Üniversitede herkes aşık oluyormuş. Erkekler arkadaş olup aşık edip teklif ediyorlarmış. Arkadaş grubum olsun isterim bana tamamen yalnız kal demeyin. Napmalıyım nolur yardım edin? Allah beni korusun.
Tabi illa erkek olması gerekiyor bence bizde kızlarla haftada cafeye giderdik gezer tozardik yani ama kendine aklına kalbine söz gecirebilmelisin ben aşık olmicam diye bu biraz da sana bağlı duygularına bırakma kendini amacını unutma sen oraya okumaya gittin😊
Bizim grubumuz da yoktu erkek oda arkadaşlarimdi kızlar da hatta. Bu konuyu bu kadar düşünme derslerine odaklan dua et inşallah hakkında hayırlısı olur da kazanırsın sınavı sen dersine çalış duanı et Allah büyük
Bak sen kendinden emin olursan kimse seni Kandıramaz tavlayamaz benimde çevredeki arkadaşlarımın sevgilileri nişanlilari vardı ama ben ozenmedin çünkü ben ne istediğimi biliyordum ve ne yapmam gerektiğini de derslerime çalışıp su okuldan mezun olim diyordum hep sende kendine güven çocuk değilsin kimse kandıramaz seni tamam mı üzülme ağlama ha gayret çalış dersine
rica ederim ne demek 😊İnsanca konuş benim hedeflerim amaçlarım var diye istemiyorum anlar umarım ama iyi düşün iyi olsun inşallah öyle rahatsız eden biri falan olmaz
😂 bak ben bu konuları çok bilmem aşık olmak falan kimseye de aşık olmadım zaten en fazla hoşlandım oda zamanla geçti o yüzden bilmiyorum yani benim üniversitede en çok önem verdiğim derslerimdi hatta sana şunu da söylim beni kımse beğenmesin hoşlanmasin diye pek özenli giyinmezdim bile o kadar istemiyordum ve bunu çevreme belli ediyordum umarım anlatabilmisimdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle bir şey yok üniversitede daha kızlarla konusmuslugum bile yok benim 🤣
Bende üniversite okudum ama aşık olmadım hep ders odaklı oldum
nasıl nolur çare söyle
Kendini sürekli derslerine verirsen çevrenle çok ilgilenmezsin ben öyle yapıyordum
ama arkadaşım da olsun isterim yalnızlık zor haftada 2 3gün de cafeye gidip onlarla sohbet etsem yeter çok sosyalliğe gerek yok.
Tabi illa erkek olması gerekiyor bence bizde kızlarla haftada cafeye giderdik gezer tozardik yani ama kendine aklına kalbine söz gecirebilmelisin ben aşık olmicam diye bu biraz da sana bağlı duygularına bırakma kendini amacını unutma sen oraya okumaya gittin😊
tamam da grupta illa erkek oluyormuş öyle çaresizim ki bu konuyu öyle takdım ki ağlamaktan ders çalışamıyorum. kazanamaycağım bu gidişte
Bizim grubumuz da yoktu erkek oda arkadaşlarimdi kızlar da hatta. Bu konuyu bu kadar düşünme derslerine odaklan dua et inşallah hakkında hayırlısı olur da kazanırsın sınavı sen dersine çalış duanı et Allah büyük
aylardır her gün ağlıyorum çok çaresizim kuzenim dedi illa tavlayacaklar seni de dedi. Arkadaşlarının olacak özeneceksin dedi.
Bak sen kendinden emin olursan kimse seni Kandıramaz tavlayamaz benimde çevredeki arkadaşlarımın sevgilileri nişanlilari vardı ama ben ozenmedin çünkü ben ne istediğimi biliyordum ve ne yapmam gerektiğini de derslerime çalışıp su okuldan mezun olim diyordum hep sende kendine güven çocuk değilsin kimse kandıramaz seni tamam mı üzülme ağlama ha gayret çalış dersine
ço güzel bir örneksin tsşk ederim. Peki kafayı takan biri olursa napmam lazım?
rica ederim ne demek 😊İnsanca konuş benim hedeflerim amaçlarım var diye istemiyorum anlar umarım ama iyi düşün iyi olsun inşallah öyle rahatsız eden biri falan olmaz
peki birine yanlışlıkla aşık oldum diyelim o da bana aşık ve mükemmel biri. O zaman napmam lazım?
😂 bak ben bu konuları çok bilmem aşık olmak falan kimseye de aşık olmadım zaten en fazla hoşlandım oda zamanla geçti o yüzden bilmiyorum yani benim üniversitede en çok önem verdiğim derslerimdi hatta sana şunu da söylim beni kımse beğenmesin hoşlanmasin diye pek özenli giyinmezdim bile o kadar istemiyordum ve bunu çevreme belli ediyordum umarım anlatabilmisimdir
İnşALlah ben de senin gibi olurum. Aylardır ağlamadığım bir gün olmadı.
İnşallah ağlama derslerine odaklan şimdi Allah yardımcın olsun
çok teşekkür ederim. Hayatında mutluluklar dilerim.
Rica ederim 😊 teşekkür ederim umarım seninde her şey gönlünce olur mutlu olursun hayırlısıyla inşallah🤗
O aşk değil de
Neyse.
nedir?
Heves
Ertesi gün hapı al😂😂
okuma yazman yok herhalde
Niye asik olmaktan korkuyorsun peki
Üniversiteyi kazandın mi peki
Vardir
nedir?
Ben başardım
nasıl