Derdime yardımcı olur musunuz?

bir sınav öğrencisiyim ama annemle sürekli kavga ediyoruz. annem benim çok başarılı olmamı istiyor bende başarılı olmak için çabalıyorum. tabi benimde dikkat bozukluğu yeni nesil matematikten korku ve kaygım var. sınav anında aşırı stres oluyorum. annem benim başardığım şeyleri görmüyor. son denemelerde stresimi az da olsa yenmeyi başardım.

Ben programsız ilerlemeyen bir öğrenciyim eğer o günümü programlamazsam o gün benim için boş geçer. geçen gün saat öğlen 12.15 civarı dersin başına oturdum 12.30 da annemin yanına programımı göstermeye gittim. annem sen bunca zamandır bununla mı uğraştın diye bana bağırdı. ben açıklayamaya çalıştım annem cevap verme dedi. üzerine babam da beni hiç dinlemeden hemen annemin tarafını tuttu açıklama yapmama bile izin vermediler. Annem eğer o anda bir şey isterse ve o annemin istediği gibi olmazsa günümüz boka döner. zaten anneme göre tek haklı var o da kendisi diğerleri onun için bir çöp parçası bile değil. bana hep 'ben empati kurarım' diyor ama ben hiç inanmıyorum bir kere eğer empati kursaydı hep kendini haklı görmezdi. kendi hatalarını kabul etmiyor.

Derdime yardımcı olur musunuz?