Plotoniğim sanırım yardım edin?

Arkadaşlar ben tam 23 Şubat 2019 da birine aşık oldum. Olay şöyle; o gün kar yağmıştı ve dışarıya çıkmıştık ve biz ilk defa sokakça kartopu savaşı falan yaptık ve babam da yanımdaydı. İşte babamı tanıyolar ama beni de abinin kızı olarak biliyo o. İşte kartopu atarken görüşürüz falan dedi koştuk falan ve o konuşmada geçen bir gülüş ve gözlerindeki samimiyet beni yedi bitirdi. Şu anda her gün balkondan onu izliyorum ama hiç konuşamadık her gün görüyorum aynı sokakta oturuyoruz işte bir ara şey oldu onlar futbol oynarken bir arkadaşı K... bak kim geliyo falan dediler ve ben orda gittim zaten. İşte şu anda onu her gördüğümde kalbime bir ateş basıyor ve ona platoniğim sanırım beni seviyor mu? Ne yapmalıyım ve beni tanıyıp tanımadığını bilmiyorum sima olarak biliyo ama nasıl tanışabilirim yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
bir de ben sokağa çıktığımda onlar bizim evin ordan geçerken bir arkadaşı ilk zamanlarda böyle olur kardeşim falan diyip geçtiler atkadaşı bana bakarak söyledi. Ben de onları görmezden gelip telefonla oynuyodum.
Plotoniğim sanırım yardım edin?