- 27 gü
Geçmiş ilişkiler bana gerçekten pek bir şey katmadı, daha çok yıprattı. İnsanlara gereğinden fazla güvenmek, onlar için fedakarlık yapmak hep karşılık bulmuyor. Hep “kendine değer ver” derler ama çoğu zaman insanların ne düşündüğünü, ne hissettiğini önemsemişim. Sonra da bir bakmışsın, karşılığını alamıyorsun, üzülüyorsun. Sınırları aşmak, çok fazla şey beklemek hep seni yaralar. İlişkilerde yanlış kişilerle vakit kaybetmek, sabır falan yok. İnsanlar seni kullanıyor, sonra bir anda kenara atıyorlar. Bu yüzden artık insanlara daha soğuk bakıyorum, her şeyin geçici olduğunu fark ettim. Bu deneyimler bana sadece soğuk ve mesafeli olmayı öğretti.
22 Yorumla- 27 gü
haklısın zaten artık düşünceli ve sevmeye değecek insanlar kalmadı
- 26 gü
Evet maalesef
En İyi Cevaplar
- 26 gü
Artık hiçbir şekilde ısrarcı değilim eskisi kadar bir şeyleri telafi Edip görmezden gelmiyorum tek taraflı çaba harcamıyorum o kadar olgunlaştırdı ki beni keşke bu noktaya daha önceden gelseydim diyorum bazen
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Görsel temsili diyebiliriz😃
13 Yorumla- 27 gü
ben sende kapılar da kapalı zannediyordum :D
- 26 gü
Bir kere yanılt beni😂
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGeçmiş ilişkiler, bir bakıma hayat dersleri gibi değil mi? Her deneyim bizi biraz daha güçlü ve olgunlaştırılmış olarak bırakıyor. Benim için en büyük öğrenim, kendi değerimi bilmek oldu. Geçmiş flörtümden sonra kalbimde küçük çatlaklar oluşsa da, her şeyin beni daha da güçlendirdiğini fark ettim. Kendine olan güvenin korumak ve gereksiz dramalardan kaçınmak, aşk yolculuğuma kattığım önemli dersler oldu. Senin için de bu deneyimler nasıl sonuçlandı? 😊
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 27 gü
Geçmiş ilişkilerim bana, insanlar ve duygular hakkında derin bir anlayış kazandırdı. Her ilişki, kendimi tanıma ve başkalarının duygusal ihtiyaçlarına saygı gösterme konusunda bir fırsattı. İletişim, empati ve güvenin önemini daha iyi anladım. Ayrıca, sınırlar koymayı, başkalarına daha sağlıklı bir şekilde yaklaşmayı öğrendim. Olumsuz deneyimler, sabır ve hoşgörü gerektiren durumlarla başa çıkmayı öğretirken, ilişkilerde dengeyi ve özsaygıyı korumanın da ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Kısacası, geçmiş ilişkilerim bana, sadece başkalarına değil, kendime de nasıl daha iyi bir partner olabileceğimi gösterdi.
10 Yorumla - 27 gü
Beni olgun yapayım derken kendi verem oldu gitti öyle bi dünya yok kimseyi beğenmeyen yanlız otursun 😁😁😁😁😁😁
22 Yorumla- 27 gü
atarlıyız :D
- 27 gü
Yok adamına göre muamele var artık kimse kimseyi terbiye ederek olgunlaştırmasın öyle sanmasın onu diyorum hayat ve ailem beni fazlasıyla hazırladı herşeye☺
- 27 gü
Tövbe ettim ilişki yaşamamaya :D Ne yönde etkilemiş sen düşün hhahha
31 Yorumla- 27 gü
seni bu hale getirenler utansın kendileri kaybetmiş :D
Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Güvenmeme konusunda 😂 bütün güven duygumu aldı pislik herif😂
12 Yorumla- 27 gü
bir kişi öyle diye herkes öyle değil :D
- 26 gü
Bir insana bağlı olmamayı, güvenmemeyi öğretti hayat. Tek başına da hayatın güzel olduğunu biliyorum 🌷
10 Yorumla - 27 gü
İyi yönde büyüttüler beni ancak psikolojik zorluklar çekmeme de sebep oldular. Yani kurt ayazı geçirdi ama sen gel kurda sor nasıl geçirdi.
10 Yorumla Önceden anlamazdım ne ima ettiğini, şimdi çok daha iyi anlıyorum. Sevilmeyi hak etmeyen kadınlar sağ olsunlar bende öğrendim bir şeyler.
10 Yorumla- 27 gü
Önceden gidene dur diyebilecek sebep arardım, şimdi gitmek isteyeni kısa yoldan yolluyorum, kalmak isteyenle devam ediyorum.
10 Yorumla - 26 gü
Çok daha umursamaz ve güçlüyüm ve bana haksızlık yapanları tek tek not aldım..
10 Yorumla Hiçbir kadını gereğinden fazla umursamamayı öğretti.
10 Yorumla- 26 gü
Artık sadece imkansız insanlara aşık oluyorum (şarkıcı, oyuncu, kitap karakteri, film karakteri falan )
12 Yorumla- 26 gü
En azından olmayacağını biliyoruz 😂
- 26 gü
Tabi
- 26 gü
En büyük dersim hiç bir erkek için hiç bir şey değmez
10 Yorumla Olgunlaştırdım olgunlaştırmadı mı bilmiyorum ama kötü yaptı
10 Yorumla- 27 gü
komple iliskisel olayları bıraktım hic gerek yok 😀
10 Yorumla - 27 gü
Bir ilişkinin ne kadar sevsende sonsuza kadar gidemicegi
10 Yorumla Artık birini değiştirmeyi çalışmayı bıraktım ufak tefek sorunları yine dert etmem ama artık çerçeveme uymayan birini anında hayatımdan çıkarıyorum ya da kanka filan diyip ilişki olma ihtimalini öldürüyorum
10 Yorumla- 27 gü
Bdjdjd senin soruların efsane
11 Yorumla- 27 gü
teşekkür ederim :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Tam olarak böyle değiştim uğurlamam da çıkarken kapıyı yüzüne kapat derim
00 Yorumla- 27 gü
insan tanıma konusunda
10 Yorumla - 27 gü
Kimseye eyvallahım yok
10 Yorumla - 27 gü
Karşı cins, harbi cins...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Evet aynı fotoğrafta ki gibi bu yönde
10 Yorumla- 27 gü
İnsanları daha iyi tanımaya ve anlamaya başladım.
10 Yorumla - u27 gü
geçmiş ilişkim olmadı hiç
10 Yorumla Bir yoncayı sevmedik zaman edası olmadı
10 Yorumla- 27 gü
Aynı bu
12 Yorumla- 27 gü
Akıllandık mı dersin
- 27 gü
Herkes seçimini yapmakta özgür sonuçlarını kendisi yaşayacak derim
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmadı
10 YorumlaDuygularımı kullanmamayı
10 YorumlaHiç bir erkeğe guvenmemeyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkim olmadı.
10 Yorumla- 26 gü
Ne istediğini bilmek
10 Yorumla - 27 gü
Hepsi bir tecrübe
10 Yorumla Geçmiş ilişkilerim olmadı
00 Yorumla
Detaylı bilgi