Buradan yazmak ve oturmak yüz yüze gelmek çok farklı. Senden etkilenemedim dedi. Kendimi çok kötü çok çirkin hissediyorum. Ne yapıcam bilmiyorum bir anda özgüvenim eksildi😔
Cevabın nedir?
Demek ki sohbetinle onu etkileyememişsin. Ortak hassasiyetleriniz yeteri kadar cinsiyetin önüne göçememiş onun için. 3 ay sadece instagramdan flörtleştiğim biriyle buluştum. Bizde bir cacık değiliz ama etkilenmedim. Ama bu bende sohbeti bitirmeye yönelik bir şey oluşturmadı. Aklını çok seviyordum. Sohbetini ve ortak kültürümüzü. Yani sana diyeceğim kendini dış görünüm olarak hor görme ve hayatı zindan etme. Sadece kalbin kalbine dokunmamış. Sohbetin, kültürün onu sana bağlamamış. O da sende tutunacak bir güzellik kalınca onuda yeterli bulmayınca böyle bir karar almış. Yani sen beklediği güzellikte olsaydın da bu diğer etkenlerin sıfırlığı ve sadece senin güzelliğine sarılması sonucu başlayacak birliktelikte pek sürmezdi. O yüzden üzüleceğin hiç bir şey yok :D sadece zaman, zaman her şeyi çözer :D Allah'a emanet.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılO beğenmez ben beğenirim, kimi akla ve kalbe kimi de duruşa endama bakar. Önemli olan yüzleşecek cesareti gösterip bir birinize fırsat vermenizdir. Sanal deyip geçmeyin. İnan ki gerçek hayattan farksızdır ve hatta daha anlamlı ve derindir. Sadece süreci iyi yönetmek lazım. Şeffaf olmalı, cesur ve niyeti ap açık olmalı, kendimizi olduğumuz gibi, yalansız, tas tamam tanıtmalıyız. Güncel resimler kullanmalı, videolu görüşmeler yapmalı, en ufak şüpheye ve hayal kırıklıklarına sebep olmamalıdır. Üzülme ve yola devam. Demek ki kör ve sağırmış...
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBence konu senin görünüşün değil karsindakinin beklentisinin everest olması 😐 Bırak kardeşim ya üzme kendini seni her halinle sevecek istediğin birisi olacaktır boyleleri için özgüvenini aşağı çekme aksine ben kendimi beğeniyorum ve güveniyorum tavrında ol umursama derim 😉 Ben de dış görünüş olarak çok iyiyim ama reddettigim bı çocuk bana güzel değilsin bilmemnne yazdı umursadim mi hayır çünkü kuyruk acısı vardı benim ozguvenimi aşağı çekip kendine mecbur etmek istiyordu yermiyim yemem 😂onun için bence bidaha konuşursan açıkçası ben de seni samimi bulamadım de bırak o düşünsün 😉
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenin sarsılmamalı. Burada özgüvene darbe vuracak bir durum yok. Çünkü buradaki durum hislerle alakalı. Sen dünya güzeli veya dünyanın en komik konuşkan kişisi bile olsan o his oluşmayabilir. Normal. Demek ki hayatında olması gereken kişi o değilmiş diye düşün ve kafana takma
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
78Cevap
+1 yılMerhaba,
Bu çok normal bir şey. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değildir. Sıkma canını üzülme. Hiç kimse senden daha değerli değildir. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Olursa olur olmazsa olmaz. Rahat ol. Tip fizik zaten geçici şahsen tipe fiziğe bakan ile işim olmaz...00 YorumlaBeğenmedi beğenmedi dünyanın sonu mu? Demek ki nasip değildi demek ki kişiliksiz biriymiş ki rabbim seni ondan korudu. Demek ki çıkarlarına ters düşmüşsün ki seni istemedi. Senin güzelliğin ile alakalı değil olay o kişinin karaktersizliği ve farklı arayışlarıyla alakalı bir kişi üzerine kurulu değil bu dünya unutma seni seven kaşın gözün güzelliğin için sevmesin görebiliyorsa yüreğindeki güzellikler için sevsin ki inanıyorum o da bir gün karşına çıkacaktır
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmada bizim erkekler öyledir. Güzel kız çirkin erkeğe bakar, bizim çirkin erkekler en mükemmelini ister , çirkin görse kezban der. Kendini mükemmel sanan yaprak kafalılar var.. Bende onlara burdan mesaj gönderim kardeşim , Onların dua ettiklerine ben yol veriyorum
10 Yorumla"Instagram"da fotoğraflarını görmedi mi ki?
Herkesin beğenenleri ve beğenmeyeleri var
seni beğenebilecek de binlerce insan var ve
onlar arasında tanışabileceğin yüzlercesi
elindekilerle mutlu olmayı öğren ve bakımlı ol
spor yap, böylece özgüvenin de gelişecektir.00 Yorumla
+1 yılKendisi manken miymiş? Ya Allah aşkına boş işleri takmayın kafanıza bugün arkadaşımın sevgilisi askerde ağır yaralanmış çatışmada.
Küçük çocuklar var hastanede yatan.
Anası babası toprak olan var.
Ülkenin gidişatı berbat.
Yapma genç yaşta kendini salma.
Türk kızları olarak artık duygusal prenses modundan çıkmalıyız.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama ya, beğenmezse beğenmesin. Bu senin çirkin olduğunu kanıtlamaz. Ben de buradan biriyle buluşmuştum ama beni beğenmedi beyefendi :D Ama özgüvenimi falan yitirmedim. Ben çirkin değilim ki, onun güzellik beklentisi fazla. :D Ayrıca da mutlu olmak için esas gerekli şey nedir? Bilmiyor.
O kendini biliyor :D Hala konuşuyoruz arkadaşça..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki çirkinsin anlamında söylememiştir konusma tarzın hal ve tavırlarında hosuna gitmemiş olabilir ben yaşadım bunu. Görüştügümde karsı taraftan etkılenmedım ama tipiyle alakalı değil tamamen hal ve tavırlar itici gelmişti. Çok çok yakısıklı bir insandanda etkilenemeyebiliyosub bazen
00 Yorumla
+1 yılReddedilmekten veya sadece 1 kişi beğenilmedin diye özgüveninden ödün verme. O beğenmezse başkası beğenir. Bu seni daha da hırslandırsın. Benim eski halimi görsen şimdiki halimden çok daha çirkindim ama daha sonra toparlayınca ayrı özgüven geliyor insana.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni normalde beğenen de var. Yolda yürürken gözleriyle bakanlar var. Ama bu ayrı bir şey yani bilmiyorum zaten özgüven eksikliği vardı iyice kötü hissettim
- +1 yıl
Boşver takma kafana.
+1 yılBu sadece görünüşün ile alakalı olmayacağı için özgüveninin eksilmesine gerek yok. Konuşma tarzın veya hareketlerlerinle alakalı olabilir ya da ettiğiniz sohbetten kafalarınızın uyuşmadığına kanaat getirmiş olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılBende kötü bir izlenim bırakmadın dedi
- +1 yıl
Bilemiyorum eğer yüz orantısını değiştirecek şekilde shop yapmadıysan insan fotoğraflardan karşısındakinin gerçekte nasıl olduğunu tahmin edebilir. Saçmalık...
Soran+1 yılHayır beni fotoğraftan gören dışarda da tanır...
+1 yılsizden etkilenmemiş olması...
sizin çirkin olduğunuzu göstermez bence..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Biraz farkındalığını yükseltmelisin.
Beğenilmemek te olağan birşey herkez beğenilicek diye bir kural yok.
Ayrıca adam seni beğenmediğini söylemedi sadece etkilenmediğini söyledi bunları ayırt et.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın https://vocaroo.com/i/s1FXtTeNX45N
Ses kaydı020 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne güzel anlatmışsın
Soran+1 yılBana dedi ki sana istek atmaya bile çok çekindim çekinerek istek gönderdim gözlerine takılı kaldım felan bende fotoğraflar filtreli demiştim şaka amaçlı ruhun güzel olsun demişti hep boş laflar ya gitmiş yeni kız eklemiş kendisini takip etmeyen
Soran+1 yılYok zaten bence onu düşünmedi de bir ara lafın arasında fotoğraflardan daha şişmansın kilo almışsın dedi. Ve sürekli zaten kendisinden bahsetti. Sen bende kötü bir izlenim bırakmadın sadece etkilenmedim dedi. Halbuki bir gün öncesinde daha görmeden seninle gezmek istiyorum bu şehri seninle sevmek istiyorum prenses çok güzelsin felan diyordu
- +1 yıl
sıkma canını
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=AL2YoUF7ARc
aklıma geldı - +1 yıl
needen kötü oy verdın :S
Soran+1 yılBen değil başkaları
Soran+1 yılHayır moralini bozma ya. Benim ne olabilir erkeklere güvenim kalmadı yani. Biriyle konuşuyosun makyajsız halin yok mu diyor biriyle konuşuyosun ben ciddi ilişki istemiyorum sevgili istemiyorum bir süre diyor ama gece gündüz seni arıyor mesaj atıyor görüntülü arıyor biri var evlenmek istiyorum diyor daha gerçekte görmeden hepsi garip
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu arada günaydın. Ben zaten istemiyorum artık birini yalnızlık daha iyiymiş...
Soran+1 yıl3 yıllık sevgilimden yeni ayrıldım. Ona mı üzüleyim başkalarının böyle yapmasına mı... 3 yıllık sevgilim de hiç haketmemişti beni. Onu görmek için 66 km yol gelirdim o ise hep erkek arkadaşlarına değer verirdi.
- +1 yıl
Eski sevgilin erkeğe mi kaçtı
Soran+1 yılHayır ama erkek arkadaşları ile gezmekten daha çok zevk alırdı ve oyun oynardı sürekli
- +1 yıl
Sana yalan birsey diyim. Mi. 😁 😁
- +1 yıl
Bir gün önüne daha iyi birisi çıkacak
Soran+1 yılYalan mı 😔
Belkide niyeti farklıydı sana bakdi bu kız öyle bı kız değil bu bana istediğimi vermez diye düşündü belki boşa kürek cekmeyim dedi belki iyi tarafından bak
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenini eksiltecek bişey yok. Herkes herkesi sevecek diye bir kaide yok üzme kendini. Sen bir tanesin... Daha güzelini, hayırlısını bulursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama insan etkileniyor acaba çirkin miyim diye bana kilolusun dedi fotoğraflardan
+1 yılNedir bu anlamıyorum ya, bir insan başka insanı beğenmeyince beğenmedim demesi niye sizin özgüveninizi kırıyor. Bence önce özgüven sorununu halledin. Yalan söylese daha mı iyiydi yani.
00 YorumlaBir de şöyle düşün fikirlerin, düşüncelerin, ruhun, sevgin umrunda değilmiş, yıllar sonra eser kalmayacak güzelliğin için sevecekmiş seni. Böyleleri mutsuz olmaya mahkumdur, ömür boyu. Şerefsizler.
00 Yorumla
+1 yılZor gelse de bir kişinin kötü yorumuyla bu kadar sarsılmamalısın. Seni sen olduğun için seven insanlar vardır illa. Annen olsun, en yakın arkadaşın olsun. Böyle olaylar olduğunda direk onlarla konuş.
00 YorumlaEtkilenmemiş olması, seni beğenmediğini söylediği anlamına gelmez. Aurası'na girmiyorsundur. Takma bu kadar.
10 YorumlaYok eseklik etmiş
Kendini bk sanan erkekler çıkıyor arada
Sende cokmu soğuk davrandin
Başka şeyler bekledi tersledin mi
Konuşalım senle
Asla çirkin kız yok02 Yorumla
Soran+1 yılBende seni beğenmedim zaten dedim yüz ifadenden anlaşılıyordu dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de kendini sana yakıştırmadı
ya da zibidi tiplerden hareketlerin ona çok ağır geldi oda seni beğenmedim yalanını attı00 Yorumla Resim paylaşımı yapıp kendinizi görsel tanıtarak sohpet etmediniz mi⁉️Ama şunu bilirim asla çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Ayy kötü olmuş. Ama mevzu tip değil aslında elektrik. Yani çok güzel gorunsende istediği elektriği almamış olabilir. Buda gözüne hoş gelmemene sebep olmuştur öyle düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılAçık sözlüymüş...
Öz güvenini toparlamak için KS'ye resim at Nasılım? etiketi altında, gelen yorumlar öz güvenini toparlar.00 Yorumla Hiç de özgüven ini kaybetme...
İnsanları sadece dış görünüşuyle yargılayn insandan fayda gelmez Ohh iyi olmus kurtuldun pislikten 😍😍😍04 Yorumla- +1 yıl
Çocuksun
- +1 yıl
@Alperenayn Hahahaha sen nesin
- +1 yıl
Senden daha Olgun birisi
- +1 yıl
@Alperenayn eminim...
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Belli ki sen hoşlaşmışsın yoksa bu kadar etkinlemezdin..
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında bende etkilenmedim moralim bozuldu
Soran+1 yılKafaya takmam saçma dimi
Soran+1 yılKüçük şeyler bunlar...
+1 yılAsla öyle düşünme asla eminim ki çok güzelsin bazen öyle katektersiz insanlar karşımıza çıkabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Etkilenmediyse dünyanın sonu değil ki bazen öyle insanlar karşımıza çıkar ki çok güzel yakışıklı olur o an senden etkilenmedim der insan bazen de Rabbim o kişinin içindeki kötülüğü sana yapmasını engellemek için onu senden uzaklaştırıyor onun için üzülme ya niye üzülüyorsun
+1 yılAllah allah kendisi neye benziyor acaba merak ettim
05 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de yakışıklı değil ki öyle...
Soran+1 yıl@kaan48480 ya ben zaten fotoğraflarda çok güzelim kaç tane erkek mesaj atıyor sorun bu değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre değilsindir başkası beğenir canım takma fazla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu oldukça normal ve senin çirkin, kötü olduğun anlamına gelmez. Hayatına devam et, sorun etmemelisin bunu. Yeni kişiler elbette çıkacaktır karşına.
00 Yorumla
+1 yılSenden elektrik alamamıştır belki bakış açılarınız farklıdır hemen güzelliğe bağlama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ne alaka. Beğenmek zorunda değil. Bu da seni çirkin yapmaz. Herkesin güzellik anlayışı farklı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Beğenmek zorunda değil. Ben de çirkinim başıma neler geliyor kabul etmek gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılHiç değilse karşısına çıkabilecek cesaretin var cidden çok imrendim benim asla yenemediğim bir konu çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkilenmek sadece güzellikle/yakışıklılıkla alakalı değil. Hemen kendini üzmene gerek yok. Her insandan etkilenemiyoruz. İsterse dünyalar güzeli olsun.
10 YorumlaO kendi kaybetmiş takma kafana herkesin başına geliyo böyle durumlar yalnız değilsin yani :) Her kadının bir gzelliği vardır bu illa yüz ve vücut güzelliği değil, hiç eksilmesin özgüvenin ;)
00 YorumlaUçtu gitti deyip unutup yoluna devam etmelisin düşünme
10 Yorumla
+1 yılDünyanın sonu değil. Benim fotomu gördükten sonra engelleyen, konuşmayan çok insan oldu. Hayatta bunlar var. Elbet doğru zamanda doğru kişi çıkacaktır karşına. Benim kız arkadaşım olmadı ama umudum var. O olmadan yaşanmaz nitekim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAygıra denk gelmişsin unut gitsin seni beğenecek zibilyon insan vardır
00 Yorumla
+1 yılO beğenmedi diye kimse begnmeyecek değil ya boşver gitsin
00 Yorumla
+1 yılTipinize göre mi buluşuyorsunuz abi lol. Keşke bir tanışıp karakterlerinize baksaydınız ama neyse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu diyen kişi dönüpte kendine baksın bana da kaç kişi öyle tepki verdi beni beğenmediğini anladığım zaman karşı atağa geçerim seni beğenmedim malesef derim o da nasıl yani der yani takılma boşver
00 Yorumla
+1 yılSen de göm beğenmemiş gibi yap kısasa kısas intikam intikam
00 Yorumla
+1 yılKimse seni beğenmek zorunda değil en azından dürüstçe söylemiş bunu senin daha fazla zamanını almamış
00 Yorumla
+1 yılİlla güzelliğe bağlama... belki hareketlerin itici gelmiştir...
00 YorumlaKimse çirkin değildir onu göremeyen mal vardır boşver gitsim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle konuşan düşüncesizce pat diye senden etkilenmedim diyen bir insanın karakterini çözüp buluşmaya gitmeyecektin herkes aşk meşkle kafayı bozmuş iq
00 YorumlaHic mirelini Bozma bence hayat devam ediyor. Daha iyisi cikar Insallah.. Bu isler böyle. Ama üzülme
00 YorumlaÖzgüven yüklemek lazım ama onun kör gozlulugunden kaynak li bir olay bu
00 YorumlaFotograflarda cok oynama yaparsan gerceginden farkli bir peofil olusturursan boyle sonuclarla karsi karsiya gelebilirsin.
Gecmis olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok oynamıyorum öyle olsaydı beni kendisi buldu tanıyamazdı
+1 yılBu çok üzücü birşey ama merak etme toparla kendini özgüvene gelince onun için napilir bende bilmiyorum maalesef.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. sen niye öyle hissediyorsun ki. bu onun eksikliğini gösterir. unutma 4milyar erkek var dışarıda. tanışmaya ve görüşmeye devam et.
00 Yorumla
+1 yılO onun sorunu senin değil. Neden özgüven sorunu yaşayacaksın ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok mutsuzum ya
- +1 yıl
Mutsuz olma mutlaka farklı bir güzelliğin vardır. Onun guzellik anlayışı kendine göredir. Göreceli sonuçta.
Senin özgüvenini kaybetmene neden olmamalı bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim napıyım onun da boyu kısaydı ama benim için kusur değil bu iç güzellik önemli iyiniyetimden herkesi öyle sanıyorum
- +1 yıl
İste bak gördüm mu. Fidil kendine bakmadan sana laf söylüyor
Soran+1 yılDiyecek bir şey yok herkes kendini beğeniyor
- +1 yıl
Evet haklisin bu konuda.
Ama iste herkes. insan değil. Özgüven konusunda da bence kendini yıpratma
internette tanışan herkesde bu vardır sonuçta bir fotoyla görüyo seni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYahu bosverr , bulusacak kadar özgüvenin varsa güzelsindr bence sıkıntılı olan o
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni de çok sevdiğim adam beğenmedi 5 kez görüştük bana zaman ver deyip duruyordu. Meğerse sevememiş. Üzülme zor oldu ama ben bile atlattım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHep siz mi ağız burun kıvırcaksınız
Ayrıca instagrama düşmenden belli yeterince çekici olmadığın01 Yorumla
Soran+1 yılİnstagrama düşmenden belli derken anlamadım?
+1 yılOlabikir böyle şeyler.
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum tabi ama zevkler renkler tartışılmaz
10 Yorumlabiri seni beüenmedi diye niye özgüvenin düşüyor ki beğenmeyebilir başkası beğenir sorun değil
00 Yorumla
+1 yılYapma ya niye böyle düşünüyosun bir o mu var dünyada sanki
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnstagram'dan tanışıp buluştuk beni beğenmedi, öz güvenimi nasıl toparlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler