Aşk İlişkileri Âşık olmamayı nasıl başarıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı insanlar hiç aşık olmuyor bunun sırrını açıklayın lütfen çok ilginç geliyor Âşık olmamayı nasıl başarıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Balancee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Sürekli kalbin kırıldığı için ortada sevecek kalp kalmıyor prenses 0 0 Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çünkü her şeyin hormonlardan ibaret olduğunun farkındayız. O kişi ile yatağa gittiğinde aşk bitecek. 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben ayran gönüllüyüm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin hoslandgin var mı su an 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani olduguna pisman mi oldun asik olmak istemiyormusun Yorumla Soran +1 yıl Eğer beni seviyorsa pişman değilim ama sevmiyorsa pişmanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He anladim asik edersin et yani ozmn knk Yorumla Soran +1 yıl Nasıl edeyimSürekli bana bakıyor ama ikimizde konuşmuyoruz adım atıp takip isteği gönderdim kabul etti takip etti ama yazmıyor o kadar bana bakıyor artık adım atma sırası onda Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Denk gelmiyor kimse 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sürekli kalbin kırıldığı için ortada sevecek kalp kalmıyor prenses
Çünkü her şeyin hormonlardan ibaret olduğunun farkındayız. O kişi ile yatağa gittiğinde aşk bitecek.
Ben ayran gönüllüyüm
Boş insanlar oldukça aşık olunmaz
Senin hoslandgin var mı su an
Evet
Yani olduguna pisman mi oldun asik olmak istemiyormusun
Eğer beni seviyorsa pişman değilim ama sevmiyorsa pişmanım
He anladim asik edersin et yani ozmn knk
Nasıl edeyim
Sürekli bana bakıyor ama ikimizde konuşmuyoruz adım atıp takip isteği gönderdim kabul etti takip etti ama yazmıyor o kadar bana bakıyor artık adım atma sırası onda
Hakket he
Denk gelmiyor kimse