Seriii yardımm lütfennnn?

Çok aşık olduğum çocuk var onun için tam 1.5 senedir elimden gelen her şeyi yaptım ben 18 o ise 26 yaşında aramızda epey yaş farkı var durumu benimkine oranla kötü maddiyata asla önem veren biri değilim ama kendisi mezhepi dert eden biri uyuşmadığı için bana çekinerek yaklaşıyor ciddi bir sey düşündüğünü sanmıyorum benle ilgili her zaman ilk adımı ben attım ama beni hep tersledi bir daha bana yazma arama dedi bende rahatsız etmemek icin hic yazmiyordum durumu kötü oldugu icin hastaligindan kaynakli ilaclari alamiyor ve eski kiyafetle geziyordu ona bir sürü şey alıp zamaninda kargoyla göndermistim benden olduğunu belirtmeden şimdi ise o kişi ilk defa bana kendj doğum gününde adım attı beni eve çağırdı kahve yapmayi bilmiyorum gel sohbet edelim vs diye ama sarhos oldugunu bildigim icin ve gece gec saat oldugundan gitmedim ertesi gün ise ben yazdim nasilsin diye iyiyim dedikten sonra daha cevap vermedi sonra aradan 2 3 ay geçti konusmak icin aradim kibar dille musait degilim diyip beni engelledi cok agrima gitti wp den yazdım olmaz deyip durdu ısrar etmedim unutmaya calistim ama yilbasinda iki defa kendisi aradi acmadim simdi de tekrar yazdi görüşelim diye ama hep gec saatlerde bunu diyor ben gene hayır dedim ama çok seviyorum cevresel faktorlerden dolayı reddettim sorun yasamamak icin simdi ise ben reddedince wp den geri engelledi ama yilbasinda aradiginda acmadigim icin engellemisti bunda tekrar kaldirmisti yazdiktan sonra bir daha engelledi bana en son dedigi sey ise ben sana yazmadim sende bana cevap vermedim oldu bu kisi komsumuz sizce ne yapmam lazım

Seriii yardımm lütfennnn?