İlişkinizi bitirirken karşı taraf “bana yaşattığın bütün güzel duygular için teşekkür ederim” deseydi ne düşünürdünüz?

Her ilişki kötü bitecek diye bir kural yok. Şartlar uyuşmaz, karakterler uyuşmaz, istekler uyuşmaz, duygular uyuşmaz.

Dikkat ediyorum kim ayrılsa ayrıldığı kişi için kötü sözler sarfediyor. Şöyledi veya şöylesin gibi suçlayıcı sözler kullanıyor. Hatayı kendinde hiç aramıyor.

Hep bir böyle; acı çektim, çok aşıktım, beni kullandı, bir mendil gibi silip kenara attı. 😄
Sanki dünyada bir acı çeken sensin. Ulan ben hayatımı, yaşadıklarımı anlatsam oturup ağlarsınız mk. 🤨 Sürekli bir demagoji içindesiniz.

Bide şöyle düşünün; yaşadığınız güzel duygular yok muydu? Onu görünce elini tutunca, konuşunca kalbiniz hızlı çarpmaya başlamadı mı veya yüzünüzde tebessüm oluşmadı mı? Hiç iyi, güzel duygular yaşamadınız mı?

Ben genelde böyle hissederim ve bunu söyleyecektim ama vazgeçtim. 😄Ezik görür diye düşündüm söylemedim. Ama içimden geçmiyor değildi yani.
İlişkinizi bitirirken karşı taraf “bana yaşattığın bütün güzel duygular için teşekkür ederim” deseydi ne düşünürdünüz?