Bir erkeğin Kusura bakma gelemiyeceğim sözüne bir kızın hemen ikinci cümlesi bela okumak olamaz eğer oluyorsa daha önce siz birşeyler yaşamışsınızdır demektir buda bunun en açık göstergesidir. Diğer taraftan çocuk kaza olduğunu belirtse daha doğru bir davranış olacaktı neden söylenmez ki.
Ve böyle söylenmez. Örneğin: Çok üzgünüm, beklenmedik bir şey oldu, halam trafik kazası geçirmiş, oraya gidiyoruz. En kısa zaman da sana haber vereceğim. Ona göre tekrar sözleşip, buluşuruz yazabilirdi.
@siyahtakimor Saptırmadım. Olay gerçek bile olsa sen tepki vermeden yazmamış nedenini ve sana saygısı yok belli ki lan diye hitap etmesinden demek istedim. Bir kadınla böyle konuşulmaz, hele ki bu değer verdiğin kişiyse. Sana böyle bir üslûpla cevap yazılsaydı senin hoşuna gider miydi?
Gil nedir ya işte şöyle değil böyle vs. Tamam yanlış çocuğun konuşma tarzı bana karşı asla öyle olamam biri ama karşında çocuk varmış gibi düzeltme çaban saçma hahaah kıza söylüyorsun ve bir şey değişmeyecek
@siyahtakimor İtici buldum üslûbunu, fikrimi paylaşmak istedim. Düzeltme derdinde değilim. Olayı aktarış biçimi rahatsız edici geldiği için bana eleştirdim.
Halası kaza yaptıysa olay yerinde bekletilmeyecek o neden olay yerine gitsin ki? 🤔 beddua etmen yanlış keşke biraz daha bekleseydin eğer yalan söylüyorsa bunu kanıtlayıp ayrılman daha iyi olurdu
Onu gectim tamam sonra gorusuruz saglik olsun diyemiomu yani ne dunyanin sonumu geldi bidaha goremicekmis gibi bole kizlarida severler namuslu kizlarida aldatirlar biz erkek milletide nasil buluosak bu tipleri
@Klasikgencim zaten ilişkinin durumu belli, kaza olmuş deyip peşinden “fotoğraf atarım” diyor yani ona da inanmıyor demek ki, çocuk kanıt sunmaya çalışmış.
Kaza olayı pek inandırıcı gelmedi en tepki gösterince öyle demiş. Kaza resmini de #kazayaptik hashtagiyle instagramdan bulur. Inanma. Yslan ayrıl kurtul.
En İyi Cevaplar