Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEveeeet gelelim eski sevgilimm...
Bundan 2 ay önce yine tekrardan terk edildim ve bunun artık asla geri dönüşü olmayacak 2 senelik birlikteliğin sonunda bana çok güzel tecrübeler kazandırdı burdan teşekkür ediyorum kendisine..
1 - Kimse için asla değişmeyin
2- Kimseye yalvarmayın 2 sene içinde benden 20 kere ayrılıp 20sinde de köpek gibi koşan birisi olarak söylüyorum yalvarmayın gitmeyin üstüne düşmeyin bir önceki ayrıldığında gitmedim peşinden 150 kez aradı affetmeyeceğim bu sefer dedim yine duygularıma esir oldum ama yine yaptı
3- bir kere ayrılan bir kere bitti diyen yüzlerce kez ayrılıyor bitiyor
4- ölmüş bir bitkiyi canlandırmaya çalışmayın
5- asla pahalı bir hediye almayın neyi hak ediyorsa onu yapın beni öyle bir hale getirdi ki ben bonkör şimdi arkadaşımla cafeye bile gitsek bir Bardak çay bile olsa kendi içtiğimi ödüyorum sadece
6- kendinizi sevin sadece kendinize harcayın kendinizle zaman geçirin sizi istemeyen sizi sevmeyen bir insanın arkasından asla yalvarmayın onu beklemeyin bile
7- Sizi önemsemeyen size istediğiniz sevgiyi değeri göstermeyen bir insandan koşarak uzaklaşın asla değişmiyorlar değişmeyecekler
8- ilişkiniz ne kadar sürerse sürsün kimselere anlatmayın sosyal medya şu bu fotolar paylaşmayın o yüzük parmağa takılmadan
9- sizin başarılarınızı dinlemeyen sizi küçük gören sizi huzursuz eden insanlarla birlikte olmayın
10- sizi kırmaktan incitmekten korkmayan sizin gülen yüzünüzü solduran ya ben önceden daha neşeliydim dedirten ve size düzgün üslup sarf etmeyen insanları lütfen hayatınızda tutmayın
TEŞEKKÜRLER :)))))37 Yorumla- +1 yıl
Çok anlatmışsn çoğu yerde kendimi gördüm:)
- +1 yıl
Çok iyi :)
- +1 yıl
Rica ederm kötü yanları da olsa ben aşkı onda yaşadım.
Cevap sahibi+1 yılRica ederiiim hayat diyelim :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederiiiimm :)
- +1 yıl
Yorumunu okuyunca çok beğendim güzel yazmissin yorumunu okuduğum an keşke dedim bende sadece terk edilseydim ve bitseydi gerisini hiç bilmeseydim o zaman canım acımazdı ama ben senin kadar şanslı da değilim sevgili olduğum adam beni incitti bana kötülük yaptı sonra herşeyin bir oyun olduğunu kendim öğrendim görsen aylarca nasıl aşık rolü kesmişti inanılmayacak gibi değildi tecrübe herşey ama değil mi benimkide çok acı oldu keşke bu kadar acı olmasaydı hayal bile edemeyeceğin filmlerde olur dediğin şeyler yaşadım neyse buraya bu kadar yazabildim ama size şunu söylemek istiyorum kimseye güvenmeyin bir insanı iyice tanıyın sonra sevgili olun erkekler iki yüzlü ve usta oyuncu bazen anlamak zaman alıyor gerçekleri
En İyi Cevaplar
Olmayan biri ne kazandırabilir ki?
Hiç yani. 💫32 Yorumla
+1 yılAklımda net bir şey yok da felsefem "Hayatta yediğin her kazık bir tecrübedir" oldu ne yazık ki
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim dostum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey yapıp hiç bişe görünmesi, az şey yapıp çok şey görünmesini gördük.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende teşekkür ederim 👍
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
144
Cevap
123Cevap
Çok fazla emek edip fedakarlık yapmamak ve ağır abi görünümlü insanlara güvenmemek..
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili olmadı hayatımda gadası
21 Yorumla Yalnızca içlerinden öyle biri vardı ki, bugün bu durumdaysam onun eseri.
Hayatımda onun kadar şahane birini daha tanımamıştım.72 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDestan yazıyorum hazır olun.
1. Bir insanın kötü huyları kendi istemedikce çaba gostermedikce değişmez uğraşma.
2. Karsindaki insanı ne kadar kisitlarsan kısıtlar ister telefonunu elinden al yanından ayrılma aldatmak isterse niyeti bozuksa her şekilde bunu başarır. gitmek isteyeni dağ olsa tutamazsin.
3. Seni sevdiğini sadece sözleriyle anlatan birini önemseme sevgi böyle bir sey değil. davranislarla görebileceğini bir sey
4. Seni degistirmesine asla izin verme
5. sana bir sey katmayan seni geliştirmeyen desteklemeyen hatta çoğu zaman gerileten biriyle birlikte olma.
6. giden daima gelir zaaflarini daima kullanır buna fırsat verme.32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTek kişi sağolsun bunları öğretti bir de aşırı harcamalar yapmayin kimse icin
+1 yılBen onlara çok şey kazandırdım pek birşey tecrübe edindiğim söylenemez.
52 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.💫
Her erkeğin bir olmadığını anlamamı sağladı.
Onunla tanışmamış olsaydım erkeklere bazı konularda
inancım tamamen biterdi ve açık konuşmak gerekirse
lezbiyen ya da en azından biseksüel olabilirdim, sanırım.
Lezbiyen ya da biseksüel olmanın kötü olduğunu düşündüğümden değil
sadece benim yaşam tarzıma ve geçmişime sahip biri için o durumu kabullenmek
ya da o durumdan mutsuz olduğu için o durumdan kurtulmaya çalışmak zor olurdu.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kadınlar bir ilişki isterken osu olsun öyle olsun boyle olsun deriz, açıkçası öğrendiğim şey birsey istemekten ziyade karşımdaki insandan ne istemediğim hal hareket, davranışı vs en son ilişkim sağolsun bunu ogretti güzelde oldu ders çıkarmak gerekir her yaşadığından..
11 Yorumla
+1 yılOna dokunamayışım ve aramızdaki mesafe bana aşkın kalpte hissetmenin ne demek olduğunu hissettirdi lisede kaldı o yaşadıklarım arkadaşlarım el ele tutuştu gezdi kız arkadaşlarıyla ama biz yapamadık belki onlarda yapamasaydı aşkın ne demek olduğunu anlarlardı. bundan sonra aşk acısı mesafeler yok mantığımı değiştirdim yaşım 18 eğlencesine yaşayacam kalan hayatımı zevkine
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim fakat kafama birşey takıldı nedir iyi tarafı söylermisiniz?
+1 yılTartışırken alttan aldıgım ıcın ve konuyu değiştirdiğim için suclamıstı beni. Ben o incinmesin diye bunu yapmıstım oysa.
Beyler kulagınıza kupe olsun , duyarlı davranmak her zaman karsı taraftan anlayısla karsılanmaznıza yol acmıyor. Tartısmadan kacmayı hakaret kabul edebılıyorlar. Anlasılamıyorsunuz.
Ben sırf bu sebepten ayrılmıstım. Cok tuhafıma gıtmıstı.15 Yorumla- +1 yıl
Mevzu çözüme kavuşmadan alttan alınması, hele ki örtbas edilmesi daha da fıttırır karşıdakini. İkna edici tatminkar sonuçlar önemli, kırmamak için susmak hele resmen fıtık sebebi :// o tartışma çözüme kavuşacak, net.
Konuyu neticelendirmek adına saatlerce kelime kavgası yaptığımı bilirim. Ama yine içimdeki coşkuyu söndürmeye yetmişti.
:// İçimde kalmış, radarıma girince dökülem dedim. - +1 yıl
@atombombasietkisiii ben tartışırken aşırı agresif olabiliyorum yalnız. ya susmalıyım ya da yalnız kalmalıyım. Tartışma büyüdüğünde karşımfdakinin kalbi genelde kırık vazo gibi oluyor. Ben bu huyumu bildiğim için uzatmıyorum genelde. Çok damarıma basılmadıkça. Buna öfke kontrolü deniyor , olgunlaştıkça öfkemi kontrol etmeyi öğrendim. Karşımda ki insan bu alttan almayı kendisi için yaptığımı anlamayacak raddedeyse sorun o yuzden cıkıyor ıste. Ben sevdıgım , deger verdıgım ınsanın tartısmadan neden kactıgımı anlamasını beklerım ki kindar biri değilim zaten gider tekrar gönlünü alır kendımı affettırırım lakın boyle olunca ben daha cok sınırlenıyorum.
insanlar tartısmanın alevlenmesını neden ıstemedıgımı cozemıyorlar. İlla kalpmı kıralım. neyse gecmıste kaldı zaten. Hersey bır tecrube katıyor hayatımıza ama oyle ama boyle :) - +1 yıl
Tartışmada iki taraftan biri susmak zorun hissediyorsa buktan sebepler yüzünden çıktığı aşikardır bence. Kastettiğim şu; ortada çözülemeyen ve yanlış anlaşılmış sorun varsa, canımı yesin ama o iş çözüme kavuşsun. Ya karşı taraf bunu kabul eder saatler sürse de bir yol bulunur (anlayışlıca), ya da reddeder ilişki son bulur.
İnsan, tartışmanın alevlenmesini neden istemediğini çözemiyorsa, cidden tartışmaya değecek fikir derinliği yoktur diye düşünüyorum.
Alttan alıp haklısın demek, o alevlenmeyi söndürmeye çalışmak kötü bir şey değildir. Önemli olan da, o anlık tarafların haklı çıkması değil (alev hattında kim düşünüyor, bir an önce kurtulmak derdinde ://), haklı olmaktır. Tartışmada düzgün tartışılırsa, kimse haklı çıkmaz, ama sonucunda herkes haklı olur. Ama çözüme kavuşturmak uzun sürmesin ya hasta olurum. Sakinleşince ülupluca tartış ama çözüme de ulaştır.
... ya ben ne uzattım arkadaş 😑 akıllı klavyeme savaş açtım, dilimi ısırdım gayretli şekilde parmak dansı yapıyorum resmen, aha şimdi kavgaya tutuşmadan şuracığa noktamı 404leyim. Bence anlaşıldık birbirimizce ya de mi? Heh tamam öyleyse bu da tecrübe olsun, taraflar gelecek maçlara seyre dursun 🤚🤧 - +1 yıl
Gayrete binince tdk da darbesini yedi sjssfs *zorunda & *üSlupluca 🤺😪👍
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Eşin olmayan bir kadina aşırı fedakarliklar yapma.. sadece eşine. Adı ustunde Sevgilidir , yarin bitti deyip gidebilir.
11 YorumlaHayatımda eski sevgili tecrübesi olarak unutamadığım iki kişi var,
birini anlatsam erkeklere olan güveniniz yıkılır, diğerini anlatsam artar.
İkiside çok şey kattılar hayatıma mesela birine ilki birine körü körüne güvenmemeyi gözün kör olacak şekilde sevmemeyi öğretti daha doğrusu hatalarıyla gözümü açtı, diğeri ise herkese olan güvenimi yitirdikten 2 sene sonra hayatıma gelen sihirli bir prensti, sabırlı olmayı öğretti, birini beklemeyi, karşılıklı olan bir şeyin karşılıksız nasıl yaşanabileceğini öğretti he bide 2 sene beklemeyi en güzel beklentimdi.34 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim. anlatsam erkeklere olan güveniniz yikilir dediğin eski sevgilin ne yaptı yani senin için nasıl bir tecrübe oldu bende bazı şeyler yaşadım eğer anlatmak istersen dinlerim.
- +1 yıl
Üzülme mutlu olamaz o emin ol şimdi mutlu olsa bile ilerde mutsuz olur kimsenin ahı kimsede kalmaz bu yasadigin çok berbat birşey tam bir pislikmis senin ahını almış seni üzmüş mutlu olsa adil olmaz ben ilahi adalete inanıyorum bak emin ol senin bu yasadigin binbir kötü halini yaşadım çok daha berbat birşey. ama yıkılmadım biraz gözlerim doldu belki ama şu an iyiyim geçen her gün yarayı iyilestiriyormus galiba...
- +1 yıl
Ben bu bahsettigin adamdan bile çok daha kötü bir pislik tanıdım hayatımda şükretmek lazım belkide herşeye..
En yakının dahil kimseye güvenme. Nefis bu n'olacağını bilemezsin.
12 Yorumla
+1 yılsevgilim olmadı ama hayat bana baya tecrübe kazandırdı
11 YorumlaKimseye ama kimseye guvenmemek gerektiği ve kimsenin gercekten kendi olmadığı, insanların böyle benlik çatışması yasayabileceği ve bir kendini bilmez icin seni kolayca harcayabileceği.
Bu dusuncelere sevk etti beni... tercihleriyle yaşaması dilegiyle.10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey... ben hayat tecrübelerimi hayatıma giren adam yüzünden edinmedim, ben hayatımda ki en büyük tecrübelerimi, annesiz büyüdüğüm o yıllarda, insanların merhametsizligiyle savaştığım o küçük yaşlarımda edindim... elin adamı gelip benim hayatıma tecrübe katamaz.. katsa katsa sevgi güzellik katar katmazsa onu da kader der geçerim...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgililerden genelde bişey kazandığım yoktur, daha çok kaybettiklerim vardır sanırım en başta zamanımı çalmışlardır. Ben kadınlarla fazla çapkınlığın zaman kaybından başka bişey olmadığını düşünüyorum. Doğruyu bulana kadar deneme yanılma.
11 Yorumla
+1 yılOna hiç bir şey demem. İyi de demem kötü de demem. İyi şey de kattı kötü şey de kattı
Allah yolunu bahtını açık etsin. İçindeki o dermansızlığına derman versin Rabbim
Ama ne kattı dersen illaki huzur verdi verdiğinide acımasızca çekti aldı 😊11 Yorumla
+1 yılÇok şey öğrendim onunlayken. Onunla büyüdüm ben. Düsen saçımın telini toprağa değmeden tutardı. Ama sen önemlisi sevgilinin her şey olmayacağını öğrendim. Hem baba, hem abi, hem sevgili olmamalı bir adam. Ilişki yürümüyor.
11 YorumlaAslında şu an ki beni kazandırdı bana. Kendimi bulmamı sağladı. Biraz fazla uçuk gelecektir belki ama ciddi anlamda dönüm noktamdı diyebilirim. Şu an ne düşünüyor, ne yapıyor ve neyi savunuyorsam ön ayaklığını yapan odur.
12 Yorumla
+1 yılİnsanlara güven duygusu sıfırlandı! Acıma acınırsın lafı tamamen hayatımda yerini aldı. Sevgiye inanç kalmadı, sağlık bozuldu v. b..
46 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum hep bu şekilde yanlız ölecez sanirim.
- +1 yıl
@Erkkkkkkkkkk üzülmektense yalnız kalmak iyidir. Hayatta yapılacak çok şey var illa ki aşk şart değil.
- +1 yıl
Rica ederim. Hatalardan ders aldığımızı varsayarsak; gerçekten karakterli, iyi davranışlı insanlar olsun hayatımızda!
- +1 yıl
Doğruda işte Ne biliyim insan birşey ler istiyor. hep bir yanımız eksik kalıyor. saglik olsun uzulmeyin.
bir insanı çok severken de ayrı kalınabileceğini, her şeyin sevgi ile yürümediğini , birine gözü kapalı güvenmemeyi öğretti. tabi bunları acı bir şekilde öğrenmiş olsam bile yanındayken bulduğum huzur geçirdiğim eğlenceli vakitleri hiçbir şeye değişmezdim.
21 YorumlaKendi ayaklarının üzerinde durabilmenin ne kadar harika bir şey olduğunu öğrendim. Buna bağlı olarak daha çok sorumluluk sahibi ve planlarına sadık biri oldum. Hayata bakış açım ciddi anlamda değişti ve olgunlaştığımı hissettim.
24 Yorumla
+1 yılBen şunu öğrendim son 2 sevgilimlede aynı sorun yuzunden ayrıldık. Sevgili olacağın insana ilk önce en son ki iliskisinin ne zaman bittigini sormamız lazım cünkü akılları hala eskide kalıyor
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılEski bir iki sevgilim sayesinde bir yeteneğim oldu. Kaşar eksperi oldum. Tadına baktığım anda memleketini yaşını anlıyorum. Alsam bozulmadan ne kadar durur biliyorum.
11 Yorumla
+1 yılHer kendini açanın samimi olduğuna güvenmemeyi. Bazen sadece insanların boşluğuna denk gelirsiniz. Ikiniz de ilişki zannedersiniz ama o kişi için yara bandından başka bir şey değilsinizdir aslında
13 Yorumla- +1 yıl
Bu tecrübe işime yarar mı bilmiyorum ama karşı cinse olan güvenimi yerle bir ettiği kesin. Siz yol açmışsınız, ben içimi döktüm sadece
+1 yılİyi insanların olabildiğini... Masum sevginin var olduğunu...
(Eski sevgilisini gömenlerden hoşnut değilim, sevgiliylen iyiydi de ayrılınca mı kötü oldu?)12 Yorumla- +1 yıl
Düşmanlığın lüzumu yok, kimseyle... İyi geceler 🙌🏻😊
+1 yılTaviz ve ondan daha fazla değer vermemem gerektiğini öğrendim. Şımartan değil şımartılan olmam gerektiğini, kovalayan değil kaçan olmam gerektiğini. Çünkü maalesef erkeklerin bünyeleri sevilmeye dayanıklı değil ✩
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana bir genç kıza yapılabilecek en büyük kötülüğü yaptı ama nefret bile duymuyorum artık o caniye. kimseye guvenmemek gerektigini iyi ve merhametli bir kız olmamayı öğrendim yani herkese karşı samimi olmamayı saf olmamayı biraz da ve iyi bir kız olduğun zaman sevilmediğini zarar gördüğünü öğrendim ben o caniye karşı ne kadar iyi olduysam ne kadar sevgi gosterdiysem o kadar hayatımı mahvetti anladim ki herkesle sevgili olunmaz önce iyice tanımak lazım.
20 Yorumla
+1 yılKimseyi kendinden fazla sevmeyeceksin, fazla fedakârlık yapmayacaksın, kimseye güvenmeyeceksin onu öğrendim acı bir şekilde.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Rica ederim.
+1 yılKadınların erkeklere kazandırdığı tecrübe yoktur. her zaman erkeksi duygularla gider hiç birşeyden ders almazlar. Bu sefer yapmayacağım denir ama gene hatalar yapılır
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirdaha kimseye guvenmemek asiri uyanik olmak seytanca dusuncelere sahip olmak. Ve daha birsuru seyler bazisi iyi bazisi kotu. Aslinda hepsi kotu ama su zaman icin iyiye de cevrilebiliyor kotu olan seyler
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir tutamdan binlerce fazlasi 😊 rica ederim.
+1 yılKimse için aileni karşına alma. Bunu yazdım bir kenara.
Geleceği geçmişi düşünme. Anın tadını çıkar. Eğlen21 Yorumla
+1 yılBir eski sevgilim bana eğer ağlarsam kaybedeceğimi gösterdi. Burdan o yavşağa teşekkürler ediyorum 💜
21 Yorumla
+1 yılEski "sevdiğimin"kazandırdıkları:koca bir hiç.
Ben hayattan "güvenmek"kelimesini çıkardım.32 Yorumla- +1 yıl
Ne demek😊
+1 yılSonunda söyledigi ve yaptığıyla tüm iyi şeyleri yok etti kendi elleriyle. Ama ben ne iyi ne kötü hicbir şekilde hatırlamıyorum. Çünkü artık bomboş.
22 Yorumla- +1 yıl
Baya efor sarfetti. Kendisinden soğuttuğu için ayrıldığımız da hiç sevmemiş gibi acı falan çekmeden hayatıma devam ettim. Görsem de hissizim. Rica ederim 😊
Aşkın sen ilkimsin demesinde tecrübe sahibiyim doğruyu söyleyip dürüst olacağına beni bağlamak için yalan söylemesi
11 YorumlaÜniversite okumayana adam demiyorlarmış onu öğrendim Allaha şükür karakteristik olarak kendi doğrumdan ilerliyorum.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılInsan insani basamak olarak kullanırmış. kimi bunu güven aşılayarak kimi severek kimi alçaltarak kimi de yükselterek her şekilde olabilir bu herkese göre de değişir.
Ama şu değişmez Çoğu insan bunu aşikar yapar bir çoğu da gizliden.
Ne diyelim görünmeyen bilinmeyen şeylerin tecrübesi zaman alıyor.10 Yorumla Herkese güvenmemem gerektiğini öğrendim, tabi güzel şeyler yaşadığım insan da oldu küçücük bir kelimeden bile mutlu olmayı öğrendim:)
12 Yorumla
+1 yılBirdaha gercekten kimseye kendimden odun vermemem gerektigini ogretti hayatin ne kadar acimasiz oldugunu bana kazik atarak ogretti
12 Yorumla
+1 yılAşkın bitmesinin dostluğun bitmesi demek olmadığını. O benim canım kankam💛
21 Yorumla
+1 yılinsanların sözlerine asla güvenme. Sözlerinin arkasını doldurup dolduramadığına bak
21 YorumlaSevmeyi ve sevilmeyi tecrübe ettim sayesinde..
Sevgiyle anıyorum ❤️21 Yorumla
+1 yılKimsenin sevgisine inanma.
Ve hiç bitmiyecekmiş gibi sevme.22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😇
Elimden gelen her şeyi yapmama rağmen elimde olmayan sebeplerden dolayı amacıma muvaffak olamamayı öğretti..
11 Yorumla
+1 yılTatlış erkeklerde varmış onu görmüş oldum onda🤪🤪🤪🤪🤪😅😅
22 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :)) 🌺
+1 yılSeni sevmeyen birisinin seni sevmesini bekleme onun için fedakarlık etme
31 YorumlaKimseye güvenmeyecen sırtını duvardan başkasına yaslamayacan bu hayatta
11 Yorumla
+1 yılAğzıma bir bal çalıp dayadılar acıyı başlarım böyle tecrübeye..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı severken kendime saygısızlık yapmamam gerektiğini öğretti bana
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim dostum, ben teşekkür ederim güzel cevabın ve sorun için 🙂
sorumsuz ve bencil insanlar zamanla değişir deme çünkü değişmezler
12 Yorumla
+1 yılKimseye hakettiğinden fazla değer vermemek karşındaki kırılmasın diye fedakarlık yapmamak çünkü ne kadar çabalarsan o kadar karşındaki değer bilmiyor şimdi karşıdan sevgi görmeden sevgi vermem bir kız arkadaş oldugunda hayatımda:(
10 Yorumla
+1 yılbenden bir pok olmayacağını öğrendim ve daha çok çaba göstermem gerektiği
11 YorumlaHak ettiğinden fazla değer verirsem ben değersiz oluyor. Bunu anlamamı sağladı
11 Yorumla
+1 yılAraba kullanmak diyeyim pislik yönlerini bosvereyim
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlatayım ehliyet almamda ve şu an ki araba kullanisimda ilk hocamdır kendisi gayet iyi kullanıyorum off road a bile katıldım tek faydasida budur hayatıma
- +1 yıl
Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum 😊
+1 yılBirini kaybetmek istiyorsam seni seviyorum demenin yeterli olduğunu
12 Yorumla- +1 yıl
👍 r. ederim
Bu dünya da güvenilmez bir kadından daha güvenilmezi diğer bir kadındır 👍
12 YorumlaAşktan soğuttu resmen.. Ondan bu yana herkese kuşkuyla bakar oldum...
11 Yorumla
+1 yılNe orspular varmis dedirtti kizlara saf saf inanmama mi sagladi ona burdan tskrler 😀
11 YorumlaBana hiç bir kızın katlanamayacağını tecrübe etmiş oldum
11 Yorumla- Devamını Gör (207)
Devamını Gör(252)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilinizin size kazandırmış olduğu en büyük tecrübe nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler