Hiçbir sey masum gelmiyor o bunu yaptıysa herkez herseyi yapabilecekmiş gibi. Yeryüzündeki en güzel en masum en dürüst en çok sevilmeyi hak eden o herşeyin eniydi herşeyde en güzeldi. Kalbim aklım ondan sonra o kadar karıştı ki... Bazen onu düşünürken Allahım inşAllah mutludur diyorum onu seven bu kalp o benimdi nasıl ona mutluluklar dilersin onu ben seviyordum diyor dayanamiyor bu gerçeğe sevdiği , kendini herseyi yapabilecek kadar güçlü hissettiği, başka birini seçmişti... Sonra Mutsuz olsun diyor bu kalp saniyenin belki milyonda biri diliminde sonra aklına Sevdiği geliyor onu çektiği acılar aklına ona yapılan alçaklık geliyor, abisi geliyor, Rahmetli babasının o son anı geliyor Hayır hayır diyor bu kalp o mutlu olsun çok mutlu olsun canı hic yanmasın hiç canı yanmasın...
Kimseye güvenim kalmadı... umudum yok... iyi birini bulmak, denk gelmek gercekten zor şu dünya da. İlişkilerim beni hep yıprattı. Butun karaktersizler beni buluyor. Uzun seneli ilişki bile yurutemedim. Ortasi yok 2 iliskim 1 ay 2 iliskim 1 hafta surdu ahahsh 😂
Ama olsaydı daha güçlü olurdum. Yaranın altından çıkan deri herzaman taze ve sağlıklıdır. Üzgün arkadaşlara sabır diliyorum. Daha güzel günler görmeniz dileğiyle...
Kıskanç ve sinirli bir insana. Ne yazık ki ilk başta neşe saçan musmutlu bir kız iken. Senin enerjin hayranım diyen bir sevgilinin sorunları için 2 yıl çabalayıp güvenin kırıldıktan sonra kıskanç sinirli deli bir insana dönüşmüş ve annesinin "senin psikolojin bozuk ayrıl oğlumda" demesiyle son bulan bir ilişki. Aileyi karıştırmayın arkadaşlar lütfen. Ve çok iyi niyetli olmayın sakın olmayın.
İlişkilere anlam yüklemek yerine yaşamayı seçtiğim için en fazla iki gün üzülüyor, sonra da ara ara özlüyorum. Onun dışında hala daltonlarda rintintin olarak hayatıma devam ediyorum.
Hayatıma aldıgım her insanın bir risk oldugunu ancak herkesin aynı olmadıgını gorebılen bir insanım. Baskasının yanlısı uzerınden hayatımı kendime zindan edemem.
Korkuyorum duygularımı kaybetmekten hayatıma az insan almama ragmen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arızaya dönüştüm. Neyi seversen ona dönüşüyorsun. 😂 Kötüyse kötü, iyiyse iyi oluyorsun zamanla. Çünkü insan etkilenir. En çok zaman geçirdiğimiz beş insanın ortalamasıyız. 🙃
Halen sorguladigim bir evliliğim var çocuklar olmasa dakika durmazdim evlilik sonrası yalnız kalmaktan korkuyorum evlilik sonrası hiç çekilmez biri olurum herhalde
En İyi Cevaplar