Dün sevgilim bir watsap gurubuna girdi kendisi bisexsüel lgbt gurubuna girdi bende ögrendim girdigini evde kullanmadıgım hattı telefonuma takıp watsap kurdum o guruba bende katıldım ve kız olarak kendimi tanıttım sevgilime tanıştık rol icabı belli etmedim kendimi sonra sevgilin var mı dedim var ama emin degilim dedi başladı şikayete mesajlar detayda
Dün moralimi bozacak şeyler duydum sevgilimin beni sevmedigini ögrendim benim onu mutlu ettigim icin benimleymiş mesajlar detayda?
Kız seni sevmiyor değil sadece şüpheleri var belli ki Bence onun için bazı şeyler yapman lazım mesela bayıldığında onu kaldırıp götürmen lazımdı benimki yapmasa ben de alınırdım Ve maddiyat konuları cidden can sıkıcı olabilir. Bence kız sadece önemsendiğini daha çok bilmek istiyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oan dedim ki kalk hadi hastaneye gidiyoruz dedim bilinci acıkla kapalı arasında bir şeydi ama. Kalkamam dedi
Biraz garip bir tecrübe olmuş. Ama kız arkadaşını tebrik ediyorum karşısında hiç tanımadığını düşündüğü biri varken saçma sapan konusabilirdi. Kendince aklına takılanları söylemiş. %100 karşılıklı aynı aşk, sevgiyi hissetmiyor ki taraflar ilişkide verilen emek de cok önemli.
Bence ayrılsan ne kadar sevdiğini anlar. Sen çok seviyor musun onu? Bana göre ayrılmayı gerektircek bir durum yok. İletisim biraz eksik. Açıkça konuşulmalı hayatın için ne anlam ifade ediyorum? Alışkanlık mıyım senin için yoksa seviyor musun , değer veriyor musun? Ben sevdiğini düşündüm.
birde konuşmuyoruz dogru düzgün mesela ne yapıyorsun aşkım dıyorum test çözuyorum aşkım dıyor yemek yedın mı askım dıyorum yedım askım yagmur yagdı bızım bu semte oraya da yagdımı dıyorum evet askım dıyor sabaharı serın mı hava yazdım evet askım adam akıllı cevap verdıgı yok zoruma gıdıyor benım böyle durum
Anladım haklısın senin tarafından daha yoğun bir ilgi var. Sen cok seviyorsan kesinlikle al karsina konus. Ben de ilgi gormek istiyorum , seninle konusmak istiyorum vs. cok tatmin edici cevap vermezse o zaman gercekten senin onu sevmeni bırakamıyor demek. Bencilce bir tavır. O zaman ayrıl bir sure kendini dinle sonra yeni birini tanı diyebilirim. Kimse kusursuz değil kimse olmadan da yaşanmaz gibi bir durum yok. Eğer senin kıymetini biliyorsa zaten bırakmaz. Üstüne düşer.
Seni o halde görünce elim ayağım dolaştı ne yapacağımı bilemedim dersin. Sana olan sevgimden şüphen mi var de konuya gir bu kadar uzak , soguk olmana uzuluyorum. Hic mi sevmiyorsun beni de. İkna etsin seni. Baktın çaba yok, uğraşma.
O konuyu hallettim ama sorun daha büyük... arkamdan cok seyler söylüyor Benden baska sevgilisi var mı bilmiyorum belkide kızları erkek ismiyle kaydediyor olabilir dedi bende tek tek ara yazdm onu denicek.
Güven problemi var. Kendini ilişkiye ait hissetmiyor. Hoş değil bu durum. Bence sen kendini biraz geri çek , o emek harcasın. Olmuyorsa da olmasın yani hep sen gidersen bir süre sonra cok yorulursun.
Bana sahip cıkamıyor dedi bende dedim ki testten geçirelim bu cocugu dedim 2 erkek kankanla anlaş siz otururken size saldırsın sevgilin de kalkıp birşey yapamazsa sana sahip cıkamıyor demekdir yazdm 😂😂 yarın öyle birşey yapcak bende bildigim icin kavga edecem 😂😂
sogdum bu kızdan ben kız olarak dedim ki benim hoşlandıgım cocukla sevgili olduk nasıl davranmalıyım dedim kaçan kovalanır hesabını uygula dedi ben sürekli bahane uyduruyorum hava kötüyken buluşmuyorum ona kendimce ceza verdim akşamdan akşama konusuyorum kafeye gidelim de demiyor bende buluşmuyorum yazdı
[3/5 23:55] Sevdicegim: 15 dakika diyorsan 16 dakika konuşma [3/5 23:56] Sevdicegim: Esnek davranma [3/5 23:56] Sevdicegim: Onun sorduğu sorulara kaçamak cevaplar ver [3/5 23:58] Sevdicegim: Bir an durgunlasirsan sana ben birşey mi yaptım diye sorarsa [3/5 23:58] Sevdicegim: Yaptın yapmadin deme [3/5 23:58] Sevdicegim: Bilmem yaptın mı sence se [3/5 23:58] Sevdicegim: De [3/5 23:58] Sevdicegim: Kendini sorgulasin [3/5 23:58] Beyza Ertürk: Kendisi mi anlasın [3/5 23:59] Sevdicegim: Evet [3/5 23:59] Sevdicegim: Yapmadiysa [3/5 23:59] Sevdicegim: Bile [3/5 23:59] Sevdicegim: Arada [3/5 23:59] Sevdicegim: Durgunlas [3/5 23:59] Sevdicegim: Öyle sorunca [3/5 23:59] Sevdicegim: Bilmem yaptın mı de [3/5 23:59] Sevdicegim: Kendini sorgulasin [3/5 23:59] Sevdicegim: Nerde ne yaptım diye [3/5 23:59] Sevdicegim: Konusmalarinizi baştan sona kadar okusun [4/5 00:00] Beyza Ertürk: Üşenir insan yaa [4/5 00:00] Beyza Ertürk: 😂😂 [4/5 00:00] Sevdicegim: Benimki usenmiyor [4/5 00:00] Sevdicegim: Okuyor valla [4/5 00:00] Beyza Ertürk: 😂😂 [4/5 00:00] Beyza Ertürk: Baştan sona [4/5 00:00] Sevdicegim: İlk başlarda [4/5 00:00] Sevdicegim: Hani [4/5 00:00] Sevdicegim: Hissetmiyorum birşey dedin ya [4/5 00:00] Sevdicegim: O seni seviyorum yazınca [4/5 00:00] Sevdicegim: 😍😘 [4/5 00:01] Sevdicegim: Böyle emoji at sadece bu ikisi [4/5 00:01] Sevdicegim: Ben hep öyle yapardım [4/5 00:01] Beyza Ertürk: Anlamı ne bunların [4/5 00:01] Sevdicegim: Bunun anlamı bize göre seni sevmiyorum ama hoslantim var ama sevmeden de seni seviyorum
[3/5 09:21] Sevdicegim: Evet ama fazla konuşmam ve iki haftada bir buluşurum [3/5 09:21] Sevdicegim: O da 1 saat [3/5 09:21] Sevdicegim: Ona kendimce ceza verdim [3/5 09:21] Beyza Ertürk: Ne cezası [3/5 09:21] Sevdicegim: Ama ceza verdigimi ona söylemedim [3/5 09:21] Sevdicegim: Az konuşma cezası [3/5 09:22] Beyza Ertürk: Nasıl yaptın bunu [3/5 09:23] Sevdicegim: Dersim var sınavım var [3/5 09:23] Sevdicegim: Annem sınava 40 gün kaldı ders çalış diyor [3/5 09:23] Sevdicegim: Dedim [3/5 09:24] Sevdicegim: Havayı bahane ediyorum [3/5 09:24] Sevdicegim: Hava kötü olunca bulusmayiz [3/5 09:24] Sevdicegim: Parkta buluştuğumuz için [3/5 09:24] Sevdicegim: İslaniriz diyorum [3/5 09:24] Sevdicegim: Hiç kafeye gidelim falan da demez [3/5 09:24] Sevdicegim: O yüzden bulusmam [3/5 09:24] Beyza Ertürk: Kötü olursa hava zaten buluşmassınız [3/5 09:25] Sevdicegim: Normalde sevgililer kötü bile olsa kafenin içine yağmur yağmıyor [3/5 09:25] Sevdicegim: Kafede bulusabilirler [3/5 09:25] Beyza Ertürk: Ne kadar süre ceza verceksin 😂😂 [3/5 09:25] Beyza Ertürk: Bende mi versem [3/5 09:26] Sevdicegim: Benden bikana kadar [3/5 09:26] Sevdicegim: Seninki buna uymaz bence [3/5 09:26] Beyza Ertürk: Ayrılmasını istiyorsun sen [3/5 09:26] Sevdicegim: Evet [3/5 09:26] Beyza Ertürk: Ayrılsa sevinceksin [3/5 09:26] Sevdicegim: Geri gelmemesini istiyorum [3/5 09:26] Sevdicegim: Üzülürüm beni mutlu ettiği için ama unuturum [3/5 09:27] Beyza Ertürk: Tanışmaz olaydım dedin mi [3/5 09:27] Beyza Ertürk: Hiç [3/5 09:27] Sevdicegim: Hayır çünkü bana çok şey kattı [3/5 09:27] Sevdicegim: Sevgiyi ogretti bana [3/5 09:27] Sevdicegim: Sevgili nasıl olunur öğretti bana
🙄 ben şok oldum. Böyle planlı programlı ilişki mi olurmuş. İşte senin soğumana ve belki karar vermene bizzat kendi yardımcı olmuş. Hayırlısı olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
İşin zor hemde çok zor nezamandır berabersiniz ve o kaç yaşında. Ve seni her an aldatabilir önlem al dikkatli bu insanları anlamıyorum allahtan belalarımı istiyorlar.
İlginç. Bir arkadaşımla tanımışsın lgbt grubunda beni sevmiyor muşsun falan de 😅 bakalım kız ne diyecek. Harbi ilginç ya. Sevgiyi buluyorlar başka b. K arıyorlar.
Zaten sunu anlamadim kiz buna sadik olsa tanimadigi biri ile dertlesmez. Birde watsaptan yazismislar. Kim bilir baska kimlerle dertlesiyo. Karsindaki cocugun sevgilisi oldunu bilmiyosa bu cocuk bu kizi farkli bir kisilik ile nasil tavladi. Kafamda deli sorular var 😊
Baskan bu zaten sana sadik kalsa tanimadigi biri ile dertlesmez. Seni kim olarak biliyoki karsindakinin sen oldugunu bilmeden seni anlatiyo. Olayin bu kismi sikinti zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu kizdan kac bence. üsenmedim okudum. Sudan sebeplerden bahsediyor bu kadar basit seyler gözüne batiyorsa sorunlu oldugu ortaya cikiyor
En İyi Cevaplar