Sana sadece gulmustur biliyomusun.. Çünkü bu gibi mesajlar bende attım eskilerden birine..
Kendin bile biliyorsun aslında seni istemediğini ama ona da soruyosun.. Bi cevap bekliyosun aslında.. Belki de bi umut..
Ama böyle mesajlarda genellikle şu tepki gelir..
Ooff ne boş yaptın ya der içinden.. Sana da bunu şöyle yansıtır.. -Ne alakası var / ne saçmalıyorsun!
Bu gibi durumlarda mesaj yazma zahmetinde bulunmak bile hata.. Bırak inceldiği yerden kopsun... Sana zarar çünkü.. O pek umursamaz.. Zaten ilgilenmiyo üzülmeni de umursamaz..
Boşuna yazarken bir daha sinirlenirsin.. Sinirden gözlerinden bikac damla süzülür.. " Pıt pıt..."
Gereksiz bisey böyle mesajlar.. Seni daha fazla küçük görmesine sebep olur.. Kendi kendini küçük düşürürsün..
İlgi alaka yoksa artık bitirmenin zamanı gelmiş geçiyor demektir.. Uzatmaları bile oynamış gibi duruyorsunuz mesajlarını okuyunca ben böyle düşündüm mesela... Sen bu ilişki için elinden geleni yapmış ve tek üzülmüş tarafsın..
Bir erkeğin bunları okuyacağını sanmıyorum. Yani ağır söz olmamış, gereksiz bir şey. Ne gerek var şu sözlere? Bitmiş, gitmiş zaten eline bir şey geçmez ki. Erkekler de bir de şu var, uzun yazıları okumazlar. Onlar biraz daha umursamaz olabiliyor. Yani demem o ki, boşuna yazmışsın.
Yok o değil, diyelim ki bir şekilde mevzuyu hallettiniz, barıştınız filan. Bunca pislik düşünce içinde o adamın koynuna nasıl gireceksin? Şimdi bu durumda, adam mı karakter sahibi sen mi?
Seni kullanıp atmış sanki sonra da sevgisiz ilgisiz bırakmış gibi bir düşünce doğurdu. Böyle birine bir şey demek gereksiz. Engeli basıp devam edersin. Her yerden her şeyini dilersin sonra it gibi geri gelir sonra tekmeyi bir kere daha basarsın olay biter.
Hadi lann o. rusbu sen yaparken iyi o yapinca mi kötü sen ona s. erefsiz diyebiliyorsun sana o. rusbu denilince niye gmotun kalkiyor o. rusbu olmasan beynin a. mindaa calismasa erkek pesinde kosmazsin zaten sen simdi ahlakli nuslu temiz iffetli kız oluyon öyle mi sevgili yap kendine ellettir yalat et ondan sonra ben namusluyum de ama siz turk kizlarinin kani mayasi bozuk tabi karakter kisilik yok adam insan degilsiniz bari yaptiginizin arkasinda durun onu da yapmiyorsunuz yabancilar iyi diyince de hoplayip zipliyorsunuz onlara özenirken adam insanlik ögren ben erkegin altina nasil yatarim onun parasini nasil yerim g. ot bas acip her yerimi millete nasil gosteririm degil adam insan olmayi öğrenin o. rusbuluk yapmak disarda ciplqk gezmek seni ne medeni yapar ne egitimli yapar bie de kalkiyorlar ekonomi kotu egitim kotu kizlarin beyni a.. mindaaa calisiyor erkegin altina nasil yatarim parasini nasil yerim diyor egitim ekonomi hersey iyi olsa ne olacak senin gibiler okur mu okusa zaten sevgili yapmaz erkek pesinde kosmaz adam insan gibi durur namusuyla serefiyle ama durmuyor iste namusuna sahip cikamiyor kizlar ama erkeklere saydirmayi iyi biliyorlar istedigine a. minii ac istwmedigine acma abaza sapik damgasi vur ne guzel yaa o... rusbuları iyi s. ikkerler kalkipta o.. rusbularr hic bir sey diyemez su o. rusbularin kafalarina sikip olduruyorlar ya iyi oluyor onlara acimiyorum artik ne ediyorlarsa kendileri ediyor onlarin yasamasi bile hata zaten ama ahirette hesap veremeyecekler iste ginah haram biliyorsan biliyorsan sevgili yapmanin kendine dokundurmanin gunah oldugunu bilirsin o zaman ama bu isine gelmez demi senin
Farketmez adam insan olmak önemli ahirette sana gel sen hukuk okumuşsun seni cennetin baş köşesine alacam demezler birisi senin kafana sıkacagi zaman aa bu hukuk okumuş ellemeyim demez laann öyle bir sey olsa askerler ölmez zaten sen kim oluyorsun ki askerin kafasina * senin kafana mi sıkmıyacaklar sen düzgün olursan doğru olursan Allahin izniyle hic bir sey olmaz ama yok ben düzgün durmuyacam dersen hersey olur sonra kalkipta aglayamazsın zaten hukuk okuduguna guvenme onun bir önemi yok zatennbientek bizim bozuk millet bie sey zannediyor hukuk okuyunca doktor okuyunca g.. tleri kalkiyor bu milletin bu yuzden bu ülke bu halde ya