İçimi dökmeye ihtiyacım var?

Evet içimi dökmeye ihtiyacım var. şu an çevremdeki birine anlatabilecek kadar güçlü ve iyi hissetmiyorum kendimi. O yüzden tüm samimiyetimle size anlatacağım. Biraz uzun olacak kusura bakmayın.
Size birinden bahsedeceğim. 4-5 ay oldu sanırım, tanışalı, konuşalı. Hayatta kimseyi bu kadar sevmedim. Bu tek bir basit cümle ama ben ağlamadan kuramıyorum bunu. Duygularımız karşılıklı. Ama problemli bir yanı var. Fazla sinirli, fazla kıskanç. İlk yanlışımda delirip silip atmalara kalktı hep. Sinirli diye, benim de hatam var diye tüm ağır laflarına rağmen alttan aldım hep. Birkaç saat sonra sakinleşip geri geldi, devam ettik. Ve bugün.
Bugün yine ben de ufak bir hata yaptım ona karşı ama kötü bir niyeyim yoktu. Ama bugün, her zamankinden daha ağır konuştu. Küfürler, hakaretler... Bunu yazmak, söylemek kolay değil benim için. Bu sefer aynı tepkiyi vermedim. Git napıyosan yap dedim, nasıl istiyosan öyle olsun dedim. O beni whatsaptan sildi, ben onu instagramdan sildim falan...

Tüm bu hikayede bana tuhaf gelen bir şey var. Ben önceden çok büyük konuştum galiba. Bir yerlerde asla dedim. O kadar çok seviyorum ki tüm ağır laflarına rağmen defalarca affettim. Bir yandan benim için dünyayı yakabileceğini gördüğüm bir adam, bir yandan da egosu gururu benden daha önemli. İlk hatamda silip atıyor, sevdiği kıza hakaret edebiliyor, küfür edebiliyor.
Bu sefer aynı tepkiyi vermedim ama kalbimde de bitiremiyorum. Olur mu bilmiyorum da, şimdi pişman olup gelirse istemiyorum git demek istiyorum. Kalbime söz geçiremiyorum. Hayatında sorunları var, sinirli olmasının sebepleri var, pişman olduğunda yelkenleri suya indiriyorum, onun için de üzülüyorum. Ama ne olursa olsun insan sevdiği kıza nasıl hakaret eder, küfür eder?
Ben bana hakaret eden, küfür eden bir adamı nasıl sevebilirim? Kendime inanamadığım nokta tam bura işte. Gururumu hiç bu kadar ayak altına almamıştım. Diyorum ya, çok büyük konuşmuşum.

Şimdi siz söyleyin, ne yapayım, neden bu haldeyim? Özellikle erkeklerden fikir bekliyorum. Sizin bakış açınızla yorumunuzu, tavsiyenizi merak ediyorum.
İçimi dökmeye ihtiyacım var?