♾️ Aşka yakalanmamak için neler yapıyorsunuz uyguladığınız bir tarife var mı yoksa zaten isteseniz de aşık olamıyor musunuz

♾️ Aşka yakalanmamak için neler yapıyorsunuz uyguladığınız bir tarife var mı yoksa zaten isteseniz de aşık olamıyor musunuz

Gorduğun yerde hayat sanki gözlerinden daralıyor sanki başka insan yokmuş gibi ortada beliriyor öylece yürüyüp yanından geçiyor sende öylece bakıyorsun...
Mt9 dan bahsediyordum bu arada
Aşka yakalanmamak değilde sevmemek için çabam var.. sevince engel olamiyorsun.. bi bakmışsın her şeyin o olmus geçmiş olsun
Aşktan kaçabilen mi olmuş? Sanmam. Ama kovalamadığım, beklemediğim kesin.
Teşekkür ederim kardom 🥳
Rica ederim kardo ✌️🥳
Cevap
13Cevap
Aşka yakalanmamak diye bir şey yok 😅 ben aşktan ne zaman kaçsam yakalandım. Kaçmamak gerek isteyene çok uğramıyor çünkü
Bu korana değil ki önlem alalım maske takalım. Yakalanacağımız varsa yakalanırız elbette.
Bir şey yapmıyorum, ben artık o duyguyu kaybettim
O konuda acayip Başarılıyımdır. Neden cunki inadım var. 😊
Bence de çok başarılısın ☺️
Zaten çok zor beğenen ve hoşlanan biriyim. Bunun dışında çok çalışıp erken uyuyorum, aşk için zaman kalmıyor
Karşı cinsle çok konuşmuyorum. Olabildiğince kısa tutuyorum. Görmemeye ve bakmamaya gayret ediyorum.
Aşık olmak istemiyorum en azından bu bir sene. Daha ciddi önceliklerim var bunlar beni alıkoyuyor istemsizce
Yakalanmamak değil de , kimseyi umursamıyorum 🙄 yazanı arayanı silip geçiyorum önemli bişey mi var banane deyip önüme bakıyorum 😂
Aşkımdan dağları değil yeryüzünü deleyim yine bir şey değişmeyecek. Ondan dolayı kabullendiğimde yakalanmamış oluyorum
Aşka yakalanmamak çabasında değilim algılarım başka konulara odaklı🍀🗝️
Hiç kimseyle muhatap olmuyorum, kimse hakkında böyle bir beklentiye girmiyorum.
Buna uygulanabilecek ve kaçılabilecek bir tarife yoktur ve icat da edilemez zaten mümkün değil...
Dışarı çıkmadan aşık olmamak için bir nas suresi okuyarak çıkmak mantıklı deneyin
Yakalanmamak mı? Aksine tam hedefte duruyorum.
bişey yapmama gerek yok zaten beni gören herkes arkasına bile bakmadan kaçtığı ve yolunu değiştirdiği için
Evden çıkmadan kendimi okuyup ufluyorum
Bir şey yapmıyorum gelen gelir.
Ne yapsak nafile bi sekilde buluyor bizi
Yakalanmamak için hiç çaba sarf etmedim bilemem
Erkeklerin yüzüne bakmıyorum mesela
En manevi ve gerçekçisine yönelince kolay oluyor.
Mantığımla hareket ediyorum.
Kaçacak olsak da bulur bir şekilde 😅
en son 7 yıl once asık olmustum
Lezbiyen taklidi
İyiymiş :D
Aşk seni bulduysa bundan kaçamazsın
İnanmıyorum ve gerçekte bu yok aşk felan
Aşka inanmıyorum
yakalanmak zorundamısın
İnanmıyorum
aşık olmuyorum TwT
Inanmiyoruz