Cok çaresizim yardım edin lütfen?

Sımdı ben saglık meslek lisesi'nde son sınıf staj yapıyordum ve yks senemdı ben çalışmaya basladım ama kesınlıkle verım alamadım olmuyordu çünkü hem staj çok yorucu yoğun du hem ders staj okul proje sınav çok yoruyordu benı neyse ben yks bıraktım artık geçekten olmuyordu sonra gıttım dedımkı mevzuna bırakacam dershaneye gıdecektım kütüphaneye sonra evde de çalışcaktım böyle ayarladım sonra birgün hoca yanıma geldi dedıkı sen okul 1. olabılırsın ama tam belli degıl ben şaşırdım çünkü ilk 3 e gırermıyım acaba derken 1. olabılırdım ama ben genelde derslerıme sınavlarıma okulun özen gösteren bırıyımdır neyse ben 1. Oldum çıktım birinci sonra yks 1 hafta önce bana okul 1. Yks de şöyle büyük avantajı var dedıler tabı ben şok 1 hafta kalmıs yks ye bundan yenı haberım oluyor ve iş işten geçmişti ben yks girdim düşük aldım ve 1. Rağmen mevzuna bırakmayı tercih edicektim ama hocalarım ile konustum ve bu elındekı fırsatı bır kenara ıtemezsın bu senın ıcın avantaj dır dedıler ve ben tercih yaptım 2 yıllık saglık bölümlerini, planlamıstım 2 yıllık önlisans okurum dgs ile hemşirelige geçiş yaparım dıye hem şu yönden mantıklı buldum bız sağlık meslek olduğumuz ıcın bız genelde sağlık dersleri görüyorduk yanı ben hemşirelige geçersem uyum süreci yasamıcaktım çünkü 4 yıl yoğun bır sekılde gördum ben bunları neyse sonra tercih verdım güzel bır üniversitede fizyoterapi çıktı ve bana göre bır bölüm hıc değildi çünkü yanlıs anlamayın ben eglenceli tempolu böyle heyecanlı bır bölüm istiyordum ama fizyoterapi gerçekten bana sıkıcı geldı hıc bana göre değildi sonra bunun üstüne dgs zor geçiş yapman çok zor olur sınav çok zor dıye duydum tam korktum ve caresızdım ama tercih verdim gıtmek zorundayım gıtmesem 1. Verdiği avantaj ve o güzel üni gıdecek hemde kendi şehrim çıktı üstüne gıtmezsem obp kırılcak benım obp de iyi bır puan ve mecbur ben net gıdecem ama bölümü sevmedım sevemiyorum bir yerden şey duydum işte üni müdür ile konuşursan senı boş 2 yıllık bır saglık bölümüne alabilir bölümünün düşüğüne alabilir dıye ama ıhtımal vermedım ben şu şeyden pek umudum yok zaten neyse ben gerçekten bölümü sevemedım çünkü bana ılgı çekici gelmıyor ama gıtmek zorundayım ve şimdide dgs çok zor dıye çıktı basıma off gerçekten şu an çok kafam karışık lütfen bır fıkır verın😞

Cok çaresizim yardım edin lütfen?