Sımdı ben saglık meslek lisesi'nde son sınıf staj yapıyordum ve yks senemdı ben çalışmaya basladım ama kesınlıkle verım alamadım olmuyordu çünkü hem staj çok yorucu yoğun du hem ders staj okul proje sınav çok yoruyordu benı neyse ben yks bıraktım artık geçekten olmuyordu sonra gıttım dedımkı mevzuna bırakacam dershaneye gıdecektım kütüphaneye sonra evde de çalışcaktım böyle ayarladım sonra birgün hoca yanıma geldi dedıkı sen okul 1. olabılırsın ama tam belli degıl ben şaşırdım çünkü ilk 3 e gırermıyım acaba derken 1. olabılırdım ama ben genelde derslerıme sınavlarıma okulun özen gösteren bırıyımdır neyse ben 1. Oldum çıktım birinci sonra yks 1 hafta önce bana okul 1. Yks de şöyle büyük avantajı var dedıler tabı ben şok 1 hafta kalmıs yks ye bundan yenı haberım oluyor ve iş işten geçmişti ben yks girdim düşük aldım ve 1. Rağmen mevzuna bırakmayı tercih edicektim ama hocalarım ile konustum ve bu elındekı fırsatı bır kenara ıtemezsın bu senın ıcın avantaj dır dedıler ve ben tercih yaptım 2 yıllık saglık bölümlerini, planlamıstım 2 yıllık önlisans okurum dgs ile hemşirelige geçiş yaparım dıye hem şu yönden mantıklı buldum bız sağlık meslek olduğumuz ıcın bız genelde sağlık dersleri görüyorduk yanı ben hemşirelige geçersem uyum süreci yasamıcaktım çünkü 4 yıl yoğun bır sekılde gördum ben bunları neyse sonra tercih verdım güzel bır üniversitede fizyoterapi çıktı ve bana göre bır bölüm hıc değildi çünkü yanlıs anlamayın ben eglenceli tempolu böyle heyecanlı bır bölüm istiyordum ama fizyoterapi gerçekten bana sıkıcı geldı hıc bana göre değildi sonra bunun üstüne dgs zor geçiş yapman çok zor olur sınav çok zor dıye duydum tam korktum ve caresızdım ama tercih verdim gıtmek zorundayım gıtmesem 1. Verdiği avantaj ve o güzel üni gıdecek hemde kendi şehrim çıktı üstüne gıtmezsem obp kırılcak benım obp de iyi bır puan ve mecbur ben net gıdecem ama bölümü sevmedım sevemiyorum bir yerden şey duydum işte üni müdür ile konuşursan senı boş 2 yıllık bır saglık bölümüne alabilir bölümünün düşüğüne alabilir dıye ama ıhtımal vermedım ben şu şeyden pek umudum yok zaten neyse ben gerçekten bölümü sevemedım çünkü bana ılgı çekici gelmıyor ama gıtmek zorundayım ve şimdide dgs çok zor dıye çıktı basıma off gerçekten şu an çok kafam karışık lütfen bır fıkır verın😞
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum ve içinde bulunduğun durumu hayal edebiliyorum. Öncelikle, sahip olduğun başarılar ve gayretin için seni tebrik ederim. Bu süreçte yaşadığın karmaşıklığı ve belirsizliği anlamak çok önemli.
Fizyoterapi bölümü seni cezbetmiyorsa ve DGS'ye geçiş konusunda endişelerin varsa, üniversitende bölüm değişikliği yapma imkanını araştırmak iyi bir fikir olabilir. Ancak, bu durumda da net bir cevap alana kadar sabırlı olman gerektiğini unutma.
Eğer içinden gelen ses, tamamen başka bir alana yönelmekse, bu da bir seçenek olabilir. Ancak, bu durumda OBP'nin düşeceğini göz önünde bulundurmalısın. Kariyer yolculuğunda yapacağın her seçim senin için bir öğrenme fırsatı olacaktır.
Önemli olan, ne yaparsan yap, kendine ve yeteneklerine güvenmen. Senin potansiyelin çok yüksek ve ne yapmak istediğine kalbinle karar verirsen, başaracağına eminim. Adım adım gitmeli ve belki de bu süreçte profesyonel bir kariyer danışmanından yardım almayı düşünebilirsin. Umarım seni rahatlatabilmişimdir, sevgili dostum. Unutma, hayat bir yolculuktur ve her adımında yeni fırsatlar seni bekler. 🌟💪