https://www.youtube.com/watch?v=ktbg25wNSlQ
Ayrılmak üzere olduğunuz sevgi̇li̇ye son sözünüz ne olurdu?
https://www.youtube.com/watch?v=ktbg25wNSlQ
Konuşmaya, kırmaya, kavga etmeye gerek yok. Gidişlerim kavgalı olmaz. Sessizce giderim. Gitmek zahten çok büyük bir eylemdir. Dönüşü yoktur. Bu dünyadaki tüm sözlerden kavgalardan güçlüdür. Bir zamanlar sevdiğim insanı kırarak gitmem. Çirkinleşmeye gerek yok. Bensiz hayatında ona mutluluklar diler sessizce hiç söz etmeden giderim.
Maalesef benden bu kadar. Diğer üyeler konuştursun yaratıcılığını / küfürlerini vs.
Bol şanslar..
hhahahha helal valla :D
Yol paran var mı?
:))
Teşekkürler :D
Eğer öylesine bir kızla çıkmışsam * ol git derdim sevdiğim bir kızdan ayrılmışsam ona tekrar benim olacaksın felan derdim :D
bye bye hepiniz
Cevap
20Cevap
İçimdeki sana ilk ve son yazım. Benimkisi zaten en başından beri imkansız bir şeydi. Bunun için sana yazdığım son mektubu anlamsız keşkelerle süslemeyeceğim. Çünkü keskelerin kimseye bir yararı yok, bunu yaşayarak tecrübe ettim. Sana kendimide anlatmaya çalışmayacağım. Çünkü artık beni anlayabilmenin hiç bir anlamı kalmadı. Benimkisi bile bile lades demekti. Anlamsız bir ümidin peşinde sürüklenmekti. Anlıyorum şimdi bütün o aşk, sevgi, güzel günlerin yaşanacağı ümidi. Hepsi boş bir hayalden ibaretti.. oysa ben büyüdüm artık, boş hayallere hiç bir zaman gerçek olmayacak masallara inanacak yaşı çoktan geçtim. Yine de bu sevda benim çocukluğuma dair tek gerçeğimdi, hayatın kirlenmişliğine inat saf ve temiz kalan tek yanımdı. Bütün yalanlara ve oyunlara inat, bu sevdanın saflığı yıllarca tutunduğum tek dalımdı. Ama bir gün geliyor insan çocukluğundan ve çocukluğunun hatıralarından kopmak zorunda kalıyormuş. İşte bugün o gün. Bugün bütün çocukluğumu, aşkımı, anılarımı, o saf ve temiz duygularımı, o hiç var olmamış 'biz'e dair herşeyi arkamda bırakıyorum. Anlamsız bir hayat var önümde, çocukluğumun toz pembe bulutlarından uzak, önümü göremediğim karanlık ve sisli bir yolda yürüyorum. Ve sonumun nereye varacağını bilmiyorum. Keşke demeyeceğim demiştim ama senin de içinde duygu olmasını isterdim. Bende ki kadar olmasa da hic değilse içimi ısıtacak, yaralarımı saracak kadar. İnan yeterdi... Ama dedim ya, geri dönüşü olmayan şeylere hayıflanmak için artık çok geç. ikimizin de bambaşka hayatları var. Ya da en azından olmalı. Sen benim bazen annem, bazen çocuğum herzaman en iyi arkadaşım oldun yeri gelince sırdaşım. Yani dört mevsimi birden yaşattın bana. Ama ben bu dört mevsimin beşincisini ararken gerçek olan bu dört mevsimi uzaklara itmiş oldum. Çok çabaladın büyümüz bozulmasın hep en iyi arkadaş olarak kalalım diye. Bende çabaladım ama olmadı içimdeki senden ayrılamadım. Ayrılmaya çalıştıkça anladım ki gerçek aşkın satırları ordaymış. Herşeyi sevebilmeyi, olaylara tek boyuttan değilde bir kaç boyuttan bakabilmeyi, sinirlenince küsmek darılmak ayrılmak yerine kelimelerle sarılabilmeyi öğrendim. Bu yüzden bir yarımı hep öğrendiğim yerde bırakacak olsam da, bana kalan yarısıyla yaşayabilmeyi ve zor da olsa tek kanatla da uçabilmeyi öğrenmeliyim artık.
Ağzı bozuk manyağın teki olurdum yok kaldıramam sanırım onun gideceğini, biteceğini. Çirkinleştikçe çirkinleşirim. O öfkemin sebebi kabullenemiyor olmamdır, hazır olamayışımdandır. Ama içimdeki sevgi bitmişse eğer "başkalarıyla mutlu ol" gibisine dandik dandik cümleler kurardım sanırım.
Ayrılık o kadar b. ktan bir durumken ben nasıl güzel cümleler kurayım, yapamam. Sakinleşince üzerinden zaman geçince kendime gelir insan gibi hayatıma girdiği için teşekkür eder yoluma bakarım ama ayrılık anında hiç sanmıyorum anlayışlı, sakin olacağımı. Şimdi gayet mutluyum aklıma o türden cümleler gelmiyor valla:)
:)) Şaka maka bir yana," Senin için en çok üzüldüğüm şey ise, keşke tanımasaydım değil de, keşke tanıdığım gibi kalsaydın. Yazık." Böyle derdim herhalde :)
buda güzel l*n :D
böyle bir şey sanırım :D
güzel şarkı :D eskiler
bu saatten sonra belli sebepler olmadıkça ayrılmam. o zaman da iyi şeyler söylemem. çok büyük acılardan kaynaklı travmalar da ayrılığa sebep olabilir, onu düşünmek dahi istemiyorum.
Giderken susucaksin arkadasim susmak en büyük eziyettir gitmek zorunda biraktysa susmuyosanda güzel veda ediceksin kalp kirmicaksn son vedada olabilir Çünkü.
Haklısın, hem de sonuna kadar haklısın. Ama bu soruyu gerçek hayata lanse etme. Bak güncellemede bir link paylaştım onu izlersen istediğim yorum tarzı havasına girersin bence. Biraz daha mizahi ve yaratıcı giderli sözler cinsinden yorumlar bekliyorum. Sonuçta eğlencesine sorulmuş bir soru bu.
Ayrilmanin girgirimi olur la :D
Cok acimasizim ben ya sevmiyorum bu huyumu. Vede kinciyim. ve hic lafin altinda kalmam. ayy ne kötü bir insanmisim."" Ben sana bu kadar sabredebiliyorum. benden sonrakinin Allah yardimcisi olsun"" Derdim. tabii konudan konuya degisir.
Ama olay yokki ortadaaa. daha ne diyeyimm.
Ilk önce sevmiyosan ayrilabilirsin dogal bise derim. kizin adini ögrenirim. sonra ona söz vermissem. onlarin hic birini tutmadigimi onu kandirdigimi söylerim. bu kadarinin banada fazla gelecegini. baska birini sevmekle daha iyi yaptigini soylerim. herkes dengi dengine bana uymuyordun derim. o gider oyle. sonra kizi bulurm. bir ark olurum.. her yasadigimizi anlatirim. dün benden ayrildi felan derim. duygu somürursu.. cocugin sansi kalmaz. ise yarar bence
1) Gidene dur diyemem , giden gider zaten. Sevene sevme demem , seven sever zaten...👏👍💔🔥
2) Sevmek kim sen kimsin... Sen sadece sevgiyi bittiğinde öğrenirsin.👏👍💔🔥
3) Hani diyordun ya " en iyilerine layıksın" diye. İşte zaman her şeyi tek tek gösterdi. Şimdi ben sana diyorum " sen layığına , ben layığıma. Hadi Eyvallah..."👏👍💔🔥
Güzel söz hakedene , laf haketmeyene söylenir. Bu da son kıyağım olsun. Belki sonra lazım olur.📝😊😉
Hadi Eyvallah...✋
Sessizce cekip gidenlerden olurum kirip uzmem kimseyi
erkeğinde o.. olurmuş sayende onuda gördük dedim ne demek istiyosun dedi yanında kızı aradım şok oldu bitti :dD
küpemin tekini kaybettim kankanın yatağına baksana der giderim. Otursun düşünsün :D
ben gittikten sonra ilgilendirmez valla :D
arkadaşız yinede biliyorsun.. ihtiyacın olduğunda ara mutluka :)
neden ayrıldığımıza bağlı bir neden söyle ona göre
Bir abi vardi 90larda sarhoş köprüden atlayarak ölmenin moda olduğu zamanlarda. Polisler onu ikna etmeye çalisirken ağzinda sigarayla 'ben gidiyorum hadi eyvallah ' dedi ve atladi. Ölmüştü.
Benim için de bitmek ölmek.
'Ben gidiyorum hadi eyvallah '
Orasi oyle :)
Orda ben gitcem o arkadan bakanlar gibi saskoloz olcak ölüm yok ironi :D
Ben yapamıyorum katlanamıyorum sana ve kabaran egona ne uzatıcam nede döneceğim sıkıldım yoruldum böyle olması benide senide daha mutlu edicek emin ol hayatında mutluluklar ;)
düzeltmeyle süper olmuş malum otobüsteyiz herşeyi dank diye yazamıyoruz arkadaşım :D
aynen sırt çantamı eksik etmiyorum :)
Yeni sevgiline kullanma klavuzunu vermemi istermisin güzelim :)
Aynen öyle :)
Aman ayriliyorsam zaten bir boku vardır. Cenemi yorduguma degmez.
"Tartışmış, ayrı takılmaya başlamıştık. Tartışmamızın son sözünde o bana "defol git" demişti ben de ona "Bu sözünden sonra sen de s*ktir ol git bir daha karşıma çıkma" demiştim. Durun tabi ki bu son sözüm değildi :) Aradan 4 gün geçti aynı cafe de denk geldik. O kız arkadaşlarıyla ben erkek. Ben cafe ye gelmeden önce bir çocuğu bana çok benzetmiş. Sonra arkadaş olmuşlar. Kız arkadaşı geldi bana anlattı durumu böyle böyle diye. Yüzüne baktım eski kız arkadaşımın ve sonra telefonda bir şeyler yazmaya başladım Twit atıyordum o an " Duyduğuma göre etrafındakileri bana benzetmeye başlamışsın. Dikkat et, huyu benzemesin. Zira ikinci bir s*ktiri hazmedemeye bilirsin." Yazmıştım. Koca gün telefonum susmamıştı :)
Bir söz her insana koymaz. O yüzde kişiye göre değişir ne söyleyeceğin. Bu anlattığım hikaye 2-3 sene öncesinden bir hikaye. Etkiye tepki cinsinden yazmıştım olay sırasında yani. Hayatımdaki kişi sen olsaydın belki de senin farklı olduğunu, anlaşarak yol ayrılığına gideceğimi düşünürdüm. Ya da tam tersi olarak farklı tutumlar olurdu. Dediğim gibi karşındaki insanın kişiliği neyse ona layık bir tutum sergilersin.
Lanet olsun bu hayata lanet olsun bu sevgiye ben seni sevdim sen neden böyle yaptinn 😄😄
yolun açık olsun derim. laf, daha da uzarsa gaddara bağlarım.
hiç merak etme boşver :/
sana çıkma teklifi edıyorum hayatımdan çıkk asdfghjk
Gitmek bir eylemdir.
Unutmak ise kocaman bir devrim...
Filozof olduğumdandır ;)
Felsefe okuduğum için dedim
Yok yanlış algılamadım :)
Giden gitmiştir
Gittiği gün bitmiştir
Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...
Biz olamadık, benden sonraki ile bir ömür mutlu ol.
Aslında gitsen de ayrı olayacağız biliyorsun her zaman yanımda olacaksın ve en kötü anında yine ben geleceğim yardımına sadece haber vermen yeter derim
Güzel düşünceler bunlar çok hoş ama hayat pratiğinde gerçekleştirilmeyecek şeyler. Neyse bu ayrı bir konu. Bu soruda mizahi ve yaratıcı cevaplar bekliyorum. Fikir edinmen için güncelleme de paylaştığım videoyu izleye bilirsin. Gerçek hayat bakış açısıyla ciddiye alma yani ;)
Ben dedigim bir seyi yazdim sonra baristik bu olaya o tarz bakamiyorum malesef ☺
Canın sağ olsun. Gerçek hayat ve senin görüşün olarak değerlendirirsem yine söylüyorum o bakış açısıyla yeni biri ile ilişkiye başlayamazsın zaten. Kendimden örnek vereyim mesela biz bir ilişkiye başlamış olsak ben asla ve asla eski sevgilisi ile görüşmeye devam eden birisinin hayatında olmazdım. Kimse de olmak istemez diye düşünüyorum. Nitekim de öyle olmuş barışmışsınız tekrar. Allah mutlu etsin diyelim :) Yorumun için teşekkür ederim ;)
Benim yeni bir ilişkim olmazdi zatem 😊ona güvenerek dedim bir şey değil
Hayır sadece o benim ilk sevdiğim erkek ☺
Bir kere denedik gercekten cok berbatti 1 ay zaten dayanabildik ayrildiktan sonra delirmesin diye ise baslamisti bende oglen kalkip aksama kadar ders calisip yatiyordum dusunmemek icin fazla kotu oluyor biz kavga ettigimizde aksam saat 3 te dolastigi olurdu sikintidan kotu etkileniyoruz oyle olunca ayrilik olunca daha kotu ondan yasla ilgisi yok ikimizle ilgisi var sanirim
İlk olmasıyla ilgisi var inan bana. Dediğim gibi umarım ilk ve son olur. Ama olmazsa da yıkım gibi gözüken o olay aslında seni ruhu olgun, ne istediğini bilen bir bayan haline getirecek. İşte o zaman aklın ve kalbin aynı yolda olacak. Ve doğru kişinin kolay bulunmadığını, eski aşklarının heves ve çocukluk olduğunu, mantıktan tamamen uzak olduğunu anlayacaksın. Ve tecrübeli halinle sevince her şey çok başka olacak. Ama ne olursa olsun nasıl ki üniversite lise gibi, iş arkadaşı ortamın ünideki gibi olmuyorsa, duygusal olarak yaşadığın hiçbir şey ilki gibi olmaz. Sev, dolu dolu yaşa, yaşının renklerini yansıt hayatına ama her zaman bir tampon boşluğu bırak. Sana tek tavsiyem budur. ;)
Ben zaten olgun birisiyim cocuk degilim ki birini ilk sevmemin nedeni bu islerle cok alakali olmadigimdandir cok zorluk yasadik hala yasiyoruz o benim en kotu halimi gordu bende onun bunlar hic bir sekilde f etmez ikimiz icin de birbirimizi her sekilde kabullendik zaten yanlislarimizla veya dogrularimizla giderse veya ayrilirsak donmesini beklerim benim icin gecen zaman yas ne oldugum onemli degil onemli olan onunla yasamak onunla bir seyler yapmak bu onemli birini onun yerine koymam kendime de saygim var ona da onerin icin tesekkur ederim
Ders calisiyor rahatsiz edemem simdi yemegini yesin dersini calissin o bana der yazmam oyle sik bogaz etmem asla onu gelecegimiz daha onemli bir seyler yapalim ki hayallerimiz hayal olmasin gerceklessin:):)
neyi anlatayim ki normal boyle olmasi degil mi yani eskiden boyleydi en azindan bir seyi tamir ederlerdi kirildi diye atmazlardi:):) birazdan benimde ders calismam gerek :D
Ne oldu ki ablam yokta abim var :P
hey allahim askldjajsdljad bunu da gordum yok valla tanidik olursa napayim yonlendireyim mi
Yok akrabalarla iyi degilim pek zaten hepsi yasli sansina kus😀
rica ederim ben de tesekkur ederim kolay gelsin :))
La olummm sana kız mı var bu dünyada, git özür dile :)
Kimin gerçeği olursan ol, artık benim hayalim bile değilsin.
Bide "çayın bensiz hep acı olsun" var :)
Şimdilik bu kadar :)
Marsta hayat bulunmuş ben oraya gidiyorum... god byeee
Gitmek isteyene yolun açık olsun denir, kimsenin peşinden koşup kendini küçük düşürmek olmaz
Cok beceremem ama heralde...
İşte sana yakışanı yapıyorsun, şu an üzülüyorum ama birgün gelecek hayatımdan çıktığın için sana teşekkür edicem.
Söyleyemem bakma, sevgilim 3 hafta önce terj etti beni tek kelime edemedim
Valla bu zaman kadar hep alçakgönüllü oldum ama artik anladigim kadariyla alcakgonullu insanlarin onu pek acik olmuyor ayrilmak istiyorsa yol onun tutan yok gitsin.
masada unutulmuş çay gibi bıraktın ya beni kaynar kazanlarda kayna emi
Allah söyletmesin ya bu anı mı bekliyorsun napıyon
hahaaaa iyi bari favorilerinin arasına olsun o zaman :)
ya birden aklıma geldi öyle eğer yine aklıma gelirse yazarım :)
demekki buraya kadarmış. olmuyor. olamıyoruz. derim. ama ben haklıysam da sonuna kadar savunurum.
o diğilde kimse yaratıcı falan değilmiş sitede onu anlamış bulundum :D benim hiç sevgilim olmadı kanka o yüzden ne söylenir bilemiyorum , kusura bakma yani ;)
Her sona yaklaştıkça biraz daha gurur toplarım daha bir dik başlı :)
Hayir anladim
sona yaklaştığımizi yavas yavas anlarim ve böyle davanirim son olarak da 'Böyle olması gerekiyormuş' derim :)
O kadar fedakarlık yaptım ama değerini bilmedin şimdi * git derim ne dicem başka gitmek isteyene yol.
İzlemedim ya da nazım hikmetin sozuyle sen de artık herkes gibisin.. Dur bakiyim
Yalnız baya güldüm :) Cana geleceğine sana gelsin Sen de az mal değilsin
Ben almadım alan alsın tadını dedim :)
Türküler sevdamız usta :)
olmuo işte sende farkındasın. hoşcakal...
eger kotu şekılde bitmişsse ve haklı olan bensem agzıma gelenı soylerım hıc cekınmem
nabalım kufur mu edelım burada :) anla işte:)
Benim gibi seveni nah bulursun derim -.-
Yolun açık olsun derim galiba
ben farklı bır gönderme yapmak ıstıyorum
nefret edilesi bır karakterin var !!!
Sana bir engel çakim de gör dedim :D
Umarım mutlu olursun.
Onların üstüne laf söylenmez artık be yav.
Aynen öyle
Çıkarken kapıyı sağlam çek, tam kapanmıyor bazen.
ln bir 20 tl ateş et bari karşıya geçicem
Allah yolunu, bahtını açık etsin başka ne denir.
Özlersen geri gel bekliyor olacağım...
Hosca kal
Birbirimizi kotu hatirlamaya gerek yok, son gorusme kotu olmamali ( uzun sureli iyi anlarin cok. oldugu. iliskiler icin diyorum )
Kolay kolay birisi ile cikmam, olcer tartarm ona gore cikarim, ha yanlis hesap yapti isem k bakma olmuyor derim..
Aldatma olaylari. falan olursa da bilemiyorum dusunmek bile istemiyorum.. kotu olurdu onun icin Allah kimsenin basina vermesin ya..
beni unutma kendine iyi bak
Yolun acik olsun..
Hayatta başarılar derim defolup giderim.
Bana ulaşmaya çalışma. Seni mahvederim
Good bye.
SÜPER ÖTESI VIDEO hahah
Saçlarım dökülmeyecek omuzlarına, zaten sakallarının da yüzüme değme ihtimali yok. Başka gülüşler değmiş senin yüzüne, sen bence git artık...
Söyleyecek kimsem yok :D gelmesin öyle gidecek biri zaten
cinsel ilişki yaşadıkmı ona göre söylim
Hoşçakal...
:)))) illede sıradışı mı olmalı?
Mıh gibi bişey söylediğinde, karşında ki donup kalır veiçine oturur ama zamanla unutur... Hoşçakal dediğinde asla seni unutmaz... :
Bol san mutlu ol
yolun açık olsun
Sıktır gıt dövmeyeyim
Yaziklar olsun
Ben zaten hicbir sey demeden gittim hic beceremem boyle suslu laflari uzgunum:D
Hayir kacak oydu ben kovalamadim bitti :)
Bilmem bir nedeni yok gizli olmasa da fotografim yok zaten bir dahakine gizli olmadan cevaplarim:D
Hayirlisi ^^
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar