Tarotla ilgili yardım eder misiniz lütfen?

Öncelikle herkese iyi günler. Benim bir sorum olacaktı. Geçenlerde bir kafede kahve falıma ve tarot falıma baktırdım ve o gün bugündür tarota bir anda ilgi duymaya başladım. Sürekli zihnimi işgal ediyor, beni al diyor. Bende daha dün akşam sipariş ettim hemen. Fal baktırdıktan 1 gün sonra sipariş ettim. bir enerji hissediyorum, tanımlayamıyorum size. Bazı arkadaşlarım "senin tanışma vaktin gelmiş. Sende özel yetenekler var ve seni çekiyor olabilir" dediler. Fakat benim fal bakma gibi bir geçmişim yok, yani hiç denemedim. Fakat kahve falında bir kere annemin falına bakmaya çalıştım fakat sadece sallıyordum 😂. Acaba tarot yetenek ister mi? Özel bir yetenek? Eğer yetenekse sonradan da gelebilir mi yoksa doğuştan gelen bir yetenek mi? Yetenek gerekiyorsa normal bir tarot falı bakan doğru şeyler söyleyemez mi? Yanlış mı çıkar? Lütfen yardım eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten bu işle uğraşmış, uğraşan veyahut uzun zamandır araştırma yapan kişilerin yorumları benim için çok önemli. Fikirleriniz, düsünceleriniz nelerdir. Benim için bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? :)
Tarotla ilgili yardım eder misiniz lütfen?