi
Mekanı cennet olsun
Sevgili değildi ama iyi bir dostum bana erdemin ne kadar önemli bir şey olduğunu gösterdi
Gereksiz insanları hayatından çıkar kalabalık yapmasınlar kafan rahat olsun dedi haklıymış
Sevgili değil de aşktı, karşılıksızdı. O serüven, sonunda aşkı yaratanı bulmamı sağladı
Kendimi kaptırmamam gerektiğini gayet güzel öğretti.
Terk etti..
İhanet karşısında yılmamayı öğretti ihanet ederek...
Bir daha hiçbir erkeğe güvenmeyeceğimi kattı sağolsun
bacağımdaki çıkarılamayan kurşun kendisin aşiretti zaten allahtan evlendi kurtuldum
Çatışmanın ortasında mı kaldın kız😀
Hindistan çok değer görür bana pek kattığı bir şey yok
Bihterin söylediyi gibi:Her kese güvenmemem gerektiyini öğrendim
Sayesinde Nefret ettiğim küfür çeşidi arşa çıktı 😑
Sadece bakışı
Daha Sabırlı birine dönüştürdü beni sağolsun
Güvenmemeyi öğretti o*uspu çocuğu
Sabır diyebilirim rahatlıkla
Her sevgilim birşeyler kattı mutlaka
Hiçbir şey... Hiç eski sevgilim olmadı
Acı hüzün keder ve birde kazık. Takla atan hayatım perte çıkmış ben.
Çıtayı daima yüksekte tutmayı 🥰
Bidaha kimseyi hayatıma almamak
Herkes her şeyi yapabilir
25im Hic sevgilim olamadi. Kendimi cok boslukta hissediyorum
Her seviyorum diyene inanmamayı..
Her şeyin karşılıklı olduğunu öğretmesi…
Güvensizlik duygusu
her insana her fedakarlık yapılmaz
İnsanların maskesi olabileceği
Bir daha sevgili yapmam gerektiğini öğret
Boşa geçen yıllarımı geri veremedi
Fazla değer vermemem gerektiğini öğretti
Şerefsizlik adilik dhhd
Kadınlardan korkacaksın düşüncesi 😇
Bişey katan da olmadı yaa..
Sadece cinselliğimizi renklendirmişti
Kamp sevgisini aşıladı
Bir daha kimseye güvenmemeyi ògretti
Ben eski sevgilimden az çok almanca ögrendim 😂
Kimseye guvenilmemesi gerektigini saolsun öğretti…
Bazen olmayınca olmuyormuş