Evliyim 3 yıldır ve 3 aylık bir ilişkiye başladım ve sevdigim adamla çok mutluyum eşim beni defalarca aldattı nişanlı iken bile beni aldatmış ve artik eşimi sevmiyorum boşanmak istiyorum ama ailemin izin vermeyeceğini biliyorum sevdiğim adama güveniyorum ve o da boşan diyor eskiden eşim beni aldatırken boşanamadım ailem yine karşı cıktı bana ve eşimle 8 yıllık beraberliğimiz var ama artık yoruldum karı-koca değiliz evde bir ev arkadaşı gibi olduk bir senedir ne yapmalıyım cok yoruldum dusunmekten ve eşim de rütbeli bir asker çok korkuyorum o beni sürekli aldattı istemesemde affetmek zorunda kaldim 😞
Cevabın nedir?
Boşan neyden korkuyorsun. Ben askerlerin içinde büyüdüm gayette temiz insanlar. Burda rütbeli asker diye de kotuleyemezsin. Sicili bozulmasın diye daha da dikkatli olurlar hatta. O aldattı diye sendemi aldatmalisin. Kocana saygı duymuyorsun anladıkta kendine de mi saygın yok. Yasak ilişkiye ne kadar meraklısınız. Ailen boşansan sokakta bırakmaz di emin ol. Ama başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince durum dahada kötü olacak. Sana kolay gelsin kocanada söyle eve çağırın sevgililerinizi takılın hep birlikte. Grup yaparsınız arada da.
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIAilen niye karışıyor senin hayattına ya da bir başkası? Sen niye izin veriyorsun. şu an boşanmazsan karışmaya devam ederler kendine büyük saygisizlik ediyorsun. Aldatan birini hala istediklerine gore senin iyiliğini düşündüklerini de sanmıyorum açıkcasi. Boşanma davasınu ać ve kim ne derse desin umursama. Dünyaya birdefa geliyorsun. Bu günah değil, asıl günahı kendine yıllarca yapıyorsun aldatılan bir kadın olarak kendi kişiliğini zedeliyorsun o canavarın yaninda durarak. Değiştir kendini tek diyeceğim bu.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Boşanma zamanın gelmiş. Ama genel olarak aldatma içeren evliliklerde aldatan kişi birlikte olduğu kişiler ile %90 oranında ayrılıyor. Yani çoğu insan eşlerini boku bokuna aldatıyor. Sen benim durumum farklı diyeceksin ama bu %90 olarak ayırlan kesimin %97 si özel birşeyin parçası olduklarını sandıklarını söylemiş. Ayrılınca kazın ayağı öyle çıkmamış. Bunu uzmanlar imkansız aşk sendromu olarak değerlendiriyor. Ama boşan ikinizin arasındaki saygı bitmiş.
02 Yorumla
1. Yaptığın doğru bişey değil, eşin seni defalarca aldattı diye aynı süreçi sende yaşayamazsın.
2. Birinden hoşlanmış bişeylere başlamış olabilirsin ama bunun ortaya çıkma olasılığında karşılaşacağın tepkileri düşünmelisin.
3. Son olaraktan eğer konular bu kadar arap saçına döndüyse ve içinden çıkılmayacak bir durumdaysa en mantıklısı bir avukat ile görüşerek boşanmak en mantıklı seçimdir.
Yeryüzünde dilediğin her şey gönlünce olsun.01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne demek ailem kabul etmiyor? Nasıl bir aile bu? Sen boşanmak istiyorsan buna kimse müdahale edemez, karışamaz. Sen eğer boşanmak istiyrosan boşanacaksın. Evliyken başkalarıyla görüşmen asla doğru değil. Bunun vebalini nasıl kaldıracaksın? Bu konuda aileni dinleme. Boşan. Evliyken başkasıyla olma sakın!!!
00 Yorumla
+1 yılSırf sizin gibi örnekler yüzünden evlenmiyorum evlenemiyorum. Neden o pislik herif kocanın maaşına parasına kıyıp bir uzman terapist ile sorunlarını çözmeye çalışmıyorsun. Burda herkesi evlilikten soğuttunuz zalımsınız zalımlar. 👎😡
11 YorumlaSöylenecek kelime yok pek fazla senin ondan ne farkın kaldı madem boşanıp ne yapıyorsan yapsaydın
17 Yorumlaailene danışacağın bişey değil bu evlilik senin evliliğin karar senin kararın
12 Yorumla- +1 yıl
öyle olmak zorunda sürekli aldatılan onlar değil ve seni istemediğin bir evliliğe zorlayamazlar. saygı duymak zorundalar. ha destek vermemelerinden mi korkuyosun? güçlü olmak zorundasın. özgürlüğün için savaş. gerekirse tek destekçin kendin ol gerekirse gecelere kadar çalış. ama özgürlüğünü kimsenin eline verme
o da yapmış sen de yap ne olacak o zaten sadık değilmiş vicdan azabı çekmemelisin.
04 YorumlaAffetmeyecektin. Affetmedim ama sana katlanıyorum dicektin. İkisinin arasında dağlar kadar fark var.
06 Yorumla
+1 yılYa katlanacaksın ya da otoriteni oturtacaksın. Ben başka bir seçenek göremiyorum.
01 YorumlaEşinle oturup adam akıllı konusacaksın ortak yolu bulup çözüme kavuşacaksınız
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ona anlaşarak boşanmak istediğini söyle. Çocuk var mı? Yaşlarınız kaç
04 YorumlaAhlaksızlik diz boyu birde kısasa kısas yapıyorlar çok normal bir şeymiş gibi Allah kimseyi sizin gibilerin durumuna düşürmesin.
15 Yorumla
+1 yılAyrilacaksin bosanacaksin hangi taraf agir basiyorsa ona gideceksin yaptigin cok itici basina is alirsin cocuk oyuncagi deyil
05 Yorumla- +1 yıl
Baska caren yok bir an once bunu yap
- +1 yıl
Sevdiginle s ex yapiyormusun
- +1 yıl
tamam
galiba boyle surecek iliskiniz birseylere dur demeniz lazim
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilene Ne ki artık özgür bir birey olarak tabiki bosanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin de ondan farkı yok
018 Yorumla- +1 yıl
Aşık olmamissin iki ilgi gostermis tav olmuşsun kocanla konus s evgilinden ayril
- +1 yıl
Ilgiye açsın açık açık konus sana ilgi göstermesini iste. Bittmisse boşanmak istediğini soyle
- +1 yıl
Ablacim sen ayrılmak mi istiyorsun yoksa seninle ilgilenmesini mi hangisi ona göre konusacam? Bu arada nasipse seneye askeri okuldayim bende kendimden 15 yas büyük hocama aşıktım neyse sen soruma cevap ver
- +1 yıl
Rütbesi ne? Aldatma nedeni ne?
- +1 yıl
😂😂rütbe diyince bisey sandım ablacim onların burnu havada olur.
- +1 yıl
Üniformayı kullanıyor başka bişey değil
- +1 yıl
Uzmanlar öyle üniformayı kullanır kiz tavlar yatar emin ol içinden keşke evlenmeseydim diyor. Cinsel hayatınız yok gliba çocuk olmadigina göre
- +1 yıl
Benden ayrılmak istiyormusun diye şöyle öyle bir kıvama getirki ailen onun boşanmak istiyor bilsin
- +1 yıl
Ailene soylesen ne der onun seni aldatmasina
- +1 yıl
Uzuldum. kocan olacak adamda beyinsiz 24 yaşında karısı var. Zaman en iyi ilactir.
+1 yılSevdiğin adamı al yurt dışına kaç
02 Yorumla- +1 yıl
ya da şey de ben lezbiyenim uzun zamandır kızlardan ilgi duyuyorum sen üzülme diye söylemek istemedim boşanmak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 rakamini sewiyosun galiba😂
01 Yorumla Mutsuzluhun ilgisizlihin sonuclari iste sanirim
02 YorumlaO ahlaksız kocan dan ayrıl
011 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Boşan ikinize de yazik
01 Yorumla
+1 yılO zaman boşanın kurtul
02 Yorumla- +1 yıl
Yani zorla mı olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 27,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaç.
010 Yorumla- +1 yıl
Lan ya 😂
- +1 yıl
Şimdi senin yaptığını ailen duysa ne yapar
- +1 yıl
@Blackman77 Şşşşt 😋
- +1 yıl
tamam sen de herşeyi geride bırak ve kaç
- +1 yıl
Ver lan git ver. Ver de kurtulalım
- +1 yıl
Nee
+1 yılgtnü duvara ver kaç
01 YorumlaBoşan
03 Yorumla
+1 yılKesin aldatmıştır.
01 Yorumla
+1 yılboşan bitsin
10 YorumlaMidem bulandi
018 YorumlaBoşan
00 YorumlaPsikologa git
00 Yorumla
+1 yılBoşan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan.
01 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ve baskasini seviyorum biliyorum günah ama yapamıyorum artik yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne