Sevgilime bu şekilde sevgililer günü mesajı attım bana sadece bunu yazdı moralim çok bozuldu bu kadar kısa yazmasına ben mi abartıyorum sizce moralimi bozmakta haklı miyim?
Erkeklerin %80' i aktif bir şekilde sol beyini yani mantıkçı sayısal, enerjiden tasarruf edici beyni kullanır. Nedir enerjiden tasarruf edici beyin? Yani bir işi hem kısa yoldan hem uzun yoldan halledebiliyorsa ancak uzun yol daha estetikse, o yine kısa yolu seçer çünkü kısa yol enerjiden tasarruf edici yoldur. Erkek o yolun güzelliğine, estetiğine takılmaz. Mühendis erkekler bu beyni aktif kullanır mesela.
Bu sebeple bu erkekler uzun mesajları tam olarak algılayamaz çünkü okuması enerji ve anlama gerektirir. Anladıkları kadarıyla yetinir ve kısa bir mesajla olayı kurtarmak isterler. Kısa ve uzun mesajın ikisinin de olayı kurtarabileceğini düşünürler ancak daha az uğraş gerektiren kısa yolu tercih ederler.
Ama yüzde 20 si sağ beyni kullanır. Yani sanatsal, emek verici fedakar, anlayışlı ve estetik beyin. Nedir bu sağ beyin? Enerji harcamayı sever, güzelliklere odaklanır. Emer verir, sanata ilgilidir. Seni anlamaya çalışır ve bunun için tüm enerjisini verir. Şarkıcı, yazar ve ressam erkeklerin sağ beyni aktiftir. Bu erkekler uzun mesajları algılar, okur. Her mesajın anlamını çözerler ve her yazdığına değer verirler. Sana benzer uzunlukta bir mesajla karşılık verir ve cümlelerini emojilerle süslerler. Daha sanatsal çalışır çünkü beyinleri. Aşk insanıdırlar.
Bu sebeple sevgiline kızma😂 belliki kendisi uzun yazacak bir beyne sahip değil😂 çünkü her erkek aynı olacak diye bir şey yok. Kimisi uzun yazarken sıkılır bunalır🤣 ki gayet iyi cevap vermiş, iletişiminiz zaten iyiyse, takılma.
Çocuğun uykusu vardıysa daha uzun mesaj yazacak kadar uyanık değildir belki. Ya da sosyal, sözel ve duygusal zekası düşük bi birey. İnsan bari bi tanecik cümle kurar, onu da yarım bırakmış. Son bi ihtimal, seni yeterince sevmiyor. Kırılmakta haklısın gayet, iki kelimeyi bir araya getiremiyosa da hadi ordan gitsin
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya bak bunu da geçtim bugün tiktokta ciddi düşündüğüm kız kuzum çıktı diye tekrar paylaşım yapmış bana öyle kötüyüm ki
Ya da bilmiyorum daha önceden hiç sevgililer günü kutlama mevzusunu konuştunuz mu, bazı erkolar aşşşşırı karşı oluyor böyle şeylere, belki de o yüzden doğru düzgün bi tepki vermeyip sonra da öyle hadsiz bi paylaşımda bulunmuştur. Her iki ihtimal de kötü. Kendini seviyosan, ki bence sevmelisin, bu çocuktan bugün içerisinde ayrılmalısın. Senin gibi minnoş bi insanı hak etmiyor bu mağara adamı. Sevgililer gününde terk edilmeyi hak ediyor. Hareketlere bak
Erkekler bizim gibi uzun uzun yazmaktan hoşlanmazlar ve bizim istediğimiz gibi ince ince düşünmezler. O yüzden böyle bir mesaj aldığın için moralin bozulmasın ayrıca gayet kısa öz yeterli bir mesaj olduğunu düşünüyorum
Ben olsam ben de bozulurdum. Erkek beyni falan demişler de ne alaka. Bende seni çok seviyorum, sevgililer günümüz kutlu olsun yazmak çok zor bir şey değil
Bence hiç moralini bozma, tatlım. Bak onun tarzı kısa ve öz, demek ki o bir "az sözle çok şey anlatan" tiplerden. Sen duygularını uzun uzun ifade eden fazlasıyla romantiksin, bu harika bir şey ama ikinizin sevgi gösterme şekli farklı olabilir. "Kurban olduğum iyi ki ❤️" dediğinde, aslında ne kadar değerli olduğunu söylemiş. Erkeklerin tarzı bazen böyle kısa oluyor, bunu onun özel dili gibi düşün. Romantizm herkes için farklı bir yol ❤️✨ (Ama istersen tatlı tatlı konuşup daha uzun yazmasını isteyebilirsin 🥰).
Yazarlar kelime comerdi duygu cimrisidir. Sen nazım hikmet gibi böyle ruhuna işleyen yazılar şiirler mi istersin yoksa sadece tek seni canı gönülden seven bir Can mı?
En azından varsın yazsaydı üşenmiş mi ne shdhhd şu erkeklere bu kadar değer vermeyin ya onlar bizim kadar ince düşünemezler, eyvallah deseydi az daha kırıcı olurdu shshdjajd
Ya max erkek beyni bu kadar oluyor işte. İnce düşünemiyorlar bizim gibi. Durduk yere sorun çıkarma. Çok uzun yazdın yorulmasaydın askım diye yaz gülücük koy. Hem lafını sok hem açıklama gelsin, Hemde kavga etmemiş ol
Haklısın. Benimki gece on ikiden önce uyuduğu için kutlamadı ama ilk kutlama mesajını kesinlikle ben yazmam böyle kısa yanıtlar verip moralimi bozma ihtimali olduğu için. Ama bir yandan da çok kuruntu yapmamak gerek yarın belki sana sürprizler yaparak mutlu olursun bu moralini düzeltir.
Sen uzun uzun tlyazdin da ne oldu bugun onun altina yatiyon bunlari yaziyon yarin baskasinin altina yatacan ona aynidini yazacan türk kizlari kadar beyinsizi yok elin kafirinin ölüm yil dönümünü kutla sevgili ayagina o.. buluk yap ama iyi halt yiyormus gibi kendini üstün zannet
Kurban olmuş adam sana ömrünü ömrüne feda etmiş canından geçmiş daha ne desin 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Önemsemediği gün gibi açık. Seven adam değere aynı değerle ya da daha üst bir değerle karşılık verir. Erkekler hangi konuda olursa olsun eğer seviyorsa bir şeyi karşısındaki karşı cinsten daha çok yapmak, büyük göstermek ister. Böyle yapan erkek ya cahildir söyleyecek iki laf edecek aklı yoktur ya da sevgisi azdır. Hediye falan da yoksa ortada zaten tırt yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bence moralinin bozulması gayet doğal. Özel bir gün ve sen içtenlikle bir şeyler paylaşmışsın ama aldığın karşılık beklentini karşılamamış. Bu, kendini değersiz hissetmene neden olabilir. Ama belki onun da o an bir yoğunluğu ya da başka bir sebebi olabilir. Açıkça hislerini paylaşmak en doğrusu. Belki farkında bile değildir. Ama hislerini bastırmak yerine konuşmak her zaman daha sağlıklıdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Öncelikle şunu diyeyim eğer sadece bu mesajı yazıp senle bir buluşma veya hediye almadıysa bence haklısın. Ama eğer bir date çıktıysanız ya da hediye aldıysa bence çok da gerek yok uzun mesaja ama tabi beklerdim ben uzun bir mesaj. Bu arada bence bu tarz konularda ilk mesajı erkek atmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kusura bakma da bu ilişkinin en çok seveni sensin erkek arkadaşın hakkında kesin sevmiyor diye hüküm veremem ama net belli seven asıl sensin. Bazıları maks erkek beyni diyor. Neden? Benim konuştuklarım erkek değil miymiş? Beni sevmeyenler bu tip ancak cevap verirdi sevenlerde uzun uzun yazardı hatta benden çok uzun yazardı. Her şey sevgiye bakar yani. Kim daha çok severse o her anlamda çırpınır.
Biz kadınlar erkekleri gözümüzde çok abartıyoruz 😅 Çok büyük bi kısmı sığ görüşlüdür, öyle antin kuntin laflar bilmezler, işlerine gelmediği sürece tabi
Bende kısacık bisey yazmıştı odunsun yazdım napim kızım biliyorsun zaten duygularımıza hislerimi de illa yazmak gerekmiyor hissettirebilmek önemli dedi🙄
Kusurabakma vallahi bana en son arkamdan iş çeviren kişinin arada bir söyledigi kurban olduğum kelimesinden nefret ettim o yüzden uzunluğu kısalıgi önemli değil işlevi önemli. Kimse kimseye kurban olmaz emin ol insan gibi sevsin saysın yeterli.
Aman uzun uzun yazarsa inandirici gelmez sahte gibi geliyor derler kisa yazarsada neden kisa yazdi acaba sevmiyor mu beni derler sevdiğini hissetmiyormusun
Haklısın bu erkeklerin geneli odun ya😂 Valla gülüyorum ama yanlış anlama çok tanıdık geldi de bana da. Sallama boş ver o nasılsa sende ona öyle ol haddiden fazla değer verince vazgeçilmez sanıyorlar, hak ettiği kadar davranacaksın maalesef bundan anlıyorlar.
yani erkekler daha duz tabi bu konularda. uzun uzun romantik bir mesaj yazacak adami cok nadir bulursun balim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sen döktürünce o da dengelemiş sjsjs siz çok üstüne düştükçe bunlar dişil enerjiye geçiyor ortada avlayacak bişey kalmıyor. Şimdi kalkıp bişey desen ne dedim sana da yaranılmıyor bla bla. Bir daha duygularını böyle dökme kapiş?
O an müsait değildir, çalışıyorsa o nedenle kısa olmuş olabilir. Kişiden kişiye değişmekle beraber erkekler bazen konuşmada, mesajlasmada kıt oluyo böyle. Ama ben de bozulurdum doğrusu...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kızlar hiçbir şeyi beğenmiyor aq. Haketmiyorsunuz hiçbir şeyi.