Burdan bilim insanlarına sesleniyorum bidünya şeyi küçücük bir tane bilgisayarın telefonun tabletin içine koyabilildiniz bari Aşkı da engelleyebilecek bir iksir formül bulun hem siz Atomu parçaliyip ne yapıcaniz aşkı engeliyecek bişey bulun bari aşk açisı çekenlere faydaniz dokunur 😥😥 uuuh o kadar yazdım duyun beni bilim insanları şu aşkı engeleleyın 🙏
Aşk hesapsız, kitapsız gelir gelirse.. Oyun, entrika, hamleler olmaz.. Zaman, mekan yer tanımaz.. Belki bir otobüs yolculugunda bulur sizi bazen sahilde oturduğunuz bir bankta.. Gelirken haber vermez aşk. . Yüreğiniz aklınızın yerine geçer kontrolü ele alır. . Engellemeye calışmanız kendinizle boşuna savaşmak olur kısaca..
Arkadaşlar bir aşk türküsü var gidiyor aşk vardı yükü ağırdır sevgisi heyanlidir hüzünlü ağlattı hiç güldürme fakat bunun adı AŞK TIR AYNI AŞIK VEYSEL SAÇINA VERDİĞİ AŞK GIBI
Düşünmeyerek engellenir. Kafayı başka yerlere çalıştırmak gerekiyor. Öğrenciyse kişi kendini derslerine vermeli. Çalışıyorsa işine... Okumalı, öğrenmeli, bilgiye aç olmalı insan.
En İyi Cevaplar