Diğer İçimi dökmeye ihtiyacım var? Kıraçdinleyin Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok doluyum. Nasıl geçer bu his? Güncellemeler+1 yıl Anlatsam da dinlemek için dinliyor insanlar. Sırf merak ettikleri için. Umursadıkları yok. İçimi dökmeye ihtiyacım var? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Bol bol yorum yap benim son 1 saattir yaptığım gibi daldan dala daldan dala 🤣 0 2 Yorumla Kıraçdinleyin +1 yıl Keşke geçse öyle Yorumla varrohincco +1 yıl Başka türlü dindirmenin yolu yok inan buna gerçekten tek çaresi bu dene bak göreceksin Yorumla
EfendiBiri90 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Soru detayına dökseydiniz içinizi. Uyuyun sabah kalkınca geçer. 0 1 Yorumla Kıraçdinleyin +1 yıl Anlatamam ki öyle herkese Yorumla
carismaaa Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İçini döneceksin. Bir düşün bu bir arkadaş dost olabilir.. dök içini rahatla :) 0 7 Yorumla carismaaa +1 yıl Sen insanlarin çözüm olmasını istiyorsun o zamn dinlemek yetersiz kaliyor Yorumla Kıraçdinleyin +1 yıl Aslında hayır ama ben uzun uzun anlattıktan sonra zor durum diyip geçmeleri de ağrıma gidiyor Yorumla carismaaa +1 yıl Zor mu durum :) Yorumla Kıraçdinleyin +1 yıl Evet. Yorumla carismaaa +1 yıl Bak dinleyecek onlarca erkek var.. amaç anlatmak ise.. bence genele az problemden. Ahsetmelisinki çözüm odaklı gidelim Yorumla Kıraçdinleyin +1 yıl Ben karşımdakinin dinlemek istemediğini veya empati kuramadığını hissettikten sonra anlat demesi bir şey ifade etmiyor ki Yorumla carismaaa +1 yıl Şimdi konu sevgilin eski sevgilin felandir o yüzden karşı taraf dinle. ede kopukluk yaşayabilir. Başka konular ise bilemem Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Belki de çare olacak dertlerine seni içini rahatlatacak biri vardır kim bilir 0 0 Yorumla
ÇekirdekvsFilm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok tembel ve üşengeçim ne yapmam gerektiğini düşünmeye bile üşeniyorum 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Konusarak dinleyerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bol bol yorum yap benim son 1 saattir yaptığım gibi daldan dala daldan dala 🤣
Keşke geçse öyle
Başka türlü dindirmenin yolu yok inan buna gerçekten tek çaresi bu dene bak göreceksin
Soru detayına dökseydiniz içinizi. Uyuyun sabah kalkınca geçer.
Anlatamam ki öyle herkese
İçini döneceksin. Bir düşün bu bir arkadaş dost olabilir.. dök içini rahatla :)
Sen insanlarin çözüm olmasını istiyorsun o zamn dinlemek yetersiz kaliyor
Aslında hayır ama ben uzun uzun anlattıktan sonra zor durum diyip geçmeleri de ağrıma gidiyor
Zor mu durum :)
Evet.
Bak dinleyecek onlarca erkek var.. amaç anlatmak ise.. bence genele az problemden. Ahsetmelisinki çözüm odaklı gidelim
Ben karşımdakinin dinlemek istemediğini veya empati kuramadığını hissettikten sonra anlat demesi bir şey ifade etmiyor ki
Şimdi konu sevgilin eski sevgilin felandir o yüzden karşı taraf dinle. ede kopukluk yaşayabilir. Başka konular ise bilemem
Belki de çare olacak dertlerine seni içini rahatlatacak biri vardır kim bilir
Çok tembel ve üşengeçim ne yapmam gerektiğini düşünmeye bile üşeniyorum
Dinlerim sizi sevseve
Gel anlat ablana dhdh
Anlat bana yaz dinlerim
Neyin var minik kuş :D
Birine içini dökerek bence
Anlat bakalım
Hayirdir
Anlat kanka ne oldu?
Konusarak dinleyerek
Ayniyim aglasam aglayamam cok doluyum